خلیج فارس: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طرح تولید فروسیلیس دشتی با ۱۳ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغال زایی ۱۷۵ نفر و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله تکمیل و راهاندازی است.
به گزارش خلیج فارس، مهدی صفوی در جریالن بازدید میدانی استاندار و دیگر مسئولان بوشهر از این طرح افزود: تولید سیلیکون با بیش از ۵۵ درصد وزنی از اهداف اجرای این طرح مهم و ارزشمند است.
وی با اشاره به ارزش بسیار بالای این نوع محصول در صنایع مرتبط عنوان کرد: پیشبینی میشود این طرح در صورت تکمیل و راهاندازی سالانه ۲۰ هزار تن فروسیلیس با سیلیکون بیش از ۵۵ درصد وزنی تولید کند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر عنوان کرد: فروسیلیس از ظرفیتهای مهم در اجرای طرحهای بزرگ صنعتی و صنایع معدنی برخوردار است که می تواند فرصت بسیار ارزشمندی برای ایجاد و تکمیل صنایع پایین دست بوجود آورد.
به گزارش ایرنا، فروسیلیس از ترکیب سیلیسیم، آهن و برخی از عناصر دیگر بوجود میآید، فروسیلیس کاربردهای بسیاری بویژه در صنعت فولاد دارد طوریکه از آن بهعنوان عاملی اکسیژنزدا و به وجود آورنده ساختار نشکن در چدن استفاده میکنند.
فروسیلیس به دلیل کاربردهایی که دارد؛ جایگاه خود را در صنایع مختلف به تثبیت رسانده است، این ماده اولیه در صنایع فولاد ریختهگری، جوشکاری و متالوژی کاربرد دارد.
شهرستان دشتی با برخورداری از تولید سالانه ۸.۷ میلیون تن، ۳۰ درصد ظرفیت معدنی استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.
باتوجه به اینکه دشتی رتبه نخست ظرفیت معدنی استان بوشهر را دارد استفاده از این مهم برای توسعه اشتغال و رونق اقتصادی ضروری است.
منبع: ایرنا
https://www.pgnews.ir/?p=249221
1 نظر
این کارخونه دوبرابر شهر خورموج برق مصرف میکنه و حجم خیلی بالایی آلودگی شیمیایی خطرناک وارد هوا میکنه
بحث آبش هم که جدا
حالا با کدام منطقی همچین کارخونه ای رو آوردن سه کیلمتری شمال خورموج ساختن که تنفسگاه طبیعی شهر خورموجه
از اون طرف احداث این کارخونه باعث قفل شدن سهر خورمدج شده به شکلی که برای احداث ساختمون های مسکن ملی و … به صاف کردن مسیل ها و دره ها پناه بردن