خلیج فارس: – رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: طرح ضربت بررسی روغنهای مصرفی در فستفودیهای بوشهر انجام شد.
به گزارش خلیج فارس، حمید حبیبی نیا اظهار کرد: روغنهای مورد استفاده در سرخ کردن بهطور مداوم در دمای بالا و با حضور اکسیژن و آب درون مواد غذایی، واکنشهای شیمیایی را در پی دارد و ترکیبات نامطلوب تولیدشده از این واکنشها برای سلامتی نیز مضر است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: در همین راستا طرح ضربت بررسی روغنهای مصرفی در فستفودها انجام شد.
وی گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر نوع روغن مورد استفاده در تهیه فستفود، طرح ضربت بازرسی از ساندویچیها در شهر بوشهر اجرا و کیفیت روغنهای مصرفی واحدهای فستفود با استفاده از دستگاه پرتابل مورد ارزیابی قرار گرفت.
حبیبی نیا گفت: در این طرح که با حضور ۲۱ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپهای ۲ نفری در ساعات غیر اداری انجام گرفت از ۱۳۸ واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
وی بیان کرد: در این برنامه علاوه بر بررسی کیفیت روغنهای مصرفی، رعایت موازین بهداشتی بهویژه شاخص رعایت بهداشت مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت.
ر ئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تصریح کرد: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل و مواد اولیه مصرفی، بررسی و کنترل شد.
صدور ۷۶ اخطاریه بهداشتی
حبیبی نیا گفت: در طی اجرای طرح تعداد ۷۶ اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر شد و پرونده ۸ صنف متخلف جهت پیگیری قضائی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد، همچنین پنج واحد صنفی پلمب شد.
وی افزود: برای حفظ سلامت عموم توصیه میشود همه متصدیان واحدهای صنفی برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردن استفاده کنند و از حرارتهای بالا به مدت طولانی برای سرخ کردن و همچنین از چند بار استفاده کردن این روغنها نیز اجتناب کنند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.
https://www.pgnews.ir/?p=221948