خلیج فارس: مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر درخصوص عدم تخصیص نفت سفید به برخی هم استانی ها گفت: قانون، وزارت نفت را مکلف میکند برای مناطقی که گازرسانی نشدهاند و امکان گازرسانی وجود ندارد کپسول گاز و نفت سفید با قیمت یارانهای تأمین و توزیع شود، اما درخصوص خانواری که علمک گاز به درب منزل شان رسیده، این امکان وجود ندارد.
به گزارش خلیج فارس؛ علی اکبر فقیه در نشست خبری پیرامون ناتوانی بسیاری از خانوار از لوله کشی گاز منزل اظهار داشت: قبلا پول فروش گاز به مشترکان در حساب دو بانک استان واریز و از محل گردش این حساب، امکان تسهیلات کم بهره لوله کشی گاز داشتیم، طوری که سال 90 از این محل وام 5 میلیون تومانی پرداخت می شد درحالی که متوسط هزینه لوله کشی گاز 3 میلیون تومان بود.
فقیه ادامه داد: اما طی دو سال اخیر که شرکت گاز مشابه سایر ادارات، حساب های بانکی اش در خزانه داری کل متمرکز شده، دیگر امکان تسهیلات از این محل نداشتیم، اما با پیگیری های صورت گرفته، در دولت سیزدهم، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه 15 میلیون تومانی به متقاضیان لوله کشی گاز مصوب شد.
وی با اشاره به عدم استقبال کافی از این میزان تسهیلات یادآور شد: اکنون متوسط هزینه لوله کشی گاز در بوشهر 60 میلیون تومان است، از این رو به استاندار سابق پیشنهاد کردیم تعداد نفرات کاهش و میزان تسهیلات به 30 میلیون تومان برسد که نیازمند پیگیری بیشتر استانداری و نمایندگان برای تصویب در دولت می باشد.
فقیه با بیان اینکه گازرسانی به بخش خانگی و صنعت در استان تمام شده است خاطرنشان کرد: همه شهرهای جز شهر خارگ و همه روستاهای بالای 20 خانوار جز 6 روستای صعبالعبور به آنها گازرسانی شده است. درخصوص خارگ همچنان منتظر طرح توسعه پتروشیمی جزیره و ایجاد خط لوله گاز از بوشهر به خارگ هستیم تا از آن برای شهر انشعاب اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: درباره روستاهای باقی مانده هم باید گفت درخصوص برخی از آنها هزینه حدود 15 میلیاردی برای لوله کشی نیاز دارد که سرانه هر نفر تا 500 میلیون تومان هم می شود. شاید اگر سیلندرگاز به طور رایگان به این روستاها اختصاص داد توجیه اقتصادی اش از لوله کشی بیشتر است.
محدودیت های گازی بوشهر
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر با اشاره به محدودیتهای پیش آمده به دلیل ناترازی گاز گفت: برای حفظ تامین گاز پایدار کشور، محدودیتهایی برای پتروشیمیها اعمال شده، اما پتروشیمیهایی مانند پردیس که کود شیمیایی تولید میکنند، از این محدودیتها مستثنی هستند.
فقیه ادامه داد: مصرف گاز استان از ۶۵ میلیون مترمکعب در روز طی مهرماه به ۲۵ میلیون متر مکعب در دیماه کاهش یافته که بخش عمده این کاهش مصرف به دلیل محدودیت تامین گاز برای پتروشیمیها و کارخانجات سیمان بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر تاکید کرد: بر خلاف بسیاری از استانها، گاز ویلاها، باغها، شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک در استان بوشهر قطع نشده است.
