خلیج فارس: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعتبار مصوب پروژههای تحقیقاتی این مجموعه را ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: علاوه بر این یک درصد درآمد بیمارستانهای استان بوشهر به بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان اختصاص مییابد.
به گزارش خلیج فارس؛ سید محمدهادی امامت در گفتوگو با تسنیم با اشاره به انجام پژوهشهای مختلف در حوزه سلامت اظهار داشت: نتایج این تحقیقات در اختیار سیاستگذاران و عموم مردم برای ارتقا زیرساختهای سلامت قرار میگیرد.
وی تعداد طرحهای مصوب تحقیقاتی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را 240 طرح عنوان و بیان کرد: این پژوهشها در یک سال اخیر که نسبت به گذشته رشد خوبی داشته در بخشهای مختلف از جمله عوامل مرتبط با ناباروری در مناطق صنعتی دارای آلاینده تغذیه، اعتیاد به اینترنت، حیوانات ولگرد و حوزه سالمندی انجام شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از چاپ 300 مقاله پژوهشگران این معاونت در نشریات و مجلات علمی بینالمللی خبر داد و بیان کرد: بیماریهای مزمن از جمله دیابت، قلبی و عروقی و سرطان ریه در بوشهر نسبت به سایر استانها بیشتر است که باید راهکار لازم در پیشگیری از این بیماری مورد توجه قرار گرفته شود.
امامت از راهاندازی و احیا 5 مرکز تحقیقاتی حوزه سلامت در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: در این راستا مراکز تحقیقات طب عفونی گرمسیری، زیست فناوری دریایی، پزشکی هستهای، بهداشت محیط زیست راهاندازی شده و با توجه به اعتیاد جوانان و نوجوانان به اینترنت و فضای مجازی اخیراً تاییده راهاندازی مرکز تحقیقات اعتیاد به اینترنت و سبک زندگی صادر شده است.
وی به اعتبارات تحقیقاتی حوزه سلامت پرداخت و با اشاره به اینکه اعتبارات پژوهشی این عرصه نیاز به توجه ویژه است، گفت: اعتبار مصوب پروژههای تحقیقاتی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر زیر 500 میلیون تومان است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه بخشی از اعتبارات عتف به طرحهای حوزه سلامت تخصیص داده میشود اضافه کرد: علاوه بر این یک درصد درآمد بیمارستانهای استان بوشهر به بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان اختصاص مییابد.
https://www.pgnews.ir/?p=222728