432
خلیج فارس: محموله گندم تولید کشور روسیه در بوشهر پهلو گرفت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر در این خصوص به «خلیج فارس» گفت: کشتی گندم وارداتی از روسیه با ظرفیت ۲۶ هزار تن در بندر بوشهر پهلو گرفت.
رضا تنگستانی مکان افزود: مقدار گندم مورد نیاز مصرف استان بوشهر سالانه ۱۲۰ هزار تن است که در سال زراعی گذشته بدلیل خشکسالی فقط ۴۴ هزار تن گندم مازاد کشاورزان خریداری شد، از این رو برای تامین مابقی نیاز استان، گندم روسی وارد شده است.
وی گفت: پارسال نیز یکی کشتی با ظرفیت ۲۶ هزار تن حامل گندم وارداتی روسیه در بندر بوشهر پهلوگیری و تخلیه شد.
https://www.pgnews.ir/?p=204691
6 نظر
وای چه کار خارق العادهای، واقعا آدم اشک شوق میریزه و یاد موفقیت بشر دراولین سفر انسان کره مادر حدود 70سال پیش میفته!!! آخه چرا ارز حرفه ای خبری خودتون رو پایین میارین؟ اینکه یککشی گند واردیک بندرخلی قدیی و پرسابقه آران بشه یعنی اینقدر مهمه؟ یعنی تهیه نان، یک محصول خیلی اده اونقدر مهم شده در سال 2024؟! چرا سطح توقعات و مطالباتمردم منطقه رو حتی ناخواسته پایین میارید؟! مگه جدیدترین دستگاهها پشکیرواز یک کشور پیشرفته برای استان وارد کرده اید؟ مگر فضاپیما برای اولین بار آرد کشور کردیم که این جور تیتر زده اید؟! مقصود من بالا بردن مطالبات مردم و بروز کردن اونه. تا بدین طریق برخی مسولان تنبل و سمبل کار کارشونو درست انجام بدن.
در زمان ریاست جمهوری خاتمی جشن خودکفایی گندم گرفتند .
با این سیاست مضحک و غیر علمی هم سفره های زیر زمینی آب را خشکاندند و هم محتاج گندم روسیه شدیم .
هم شلاق خوردیم هم پیاز !
سهراب سهرابی در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره وضعیت تولید گندم گفت: کل تولید گندم کشاورزان امسال ۱۵ میلیون تن شد و کشور در تامین این محصول اساسی به خودکفایی کامل رسید. همچنین تاکنون ۱۲ میلیون تن گندم از کشاورزان کشور، خرید تضمینی انجام شده است. این در حالی است که کل نیاز کشور برای بخش نانوایی و صنعت حدود ۱۱ میلیون و 500 هزار تن است. بنابراین، میزان خرید تضمینی از کشاورزان در سال جاری نسبت به سال گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن معادل ۱۶ درصد رشد داشته است.
!!؟؟؟
سلام
باید خدمتتون عرض کنم که اختصاص کشتی گندم به بوشهر هیچ ربطی به مدیرغله بوشهر نداره و تصمیم اون در تهران گرفته میشه و مدیر غله موظفه که کارای تخلیه اون رو انجام بده. نتیجه مدیریت فعلی مدیرغله این بوده که کشتی 26 هزار تنی برنج دموراژ خورد و 1 میلیارد به کشور خسارت زد و اگر به همین روال پیش بره کشتی گندم هم دموراژ میخوره و باز هم باید جریمه بشیم.
چیزی که در زمان مدیران قبل با وجود مشکلات زیاد هیچگاه اتفاق نیفتاد.
متاسفانه راننده ها بخاطر بدقولی آقای تنگستانی در پیگیری مشکلاتشان شاکی هستن و تمایلی برای حضور در برنامه تخلیه کشتی ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا رونوشت بدید به نهاد های محترم امنیتی و نظارتی
این حجم از گندم با ظرفیت محدود انبار های چغادک قراره به چه شکل دپو بشه؟!
حتما آقای تنگستانی هم میخوان خارج از ضوابط و استاندارد ها گندم رو بدون شرایط هوادهی و با ارتفاع زیاد دپو کنن که تهش هم بشه حفظ اون به زور سم های قوی که بره تو بدن مردم و بشه هزار تا مرض…
تا دیر نشده لطفا فکری برای شرایط نگه داری صحیح اون بکنید چون از ایشون آبی گرم نمیشه
این دوستمون درست میگن
از لحاظ استاندارد گندم باید در پارت های جدا و با ارتفاع استاندارد تخلیه شود تا در صورت آلودگی به سایر پارت ها منتقل نشده و با عملیات ضدعفونی با سهولت بیشتر و هزینه کمتری انجام شود.
علاوه بر آن هنگام ضدعفونی می بایست سرتاسر پارت به مدت 48 ساعت پوشانده شود تا گاز های متصاعد شده از سم ها باعث از بین رفتن عوامل آلودگی شود که در صورت عدم رعایت این موضوع نه دسترسی به تمامی قسمت ها و نه امکان پوشاندن تمام گندم میسر نیست.
اگر استاندارد های بالا رعایت شود حداقل دو انبار از انبارهای بزرگ آنجا مورد نیاز است که با توجه به این که پیش از آن محموله برنج در انبارها تخلیه گردیده، به هیچ عنوان امکان تخلیه استاندارد گندم وجود ندارد.
و این را هم باید اضافه کنم که این انبار ها به هیچ عنوان استاندارد های لازم را برای نگه داری گندم برای مدت طولانی ندارد و اخذ تاییدیه های لازم از مراجع ذی صلاح باعث حداقل 3 ماه خواب گندم می شود.
نتیجه این که قطعا این گندم ها آلوده خواهد شد و اداره غله نیز مجبور به انجام عملیات ضدعفونی به تعداد زیاد و در بازه های مختلف خواهد بود که اثر میکروبی آن حتی در عملیات شست و شوی کارخانه هم از بین نخواهد رفت.
همزمانی دو کشتی برنج و گندم متاسفانه اشتباه بود که تاوان اشتباه مدیر غله استان را باید مردم استان بر سر سفره های خود بدهند
امان از بی کفایتی