خلیج فارس: استاندار بوشهر با حضور در دفتر پایگاه خبری و هفته نامه «خلیج فارس»، ضمن تشریح برخی اقدامات حدود هزار روز مسئولیتش، به برخی پرسش ها نیز پاسخ گفت.
به گزارش خلیج فارس؛ احمد محمدی زاده با همراهی عباس مطاف و سعید فیروزی مدیر و کارشناس روابط عمومی استانداری و دکتر مهراد جشنی پور مدیر خبرگزاری ایرنا در استان ساعت 7 صبح پنجشنبه در دفتر پایگاه خبری خلیج فارس حضور یافت و به مدت دو ساعت به تشریح اقداماتش در مدت تصدی این مسئولیت پرداخت.
محمدی زاده با بیان اینکه حضور در دفتر خلیج فارس به منظور قدردانی از فعالیت رسانه ها در دوران مسئولیت و ارائه گزارش اقدامات شاخص به مردم می باشد، گفت: رسانه ها زبان گویای مردم هستند و در مدت خدمت در استانداری، رسانه ها همراهی و نقش آفرینی موثری داشته اند.
80 درصد وقتم را برای پروژه های زیرساختی و اقتصادی استان گذاشتم
محمدی زاده با بیان اینکه به دلیل علاقه ای که به حوزه زیرساخت و اقتصاد داشته 80 درصد تمرکزش در استانداری بر این دو حوزه معطوف بوده، بیان کرد: وقتی به سوابق استانداران گذشته نگاه می کنیم، می بینیم مثلا از دوران مهندس تبادار درخصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه راهها یا استانداران دیگر در برخی دیگر از شاخص های توسعه صحبت می شود، بنده نیز اولویت هایم را در حوزه های راه، آب و درمان تعریف کردم.
وی تصریح کرد: امروز نتیجه برخی پیگیری ها به مرحله اجرا رسیده و برخی دیگر هم برای تکمیل و اجرای کامل نیازمند مطالبه همگانی و نظارت رسانه ای در دولت آینده می باشد.
امروز همه کارگاههای راه آهن در بوشهر فعال شده
استاندار بوشهر با اشاره به مطالبه دیرینه استان درخصوص راه آهن گفت: از ظرفیت مرحوم رستم قاسمی وزیر سابق راه که سابقه رفاقت با ایشان از اوایل انقلاب را داشتم برای این پروژه بهره بردم، ضمن اینکه خودش هم چون از خارگ، بوشهر و برازجان فعالیت در سپاه را آغاز کرده بود، به دلیل تعلق خاطرش به استان، آمادگی کمک به استان را داشت.
محمدی زاده افزود: با همراهی مرحوم قاسمی، توانستیم پروژه راه آهن بوشهر را در لیست تهاتر نفت برای کسب مجوز از مقام معظم رهبری قرار دهیم که پس از موافقت صورت گرفته، 1.2 میلیون یورو از محل فروش نفت به پروژه راه آهن بوشهر- شیراز اختصاص یافت. این رقم با نرخ یورو امروز در بازار یعنی 80 هزار میلیارد تومان. قطعا اگر رستم قاسمی بود، به دلیل سابقه ای که در زمینه فروش نفت داشت و ساختاری که برای این منظور پیش بینی کرده بود، خیلی زودتر از اینها چنین اعتباری وارد پروژه راه آهن بوشهر می شد و امروز روند پروژه شتاب بیشتری داشت.
استاندار بوشهر ادامه داد: به هرحال از حدود 6 ماه اخیر پروژه راه آهن بوشهر- شیراز شتاب بیشتری گرفته، طوری که از همه 17 قطعه آن، 16 قطعه دارای کارگاه و پیمانکار می باشد، درحالی که تا قبل از این، فقط 4 قطعه تعیین تکلیف شده بود و عملا در 13 قطعه راه آهن حتی میخی به زمین کوبیده نشده بود.
محمدی زاده افزود: از ابتدای فروردین امسال تاکنون از محل تهاتر نفت، 1500 میلیارد تومان به پیمانکاران راه آهن بوشهر- شیراز پرداخت شده، درحالی که مجموع پرداختی به این پروژه طی 14 سالی که از شروعش می گذرد 350 میلیارد تومان بوده، یعنی بیش از 4 برابر همه دوران فعالیت این پروژه.
استاندار بوشهر با بیان اینکه پیمانکاران راه آهن بوشهر- شیراز صورت وضعیت پاس نشده ندارند، اظهار داشت: البته از سرعت برخی قطعات رضایت نداریم و در همین راستا مسئول پروژه های راه آهن وزارت راه و شهرسازی را در هفته قبل به استان دعوت کرده و ایشان ضمن بازدید از کارگاههای پروژه و تاکیدات لازم به برخی پیمانکاران، در مراسم چهلم شهید رئیسی در مصلی جمعه بوشهر به مردم وعده دادند تا 3 سال آینده امکان شنیدن صدای قطار در استان فراهم است.
فعال شدن پروژه های بندری
محمدی زاده یکی دیگر از پیگیری هایش در زمینه فعال شدن پروژه های بندری در استان برشمرد و بیان کرد: توسعه بنادر گناوه، ریگ و دیلم در مصوبات سفر دولت قرار داده و امروز گناوه 26 درصد پیشرفت اجرا دارد، پروژه دیلم و بندر ریگ هم اخیرا مطالعاتش تمام و منابعش نهایی شد و آماده شروع بودیم، ولی با توجه به دستور دکتر پزشکیان رییس جمهور منتخب مبنی بر عدم شروع پروژه های جدید تا قبل از استقرار دولت چهاردهم، به آینده موکول شده، هرچند مشکلی برای شروع ندارد.
