خلیج فارس: یکی از پرنده فروشان بوشهر می گوید: از روزی که اپلیکیشن دیوار راه افتاده و مردم به آن اقبال نشان داده اند بازار پرنده فروشی در بوشهر از رونق افتاده است.
به گزارش خلیج فارس به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف بوشهر؛ وی افزود: بوشهری ها هنوز علاقه زیادی به مرغ و خروس محلی، بلبل خرما و کبوتر دارند که عمده بازار این پرندگان در فضای مجازی رونق دارد. تعدادی از افراد هم هستند که مرغ عشق و قناری و به میزان کمتر عروس هلندی خریداری میکنند.
این پرنده فروش بازار بوشهر گفت: اغلب پرنده فروشان بازار بوشهر سرمایه زیادی ندارند و آنچه که دارند را در جهت خرید دانه، قفس و غذاهای مکمل هزینه می کنند. به همین دلیل اکثر پرندگان داخل مغازه های پرنده فروشی بوشهر را به امانت گرفته و می فروشند. یعنی یکی از بوشهری ها پرنده اش را می آورد و در مغازه می گذارد تا ما بفروشیم. نهایتا 20 درصد از مبلغ فروش یک پرنده به پرنده فروش می پردازند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: از دیگر مشکلات ما در بوشهر هزینه بالای برق است. شرایط اقلیمی بوشهر ایجاب می کند که پرنده ها زیر کولر باشند. ما در اکثر فصول سال 24 ساعت شبانه روز کولر روشن نگه می داریم. اگر چند ساعت کولر را خاموش کنیم پرندگان درون مغازه مان تلف می شوند. زمستان ها هم مجبوریم از بخاری برقی استفاده کنیم. این موضوع هزینه بسیار زیادی روی دوش ما می گذارد.
این پرنده فروش بازار بوشهر در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: شاید کمدانشترین بازاریان نسبت به مالیات، ما پرنده فروش ها باشیم. من و همکارانم از ضرایب مالیاتی سر در نمی آوریم. کار ما هم کار یکدستی نیست، هم دانه می فروشیم هم وسایل زینتی قفس، هم قفس و هم پرنده. همانطور که گفتم در اکثر مواقع پرنده هایی که ما می فروشیم مال مردم است و سهم ما از فروش پرنده حداکثر بیست درصد است. اما اداره مالیات شاید این موارد را نیبیند. به همین دلیل عملکرد سه ماهه مالیاتی من 15 میلیون تومان شده است که باید پیگیری کنم. دو نفر از پرنده فروشی های بوشهر هم به دلیل مالیات و بحث ضرایب و این مباحث تعطیل کرده اند.
https://www.pgnews.ir/?p=205320
1 comment
پرنده در قفس یکی از مصادیق بارز معرفی یک جامعه متوحش و بدوی است !