خلیج فارس: «آدم هم میتونه سمی بشه! هم روحش هم جسمش! میدونستی؟!» جمع شدن سموم در بدن میتواند عوارض ناخوشایندی داشته باشد. معمولا به صورتهای مختلف خودش را نشان میدهد.
علائم سمی شدن بدن را بشناسید:
خستگی مداوم
اینکه دائم خسته باشید میتواند یکی از علائم سمی شدن بدن باشد. خستگیای مدنظر است که نه با استراحت رفع شود نه خوابیدن و نه به اندازه آب و خوراک خوردن! یک خستگی غیرطبیعی که به هیچ راهی قصد ترک بدن شما را ندارد!
اختلال در دمای بدن
گاهی ممکن است بدون اینکه محیط گرم باشد شما احساس گر گرفتگی داشته باشید و مرتب عرق بریزید. این در کنار بقیه علائم میتواند ناشی از این باشد که سموم بدن به اندازه کافی خارج نمیشوند.
افزایش وزن
بعضی سموم با اجتماع در بدن شما ممکن است سبب چاقی بشوند. افزایش چربی در بدن و عدم سوخت و ساز مناسب زمینهساز بالا رفتن وزن شما خواهد شد و در کنار اینها عوارض دیگری مثل دیابت را هم به بدن شما هدیه میکند!
اختلال در خواب
بی خوابی در خیلی از مواقع ناشی از استرس و اضطراب یا حتی خستگی باشد! اما بی خوابی همیشگی میتواند از وجود سموم دفع نشدنی در بدن حکایت کنند.
یبوست و نفخ
یکی از شایعترین عوارض سمی شدن بدن همین است! به علت اجتماع زیاد داروهای شیمیایی یا حتی ویتامینها بدن شما یکی از واکنشهایی که نشان میدهد یبوست و اشکال در عمل دفع است.
سردرد
سردردهای مزمن و همیشگی که خیلی هم آزاردهنده هستند و گاهی پیش میآید که با خوردن دارو هم به تسکین نخواهید رسید! این نیز یکی از دلایل تجمع سموم در بدن است.
نوسانات رفتاری و خلقی
سیستم عصبی شما منتظر است تا با یک تلنگر به هم بریزد! وقتی هم این تلنگر اتفاق بیفتد ممکن است دچار افسردگی، اختلالات خواب، بد رفتاری، کج خلقی، اضطراب و استرس بشوید. یکی از دلایلی که سیستم عصبی به هم میریزد تجمع سموم ناشی از الکل، مواد مخدر و حتی داروهای شیمیایی است.
گرفتگی عضلات
یکی از سمومی که از بدن به سختی دفع میشود و اثرگذاری خاصی هم دارد الکل است! الکل به شکل دردهای عضلانی، گرفتگی خودش را نشان میدهد و گاهی میزان این سم ناشی از الکل آنقدر زیاد است که منجر به مرگ خواهد شد!
با انتخاب سبک درست برای زندگی و سالمخواری و ورزش به تدریج سموم از بدن شما دفع خواهد شد و زمینه برای سلامت زیستن شما فراهم میشود. بار اضافه کاری از روی دوش اندامها که برداشته شود به مرور حال بهتری خواهید داشت. حالی که گاهی اصلا گمان نمیبرید علت بد بودن آن چیست!
منبع: برترین ها
https://www.pgnews.ir/?p=19625