خلیج فارس- رقیه انصاری: نشست اعضای شورای اسلامی استان، روسای شوراهای شهر و شهرداران مراکز شهرستان های بوشهر با استاندار برگزار شد.
به گزارش خلیج فارس؛ در این نشست اعضای شوراها به طرح مشکلات و درخواست های شهری خود پرداخته و مقرر شد شهرداران نیز در نشست جداگانه ای به بیان موضوعات بپردازند.
از کم آبی تا وضعیت پسماند
رییس شورای اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه هزار و 460 نفر عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان هستند، بیان کرد: در راستای شعار وفاق دولت چهاردهم این ظرفیت مردمی آمادگی کمک به دولت در همه زمینه ها دارند.
عبدالخالق برزگرزاده با بیان برخی اولویت های استان افزود: کمبود آب و حتی نوبت بندی در زمستان با وجود قرارگیری استان در کنار دریا، حق آلایندگی که باعث شده به بهبود محیط زیست کم توجهی شود، نبود سایت پسماند مکانیزه در استان، ضرورت توجه صنایع استان به ورزش خصوصا تیم های پرطرفدار و انعطاف دستگاههای نظارتی با مدیریت شهری در راستای کمک به توسعه شهر از مهمترین خواسته ها از استاندار می باشد.
در این نشست سایر اعضای شوراهای شهر و روستا به بیان دیدگاههای خود پرداختند که خلاصه آن در ادامه می خوانید:
حسینی زاده، شورای شهر دیر: کاهش ارزش افزوده شهرداری ها خصوصا در شهرهای کوچک که منابع درآمدی کم است، برای امورات جاری شهرداری ها مشکل ساز شده است. همچنین این استان خزانه کشور است، اما در زمان توزیع بودجه ها، مشابه سایر مناطق کشور با شاقول و تراز جمعیت با ما رفتار می شود که باید این نگاه مرکزنشینان را تغییر داد.
نیک روش، شورای شهر بوشهر: کمک به تملک زمین نیروگاه اتمی در خیابان سنگی برای پارکینگ، تعیین تکلیف اراضی 60 متری حریم دریا و توجه به بافت تاریخی بوشهر.
سجادی زاده، شورای شهر جم: وقتی استان فارس به دنبال آلایندگی پارس جنوبی می باشد، درحالی که پیرامون کارشناسی این موضوع حرف و حدیث است، چرا قدرالسهم مالیات تاسیسات نفت زاگرس جنوبی در استان بوشهر مطالبه نکنیم؟ این درحالی است که می گویند چون دفترمان در فارس است، مالیات هم آنجا می دهیم، ولی بخش عمده عملیات شان در بوشهر می باشد.
فقیه، شورای شهر خورموج: به برزخ مسولان پایان دهید تا سردرگمی در ادارات پایان یابد. اگر قرار بر ابقا است این کار انجام و تغییرات سریع تر به نتیجه برسد. تنظیم بازار هم رها شده است.
خادمی، شورای شهر گناوه: درخواست همراهی استاندار برای در اختیار گرفتن زمینی در مرکز شهر برای پارکینگ هستیم، زمینی که اکنون به پارکینگ وسایل نقلیه توقیقی مبدل شده و کارایی لازم را ندارد.
حسین پور، شورای شهر کنگان: اشتغال جنوب استان، افزایش سفرهای ته لنجی و حمایت صنایع از تیم های ورزشی مورد تقاضا است.
رییس شورای شهر دیلم: شمال استان سهمی از عوارض آلایندگی ندارد، درحالی که به طور مکرر شاهد ابلاغ آرا به امور مالیاتی گناوه و دیلم برای انتقال عوارض آلایندگی شرکت ها به گچساران هستیم. انتقال آب سد چمشیر به اراضی کشاورزی شمال استان که پروژه آن متوقف شده و تکمیل کمربندی دیلم برای بهبود ترافیک ضروری است.
بوهندی نجفی، شورای شهر نخل تقی: درحالی که آلایندگی عسلویه 100 درصدی است، ولی سهم آن از عوارض فقط 30 درصد درنظر گرفته اند. باید تغییر ضرایب عوارض برای بهره مندی بیشتر استان مورد پیگیری باشد.
جوکار از شورای اسلامی شهرستان دشتستان: تسریع در پروژه های سد دالکی، جاده ارم- نمازگاه و بیمارستان 17 شهریور مورد تقاضای عمومی است.