وی همچنین به پویش کاهش ۲ درجهای که بهمنظور صرفهجویی در مصرف گاز راهاندازی شده اشاره کرد و افزود: با این کاهش دما، محدودیت ۴۰ میلیون متر مکعب تامین گاز به پتروشیمیها رفع خواهد شد و صنایع ارزآور با تمام توان به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
https://www.pgnews.ir/?p=218155
22 نظر
از ضعیف ترین مدیران استان
اقای فقیه چرا برای خودت قانون میتراشی ؟؟؟؟و خودت را تبرئه میکنی ایا ان پیرزن بیچاره ایی که در خانه قدیمی مستاجراست و در پرداخت مستاجره خود مانده ایا میتواند ۶۰ ملیون منزل اجاره ایی را لو له کشی کند ؟؟؟.چرا فقط حرف خودت میزنی بیا بین مردم و از دریچه گرفتاری و بدبختی مردم مدیریت کن چرا واقعیت را نمیپذیری ؟؟؟پارسال برای تحویل نفت سفید برای این محرومین و بیچارگان چه کاری کردید ؟؟؟؟امسال هم همون اقدام پارسال را انجام بده کاسه گرمتر از اش نشوید مردم گرفتارن مردم مشکل دارن درد مردم را بکش تا بدونی مردم را فدای میز مدیریت خودت نکن این مردم ولی نعمتند یکمی هم برای انها ریسک کن بگذار بخاطرفدا کاری برای انها محاکمه شوی که نمیشوی چرا به حق مردم محروم تمکین نمیکنید هم شما و هم ریس شرکت پخش بوشهر زمستان میرود ولی ………
آقای فقیه یکی از ضعیف ترین و ناکارامدترین مديران استانی است که یک صندلی مدیریت را اشغال کرده، هرچه سریعتر استیفا بده تا یک استان راحت بشه.
درود بر مهندس فقیه
مدیر فرهیخته ، توانمند استان
ای کاش عزیزان پیشرفت های گازی استان رو میدیدن
پیشرفت شبکه های گاز و صنایع بدون شک افتخار آفرین بوده
پیشرفت گازی مربوطبه زمان مدیریت اقای حسینی و رحمانی است نه ایشون شاید خود فقیه این کامنت رو گذاشته از خدا بترس حق بگو
برادر جان عدالت در سخن و عمل رعایت کنید
بنده به جهت کارم اطلاع دارم از پیشرفت صورت گرفته
تنها کوچه خودتان رو نبینید
تمام استان در جبهه صنعتی و مسکونی خدارو شکر وضع بسیار مناسبی دارد
باید اهل فن باشید
و در قضاوت خدا رو در نظر بگیرید
چرا طاقت شنیدن حرف حق نداری مثل اینکه بنده از همکاران خودتم و بیشتر از شما اطلاعات و تجربه کاری دارم چرا حقیقت راکتمان میکنی برای چی برای کی ؟؟؟؟
جای نفت مجانی سر سفره لااقل گاز بدین
قوانین و مقررات وضع شده در خصوص سهمیه گاز مایع و نفت سفید از طرف شرکت گاز استان بوشهر نبوده و مدیر عامل گازهای استانی هیچگونه دخل و تصرفی در خصوص این موضوع ندارند وظیفه شرکت گاز اجرای خطوط گاز رسانی میباشد که در اکثر نقاط استان انجام شده است و طرح توزیع حامل های انرژی با کمک شرکتهای گاز استانی فقط بار کاری مضاعفی برای کارکنان شرکت گاز ایجاد کرده و واقعا رمق سازمان را گرفته است
تمام کارشکنی برای تحویل نفت سفید از شرکت گاز استان اقای فقیه مربوط میشه ایشان میخواد امار عملکرد خودش بالا ببره به چه قیمتی؟؟؟؟به قیمت کمر مردم را شکستن
باید به فکر حل مشکلات مردم باشید
عجب توجیه جالبی.میلیون ها مترمکعب گاز را با قیمت مفت به پتروشیمی ها و کارخانجات سیمان گردن کلفت متعلق به باندهای قدرت و ثروت تحویل می دهند ولی برای تحویل چند کپسول یارانه ای گاز به چند خانواده فقیر صحبت از قانون و مقررات می کنند. اینچنین است که در کشور برکت و رافت و همدلی از بین می رود و مردم از همه چیز گریزان شده اند.
