راضیه حسینی
نماینده مجلس گفته: «اگر مازوتسوزی انجام نشود، راه دیگری جز قطعی زمانبندی برق و گاز خانگی و صنعتی نداریم. قیمت بالای گاز ترکمنستان در فصل سرما، برای ما بهصرفه نیست.»
درک میکنیم. واقعاً قیمت بالا در هیچ جایی بهصرفه نیست و بهترین راهکار، نخریدن است. باید آنقدر نخرید تا متوجه شوند قیمت را نباید بالا ببرند. ما که محتاج گازشان نیستیم. در واقع هستیم، ولی نباید باشیم. مثل اینکه دومین قدرت گاز دنیا هستیم، ولی نمیدانیم گازمان کجا میرود؟ اصلاً چرا همهاش میرود و کمی نمیآید؟
حالا که تصمیم بر این شده مازوت سوزانده نشود و برق و گاز قطع شود، لطفاً فقط طوری برنامهریزی کنید که برق و آب با هم قطع نشوند. میدانید که قطعی برق با قطعی آب در آپارتمانها یکی است. پس اگر برق و آب با هم بروند، آن وقت ما میمانیم و یک خط تلفن که هنوز قطع نشده است!
میدانیم که این تصمیم خیلی بزرگ و شجاعانه و قهرمانانه و سنگین و از این حرفها بود. میدانیم که بالاخره مردم هم باید به این تصمیم کمک کنند، فقط نمیدانیم برای رفع آلودگی هوا، غیر از توقف مازوت، چرا به تصمیمات دیگری که هم شجاعانه بود و هم نیازی به قطعی چیزی نداشت فکر نکردید؟ مثلاً همین بنزین بیکیفیت که علاوه بر هوا، نفس خودروها را هم گرفته و هزینه تعمیرات را زیادتر کرده است.
به نظرتان بنزین ارزش تلاش نداشت؟ یا به نسبت، هزینۀ بیشتری داشت؟ البته حق دارید، تا وقتی مردمی هستند که تحت هر شرایطی بشود چیزی ازشان کم کرد، چرا راههای دیگر و پرخرجتر؟ تا وقتی برقی در خانهها برای قطعکردن و گازی برای بستن وجود دارد، چرا راههای دیگر؟
ما که توجیه شدیم و آمادهایم برای قطعی برق و گاز. باید بدانیم هنوز خیلی مانده تا به کشورهایی مثل کوبا برسیم، و بابت این مسئله حتماً از مسئولان متشکریم. ممنونیم که مازوت نمیسوزانید. ممنونیم که برقمان را یک شبانهروز قطع نمیکنید. کلاً مرسی که هستید.
در این زمینه
https://www.pgnews.ir/?p=203504
11 comments
بخداماتوبندردیرمصیبت داریم هرموقع که برق قطع میشه.غیرازازکارافتادن دینام ,آب تلفن هم قطع میشه
این حرفها رو بزار کنار، میگم بنظرتون تونل به قطر رو از دیر بزنن بهتره یا از کنگان؟!
دیریاکنگان رابی خیال.موندم بوشهریها یا برازجونی ها چراتاالان اعتراض نکردن که بایدتونل ازبوشهریابرازجون به قطر زده بشه
کجاست انسانی حق گو شهید رئیسی عزیز خیلی مظلوم بود
خوب شد نا آن دوران را هم دیدیم و تجربه کردیم وگرنه چه اسطوره ها و افسانه هایی ممکن بود به خوردمون بدهند
ما باید ببینیم چه دیالوگی بین دولت و ملت بر سر مصرف انرژی وجود داره. دولت می گه من خودرو بی کیفیت، و با مصرف سوخت زیاد و غیر بهینه تولید می کنم و با قیمت چند برابری به شما می فروشم و هزینه مصرف سوخت هم که با مردم هست و تازه سر قیمت بنزین منت هم بر سرشون می گذارم.مردم هم می گن اشکال نداره شما ماشین ایمن و کم مصرف با قیمت جهانی بده دست ما و اون وقت مصرف بنزین هم پایین می یاد و قیمت بنزین رو هم متناسب با درآمد متوسط مردم نرخ گذاری کنید در اون صورت استفاده از تکنولوژی روز دنیا و اعمال تعرفه با هم مصرف سوخت را بهینه خواهد کرد. در بخش ساختمان دولت می گه من الزامات و مقررات ملی ساختمان برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان های اداری و مسکونی رو نوشتم ولی کسی اون رو اجرا نمی کنه و نتیجه اش این می شه که مصرف برق و گاز جهت سرمایش و گرمایش از کشورهای سردسیر اروپایی در زمستان و گرمسیر استوایی در تابستان هم بیشتر شده.مردم میگن من مصرف کننده مسکن هستم و شما که مجوز و پروانه به سازنده و مجری و ناظر دادید چرا محصولی رو که دست من مصرف کننده میدید و تاییدیه و پایان کارداره، درو دیوار و کف و سقفش عایق بندی نداره و انرژی رو هدر می ده.در بخش تولید انرژی دولت می گه من تحریم هستم نیروگاههای موجود فرسوده وکم بازده هستند و در قیاس با مصرف سوخت و هزینه نگهداری،تولید برق کمی دارند و آلودگی زیست محیطی زیادی دارند. مردم می گن که شما سالیان سال در زمینه انرژی هسته ای و انرژی پاک شعار دادید، پس این سرمایه گذاری چه شده است. چرا الگوهای دیگری از تولید انرژی مثل خورشیدی و بادی و زمین گرمایی و امواج و… برنامه ریزی نشده است.در زمینه بهره برداری از ذخائر گاز دولت می گه ما دومین کشور دارای منابع عظیم گاز در دنیا هستیم. مردم می گن پس چرا همسایگان در حال بهره برداری
از میادین مشترک گازی با حجمی بسیار بالاتر از ما هستند و ما تشنه لب در کنار آب هستیم.و نتیجه این دیالوگ این است که توسعه یافتگی یا عقب افتادگی یک کشور را می توان از مدیریت تولید و مصرف انرژی در یک کشور دید. توسعه نیافتگی در کشور ما محصول ناکارآمدی های سیستمی ناشی از بهره گیری از مدیران ناکارآمد، ضعف در تصمیم گیری ها و معطل گذاشتن سیاست گذاری ها است.
افعانی ها رو بیرون کنید
کدوم کشور اینقد افعانی آواره و فراری داره؟؟؟
دوتا کشور تو مملکت ایران هستن دولت ما توان اداره امور کشور خودش رو نداره چه برسه به این همه افعانی مصرف گرا ، تاره جمعيت افعانی ها به اندازه پانزده کشور اروپایی هست ،
در عوض ورود اتباع بیگانه افغانستانی چی گرفتید که به مردم نمیگید؟؟؟
چغادک هر ده نفر هشت تا افعانی هست
این شروعش هست
سال دیگه با عادی شدن، مدتش بیشتر میشه یحتمل
آش کشک خالتونه بخورید پاتونه نخورید هم پاتونه 8 سال خسارت بار دوره روحانی ادامه اش رو باید تحمل کنیم
ما به قله رسیدیم حالا چه اشکالی دارد برق و گاز و آب نداشته باشیم.
ولمون کن عاموا شما هم ما خفه کردین هیج کدوم بفکر ملت نبودن