خلیج فارس: رئیس انجمن آزمایشگاههای همکار آزمون و واسنجی استان بوشهر گفت: با وجود تبدیل این استان به قطب صنعت آزمایشگاههای تخصصی کنترل کیفیت کالا در کشور، ظرفیتهای ارزشمند این بخش در زنجیره صنایع استان نادیده گرفته شده است.
به گزارش خلیج فارس؛ سید حسین رضوی در گفتوگو با ایرنا افزود: آزمایشگاههای تخصصی کنترل کیفیت کالا در بوشهر با استفاده از سرمایهگذاری بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال و بهرهگیری از تجهیزات آزمایشگاهی روز دنیا و نیروهای متخصص دانشگاهی، زمینه اشتغالزایی و توسعه صنعتی گستردهای را فراهم کرده اند.
وی تصریح کرد: این ظرفیتها در حالی ایجاد شده که هنوز در تصمیمگیریهای کلان استانی و در زنجیره ارزش صنایع بوشهر جایگاه واقعی خود را نیافته و مورد توجه لازم قرار نگرفته است.
رئیس انجمن آزمایشگاههای همکار آزمون و واسنجی استان بوشهر خواستار تفویض اختیارات ویژه به مدیران استاندارد این استان و سایر استانهای مرزی و اقتصادی کشور شد.
رضوی افزود: با اعطای اختیارات بیشتر میتوان از ظرفیت این صنعت در حمایت از تولید، تجارت و توسعه اقتصادی بهتر بهره گرفت.
وی ادامه داد: خدمات گسترده آزمایشگاههای کنترل کیفیت کالا به عنوان حلقهای اصلی در زنجیره صنایع استان مانند صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع دریایی، ساختمان، غذا و دارو، آبزیان، معدن، صنعت و کشاورزی دیده شود.
رضوی مشارکت بخش خصوصی در فرآیند تصمیمگیریهای دولتی را از نشانههای حکمرانی مشارکتی و دموکراسی اقتصادی دانست.
وی گفت: بر اساس قوانین موجود، نظرات اصناف و انجمنهای تخصصی باید در تدوین دستورالعملها و بخشنامههای سازمان ملی استاندارد و دیگر نهادهای حاکمیتی لحاظ شود.
رضوی تاکید کرد: انتظار میرود شرکتهای بزرگ نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاههای هستهای، صنایع دریایی و دیگر بخشهای صنعتی استان از ظرفیت آزمایشگاههای تخصصی کنترل کیفیت کالا و شرکتهای بازرسی مستقر در استان برای ارتقای کیفیت محصولات و خدمات بهره بگیرند.
https://www.pgnews.ir/?p=253866