خلیج فارس: سخنان مهدی طارمی ستاره بوشهری تیم ملی پس از پیروزی میلمتری مقابل قرقیزستان، واکنش های متفاوتی در پی داشت که در ادامه دو نمونه آن را می خوانید:
دو كلمه حرف حساب از مهدي طارمي!
عبدالحميد احمدي
تاوان سهلانگاري و ضعف در ميزباني به بازيكنان تيم ملي رسيد.
چرا بايد در جريان يك ديدار و مسابقه تيم ملي فوتبال شعارهايي نامربوط و توهينآميز از سكوهاي تماشاگران به گوش برسد كه اينچنين ذهن و روان بازيكنان تيم ملي را برهم بريزد و باعث اعتراض بهحق مهدي طارمي به نمايندگي از سوي جمع تيم ملي بشود؟ آيا توهين و نسبت دادن حرفهای ناروا و دور از شئونات از سوي عدهاي از تماشاگران به بازيكنان تيم ملي كه به نام مقدس ايران در ميدان حضور دارند و روي پيراهنشان پرچم سه رنگ ايران نقش بسته است جاي توجيه دارد؟
به قول مهدي طارمي قرار نيست اگر اعتراض و نارضايتي درباره مشكلات اقتصادي و يا ساير موضوعات وجود دارد عده اي آن را بهانه اي براي زدن حرفها و دادن شعارهاي نامربوط و مغاير با روح ورزش به ويژه در يك مسابقه ملي بدانند و فضاي ورزشگاه و سكوهاي تماشاگران را آلوده به رفتارها و گفتارهاي ناهنجار كنند.
البته نبايد از اين اشكال و ضعف جدي در ميزباني و برگزاري اين مسابقه در ورزشگاهي نامناسب به لحاظ شرايط زمين و خارج از زمين نيز بهسادگي عبور كرد. ميزباني براي مسابقات رسمي باشگاهي و تيمهای ملي و به ويژه تيم ملي فوتبال شرايط و پروتكلهايي دارد كه اگر رعايت نشود میتواند آثار منفي خود را چه در داخل زمين و چه در سكوهاي تماشاگران بهسرعت نشان دهد كه اين اتفاق و حاشيه ايجاد شده در جريان مسابقه با قرقيزستان نيز از جمله عوارض اين بيتوجهيها و سهل انگاريهاست.
اميدواريم آقاي طارمي و ساير بازيكنان تيم ملي فوتبال و كادر فني و سرپرستي با اغماض و گذشت از اين شعارها و حرفهای تلخ با آمادگي و روحيه بهتر در مسابقات آتي تيم ملي با كسب نتايج بهتر به شادي و نشاط هرچه بيشتر مردم كمك كنند و مسئولان ورزش و فدراسيون فوتبال نيز با دقت و جديت بيشتر و در شأن نام ايران شرايط ميزباني را فراهم كنند.
یک بام و دو هوای آقای کاپیتان
بهروز رسایلی
بوسیدن قلعهنویی توسط طارمی برای دلجویی از سرمربی تیم ملی در برابر شعارها برخلاف رابطه این مهاجم با اسکوچیچ بود.
شاید آن لحظه که اواخر مسابقه ایران و قرقیزستان، مهدی طارمی خودش را لب خط رساند و سر امیر قلعهنویی را بوسید تا بهخاطر شعارهای اعتراضی ورزشگاه به نوعی از او دلجویی کرده باشد، نماد و سمبل نوع رابطه این بازیکن با سرمربی فعلی تیم ملی به شمار بیاید.
از زمان حضور قلعهنویی روی نیمکت تیم ملی، طارمی بیشترین حمایتها را از او داشته و در نشستهای خبری هم ذکر امیرخان، امیرخان از زبانش نمیافتاده است. خب این شاید در شرایط عادی موضوع چندان عجیبی نباشد. بالاخره اعتقاد و علاقه یک بازیکن به سرمربیاش است که شاید فقط کمی اسیر اغراق و زیادهروی شده باشد. داستان طارمی، اما جایی به مشکل میخورد که او چنین رابطهای را با سرمربی پیشین تیم ملی نداشت؛ با دراگان اسکوچیچ.
موضوع آنقدر کهنه نشده که نیازی به بازگویی داشته باشد. سرمربی کروات تیم ملی در انتخابی جامجهانی پیدرپی همه را میبرد، اما بهشکلی غیرمنصفانه تحت فشار و حملات رسانهای قرار داشت. او در آن زمان هزار برابر بیشتر از امروز قلعهنویی نیاز به حمایت بازیکنانش داشت، اما طارمی و دوستان نزدیکش نهتنها چنین نکردند، بلکه مسیری کاملا متفاوت را پیمودند.
آش بهقدری شور بود که حتی وقتی چند بازیکن مثل سردار آزمون و… هم یک استوری حمایتی ناقابل از اسکوچیچ میگذاشتند، طارمی و دوستان بلافاصله اعلام برائت میکردند که «ما با اینها نیستیم!» شخص طارمی، اما برای سرنگونکردن اسکو سنگ تمام گذاشت. او علیه سرمربی وقت تیم ملی توییت تند و انتقادی زد، از لیست خط خورد و ۲بازی محروم شد، وقتی هم برگشت، در یک مصاحبه بلند تصویری، آخرین ضربهها را به میز و صندلی اسکو زد؛ آن هم درست پیش از مرحله نهایی جامجهانی که حضور در آن، حق دراگان بود.
اگر آن مدل رفتار طارمی با اسکوچیچ را ندیده بودیم، گمان میکردیم او یک بازیکن مطیع و وفادار به مربیان است، اما افسوس که یک بام و دو هوای استاد بدجوری توی ذوق میزند!
https://www.pgnews.ir/?p=180718
5 نظر
خدا بده شانس……
حق با مردم وهوادارها هستش
مگه هوادارهابراتون مهم هستن والا اگه مهم باشه
بی کمالی های آدم از سخن پیدا شود……….پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شود.
یک فوتبالیست مثل آقای علی دایی و آقای وریا غفوری تمام قد از مردم همایت می کنند ایشون هم میگه چرا مردم اعتراض می کنن