وقتی زندگی مدیران در کشور به نحوی است که همه چیز آنها ویژه و خاص است باید هم چنین ساختاری در استان و کشور حاکم باشد.مدیران شرکت گاز بوشهر ساختمان مرکزی را با سه تا پارکینگ برای مدیر و معاون و رییس حراست طراحی و اجرا کرده اند و کارمند و ارباب رجوع سرگردان توی خیابانهاو کوچه های اطراف به دنبال جای پارک خودرو هستند. نکته جالب این است که حدود 15سال پیش مبلغ چند میلیارد را هم به عنوان جریمه حذف کردن پارکینگ به شهرداری داده اند تا مجوز حفاری و لوله گذاری در خیابانهای شهر را از مدیران شهرداری بگیرند. در صورتی که می توانستند با کمتر از این مبلغ جریمه زمینی در مجاورت اداره برای پارکینگ کارمندان و ارباب رجوع خریداری کنند.آنچه که امروز برای مدیران ما مهم است صلاح و صرفه وآسایش مردم و عموم نیست بلکه حفظ صندلی و پست و مقامشان شده است.
….
ضمن پوزش، به دلیل نبود مستندات کافی از درج پیام شما معذوریم
مهندس فقیه یکی از مدیران بومی استان که پر قدرت،با اعتماد به نفس؛توانا و باسواد هستند که زحمت های زیادی برای گاز استان کشیدن و تلاش ایشان به عنوان یک مدیر باعث پیشرفت و ارتقای مجموعه گاز گردیده است.
آیا استخدام های قبیله ای و قومیتی در ادارات مطابق قانون و مقررات است؟ آیا انتصابات رفاقتی و سفارشی در شرکت گاز براساس قانون است؟ توی این شرکت از بالا تا پایین همه از اقوام و بستگان و اهل یک شهرستان هستند و استخدام و ارتقا و انتصابها همه بر اساس قوم و خویشاوندی یا با سفارش صورت می گیرد. قانون و مقررات فقط بازیچه دست مسوولان ما شده است.
درج این پیام به معنای تایید یا رد آن نیست و حق پاسخگویی مخاطب آن محفوظ است
با توجه به تنوع و تعدد صنایع و تاسیسات نفت و گاز در استان بوشهر، خوب است مدیران استانداری یا کشوری فکری برای رشد و پرورش مدیرانی توانمند و درخور شان استان جهت بخش های مدیریت و بهره برداری و مهندسی پروژه های نفت و گاز در استان کنند.سطح تخصص ومهارت های سرپرستی و مدیریتی مدیران استان در بخش نفت و گاز در مقایسه با استان هایی مانند خوزستان یا فارس بسیار نازل است.بسیاری از این مدیران الفبا و اصول ابتدایی مدیریت و سرپرستی را هم نمی دانند و فقط بر اساس روابط و حمایت های باندی منصوب شده اند. مدیرانی که نحوه برخورد و رفتار و تعامل را با منابع انسانی سازمان نمی دانند. مدیرانی که از تخصص های لازم جهت پیشبرد و ارتقای این صنعت برخوردار نیستند و تمام دغدغه آنها پست و منصب و حفظ قدرتشان است
انشااله خداوند به مدیران ما وسعت نظر، روی خوش و گشاده ، شرح صدر، تدبیر و دور اندیشی عطا کند و از تنگ نظری ها و دیدگاههای خرد و کوچک بینانه که آفتی در ادارات و سازمانهای دولتی شده است مصون بدارد.
یکی از شاخص های ارزیابی یک مدیر موفق، سلامت اداری و نبود فساد و دلالی و کارچاق کنی در مجموعه زیر دست است. وقتی در شرکت های دولتی ما مدیر با رانت و سفارش نیروهای مجموعه سازمان را از بین آقا زاده ها و فرزندان صاحب منصبان اعم از نماینده مجلس و رییس ادارات و بانکها ودستگاههای نظارتی و نظامی و انتظامی شهر انتخاب می کند باید هم در زیر مجموعه اش ناظر پروژه که متولی کنترل کیفیت و کمیت کار است، به خودش اجازه دهد که مجری و پیمانکار پروژه شود.
مدیر و منصب مدیریتی می بایست تناسب و انطباق لازم را با هم داشته باشند بسیاری از مدیران ما جایگاه و مقام مدیریت که راهبری، هدایت و کنترل و نظارت است را به سطحی بسیار نازل تنزل وکاهش می دهند.بطوری که سازمان، ادارات و شرکت های دولتی را به جایگاهی منفعل و بی تفاوت و راکد تبدیل می سازند.