پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1400/02/27 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 16273894 تاریخ نمایش این آگهی : 1400/01/01 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 9054833
کد خبر : 431992 تاریخ ثبت : 1400/9/4 16:46 نظرات تایید شده : 0

چند ترفند ساده برای پف کردن کیک

خلیج فارس:وقتی کیک می‌پزیم علاوه بر طعم پف کردن آن هم برایمان اهمیت دارد. در این مطلب ترفند‌هایی را آموزش داده‌ایم که با به کارگیری آن‌ها کیکتان پف خواهد کرد. وقتی کیک می‌پزیم یکی از دغدغه‌های اصلی‌مان این است که آیا کیک اصطلاحا پف می‌کند یا نه. در این مطلب ترفند‌هایی را آموزش داده‌ایم که با به کارگیری آن‌ها از نتیجه کار راضی خواهید بود.

چند ترفند ساده برای پف کردن کیک

۱- برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید.

۲- بکینگ پودر را هم، هر مقدار در دستور کیک هست، به آرد اضافه و بعد آن را الک کنید.

۳- برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخم‌مرغ را کاملا از یکدیگر جدا کنید. (دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمی‌کند.)

۴- بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای آن‌قدر هم بزنید که کاملا پف کند و اگر ظرف را کج کنید، نریزد.

۵- برای این که سفیده بهتر پف کند، حدود یک سوم از شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

۶- در فر حین پخت نباید به هیچ وجه باز کرد، چون پف کیک یا شیرینی می‌خوابد.

۷- زرده تخم‌مرغ و شکر را باید با همزن خوب بزنید تا رنگ زردی زرده گرفته و سفید شود. حدود ۲ تا۳ دقیقه طول می‌کشد که این اتفاق بیفتد.

۸- سعی کنید همه مواد کیک را چه با همزن و چه با قاشق در یک جهت بزنید بنابراین یک جهت را مشخص کنید؛ مثلا در جهت عقربه‌های ساعت و همه مواد کیک را تا آخر در همان جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

۹- همیشه شیر، ماست، کره و تخم‌مرغ باید به دمای محیط برسند بعد آن‌ها را به کیک خود اضافه کنید.

منیع: همشهری آنلاین

کلمات کلیدی خبر : کیک کردن کیک ترفند
خبر فوری