خلیج فارس: مجری نیروگاههای هستهای دوم و سوم بوشهر هم از آغاز بتنریزی بخشی از رآکتور نیروگاه دوم اتمی بوشهر خبر داد و اظهار کرد: بتنریزی دیوار تراز بالای صفر رآکتور واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد.
به گزارش خلیج فارس به نقل از مهر؛ مسعود نصوری با بیان اینکه عملیات ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر از سال ۱۳۹۶ در زمینی بهمساحت ۵۰ هکتار آغاز شده است گفت: ظرفیت تولید برق هستهای هر کدام از این نیروگاههای اتمی پس از راهاندازی ۱۰۵۷ مگاوات است.
وی پیشرفت تحکیم بستر، خاکبرداری، خاکریزی و بهسازی واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر را ۹۵ درصد دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۸ هزار تن میلگرد در این طرح بهکار رفته است و ۵۰ هزار مترمکعب نیز بتنریزی شده است.
مجری واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه هستهای بوشهر، تمامی شرکتها، پیمانکاران، مهندسان و کارگران این طرح را ایرانی دانست و تصریح کرد: در مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در ساخت ۲ نیروگاه اتمی بوشهر نیروهای داخلی فعالیت میکنند که در ادامه به ۳ هزار نفر میرسد.
مسعود نصوری با اعلام اینکه “تا پایان سال جاری، ۶۰۰ میلیون یورو ظرفیت قراردادی جدید برای این طرحها اجرایی میشود” گفت: همگی از توان و دانش ساخت داخل بهرهگیری خواهد شد.
وی افزود: با راهاندازی این دو واحد نیروگاه هستهای، سالانه ۱۰ میلیون بشکه نفت و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز صرفهجویی و از انتشار ۷ میلیون تن گازهای آلاینده جلوگیری میشود.
به گزارش تسنیم، عملیات ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی کشور از سال ۱۳۹۶ و در زمینی بهوسعت ۵۰ هکتار در کنار واحد یکم آغاز شده که هر یک از این واحدهای پس از راهاندازی ۱۰۵۷ مگاوات برق هستهای تولید خواهند کرد.
عملیات عمرانی این پروژه شامل تحکیم بستر، خاکبرداری، خاکریزی و بهسازی ۹۵ درصد پیشرفت داشته و اکنون جزیره هستهای و ساختمان توربینها در حال ساخت بوده و تا کنون ۵۸ هزار تن میلگرد در این طرح بهکار برده شده و ۵۰ هزار مترمکعب نیز بتنریزی انجام شده است.
تا پایان امسال ۶۰۰ میلیون یورو ظرفیت قراردادی جدید برای این طرحها اجرایی میشود که در همه آنها از توان و دانش ساخت داخل بهرهگیری خواهد شد.
با راهاندازی این دو واحد، سالانه در مصرف ۱۰ میلیون بشکه نفت و یا یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز صرفهجویی شده و نیز از انتشار ۷ میلیون تن گازهای آلاینده جلوگیری میشود.
گفتنی است تمامی شرکتها، پیمانکاران، مهندسان و کارگران این طرح ایرانی هستند و در مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در این دو طرح فعالیت دارند که در ماههای آتی بر تعداد افراد شاغل در این پروژهها افزوده خواهد شد.
https://www.pgnews.ir/?p=16991
2 نظر
اگه چیز خوبی بود مطمئن باشید توی تهران یا اصفهان یا قم درستش می کردند.
الان خطرش برای مردم بوشهر است و برقش هم می ره توی شبکه سراسری
باید قانونی باشه که مجبورت کنن تا آخر عمرت تو بوشهر زندگی کنی و بیشتر از یک ماه در سال حق مرخصی نداشته باشی تا اگه خطری باشه خودت هم بین مردم بوشهر باشی