شوراها و شهرداران مشارکت مردم را بیشتر جلب کنند
استاندار بوشهر نیز در این نشست اظهار کرد: مشارکت مردم در تصمیمگیری و تصمیمسازیها و در نهایت در فرایند اجرا نقش مهمی در تحقق مطالبات و خواستههای مردم دارد.
ارسلان زارع ادامه داد: جلب مشارکت مردم در تصمیمگیریها در کنار قانونهای مرتبط با مدیریت شهر، از جمله مهمترین کارکردهای شوراهای اسلامی به شمار میرود.
وی گفت: اگر توسعه پایدار را به عنوان مقصد برنامهریزیهای خود هدفگذاری کنیم، برای رسیدن به این هدف، لازم است توسعه مشارکتی را به عنوان راهبرد، برگزینیم به این معنا که ذینفعان را در فرآیندهای برنامهریزی و همچنین اجرای برنامهها، دخیل کنیم.
استاندار بوشهر تصریح کرد: شهرداران به عنوان نخستین نهاد مرتبط با ارایه خدمات به شهروندان باید زمینهساز تقویت اعتماد اجتماعی مردم باشند و مشارکتجویی آنان، یکی از راههای افزایش اعتماد به مدیریت شهری است.
زارع اضافه کرد: شهروندان وقتی ببینند دغدغههای آنان شنیده میشود و در فرآیند تصمیمگیریها مشارکت داده میشوند، امور مرتبط با مدیریت شهری نیز با همافزایی به پیش میرود.
زارع اضافه کرد: تکریم سرمایهگذار، بهبود امنیت سرمایهگذاری و توسعه مشارکتهای اقتصادی در مدیریت شهری از جمله مولفههای مهم در جذب سرمایه است که باید مدنظر باشد.
11 نظر
سلام .استاندار محترم این جلسات دردی از مردم دوا نمی کند اول تکلیف فرمانداران ومعاونین مشخص کن .
حرفهای تکراری بدون نتیجه ،اگر عملیاتی شد معلوم است که این جلسات مفید است
در نشست چه گذشت؟چند نفر حرف زدند ویک نفر گوش داد بعد هم یک نفر حرف زد و چند نفر گوش دادند
ای بابا
در نشست شوراهای شهر و استاندار چه گذشت؟ هیچ!
اگر شورای شهر بوشهر و شهردار بوشهر کاری و توانمند بودند ، شهر بوشهر اینطور نبود
سلام خیابان درستی و کوچه آسفالته نداریم فضای سبز بوشهر نابود شده از ورودی شهر و تنگکها و ساخت ساز غیر مجاز م فراوان این همه نیرو چکار میکنند
خدا پدر آقای فقیه .شورای شهر خورموج را بیامرزد.لطفا و خواهشاً فرمانداران و مدیر دستگاه ها را خصوصا آقای دستغیبی.مدیر کل راه و شهرسازی استان را که همه فعالیت های ساختمانی .اجرایی . شهرسازی استان را و حتی کارمندان اداره راه و شهرسازی را مستأصل کرده است را سریعتر عوض بفرمایید و استان را از اینهمه بلاتکلیفی رها فرمایید متشکریم
سلام شهرداری بوشهر شده بچه بازی اون از مدیر فضای سبز تخصصی ندارد برخوردشم صفره حیف صد حیف جناب حیدری رحماتش ایشون مدیر عاملشه
جناب استاندار اگر شهر بوشهر قصد جذب سرمایه و پیشرفت دارد و شما در گفته اتان صادقید، شهردار و معاونین فعلی اش را به مرخصی بفرستید و یا به کاری دیگر مشغول کنید .
اینها به شوراهای شهر بدهکارند و فقط دستورات آنها را اجرا می کنند و جسارت لازم برای انجام کار را ندارند.
اعضای شورا هم که معرف حضور حضرتعالی و مردم فهیم بوشهر هستند و نیاز به کالبدشکافی ندارند.!!!
سپس دفتر جذب سرمایه و توسعه این بندر کهن و باشکوه را به معاونت توسعه و سرمایه گذاری استانداری بسپارید و نتیجه اش را ببینید .
بوشهر خودش سرمایه است ، نیاز به فراخوان جذب سرمایه ندارد .!!!
این هزار بار
..
یک بار به عنوان طرح پایلوت این پیشنهاد را عملیاتی کنید.
شجاع باشید، ضرر نمی کنید… 🙏🏻🖐️
هیچی توش نیست !!
جلسات بدون خروجی !
میگید نه زمان ثابت خواهد کرد !
حیف اون هزینه که برای برگزاری این گونه جلسات فرمالیته خرج میشه !