وی همچنین از فعال شدن پروژه های اسکله بوالخیر، دیر و فعال شدن بندر نگین بوشهر به عنوان دستاوردهای دوران استانداری اش در این بخش برشمرد.
آزادراه بوشهر- شیراز هیچ مصوبه ای نداشت/ بزودی پروژه را شروع می کنیم
استاندار بوشهر با بیان اینکه آزادراه بوشهر- شیراز یکی دیگر از مطالبات استان بود، گفت: این آزادراه که حدود دو دهه بحث آن در میان مردم و مسئولان است، هیچ مصوبه ای در دولت نداشت و همین موضوع یکی از مشکلات برای تامین منابع آن بود.
وی افزود: درصورت اجرای این آزادراه، مسیر 270 کیلومتری شیراز- بوشهر به 213 کیلومتر کاهش می یابد و زمان هم از 4 ساعت به 2 ساعت می رسد. خوشبختانه در جریان افتتاح آزادراه اصفهان- شیراز در مهرماه سال قبل، توانستیم با همراهی استاندار فارس و اقناع وزیر راه و شهرسازی، اهمیت تکمیل آزادراه تا بوشهر را برای شهید رئیسی جا بیندازیم و ایشان هم خوشبختانه گیرایی شان بالا بود و در سخنرانی شان در مراسم افتتاح پروژه، دستور دادند که باید آزادراه اصفهان- شیراز باید به بوشهر متصل شود. همین موضوع باعث شد که بتوانیم با کار مشترکی که با استاندار فارس انجام دادیم، تفاهم نامه تامین اعتبار آزادراه شیراز- بوشهر را نهایی کنیم.
محمدی زاده یادآور شد: نهایتا پس از تایید رییس جمهور شهید، برای تامین اعتبار 70 هزار میلیارد تومانی آزادراه شیراز- بوشهر، مقرر شد که 25 درصد از سوی وزارت دفاع، 25 درصد توسط شسستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و 50 درصد هم از سوی وزارت راه سرمایه گذاری شود.
استاندار بوشهر با بیان اینکه تا این توافق حاصل شد، پوست مان کنده شد، تصریح کرد: قرار بود در هفته جاری، امضای نهایی هرکدام از این سه ضلع تامین اعتبار آزادراه اخذ و برای تصویب نهایی در هیات دولت ارائه شود که علیرغم نامه رییس جمهور منتخب درخصوص عدم تعهدات جدید به دولت چهاردهم، بسیار امیدواریم چون مشکل شروع این آزادراه به نتیجه رسیده، مصوبه هیات دولت آن مشمول زمان نشود.
وی تصریح کرد: البته در جریان سفر استانی مصوبه 500 میلیارد تومانی از نفت برای این پروژه داریم که قطعه اول آزاد راه به طول 23 کیلومتر از بوشهر را بزودی کلید می زنیم، همچنین فارس هم قرار شده 13 کیلومتر را از سمت خودش شروع کند و پول آن تامین شده است.
چهارخطه شدن محور دالکی- کنارخته تا خرداد 1404
محمدی زاده با اشاره به اینکه یکی دیگر از مطالبات مهم استان درباره مسیر دالکی-کنارتخته به عنوان اصلی ترین ورودی و خروجی استان است، یادآور شد: این مسیر ضمن ترافیک بالا، سالانه 35 نفر کشته می دهد و سالها توسعه آن به چهارخطه به صورت لاک پشتی پیش می رفت، اما موفق شدیم با مصوبه هیات دولت، کارگاه مسیر جدید آن را استارت بزنیم.
استاندار بوشهر افزود: مسیر جدید دالکی- کنارتخته که به موازات مسیر فعلی از ارتفاعات عبور می کند، دارای 3 تونل و چند پل است و امروز پیشرفت فیزیکی 35 درصدی دارد. تعهد مالی استان به این پروژه 500 میلیارد تومان بوده که 150 میلیارد تومان عملی شده و 350 میلیارد تومان هم در برنامه امسال دیده شده و طبق برنامه ریزی قرار ما بهره برداری از مسیر تا خرداد 1404 بود و اکنون هم پروژه مطابق برنامه زمان بندی است.
به گفته محمدی زاده، درصورت تکمیل این پروژه جدید به طول 14 کیلومتر، به عنوان مسیر ورود از فارس به بوشهر خواهد شد و مسیر فعلی دالکی- کنارتخته هم به صورت یکطرفه برای خروج ومدنظر است.
استاندار بوشهر تکمیل نقاط باقی مانده از کریدور جنوب که در استان می باشد را یکی از پیگیری ها در حوزه راه دانست و بیان کرد: در همین راستا 60 کیلومتر مسیر «بزباز- بندو» در عسلویه، 23 کیلومتر مسیر «بنک- دوراهک»، 13 کیلومتر در محور «اهرم- برازجان»، 15 کیلومتر از محور «برازجان- آبپخش»، 6.5 کیلومتر کمربندی گناوه، 3.5 کیلومتر کمربندی دیلم اجرایی شده و تنها قطعات باقی مانده پروژه کریدور جنوب در استان شامل محور اهرم- برازجان خصوصا پل باهوش اهرم، ورودی گناوه و کمربندی آبپخش به دلیل مشکل معارض می باشد.
وی همچنین از اخذ مجوز دو بانده شدن جاده ساحلی گناوه- بوشهر با اعتبار اولیه 500 میلیارد تومان خبر داد و گفت: برای 25 کیلومتر آن پیمانکار فعال است و برای قطعات جدید باید در آینده پیگیری و مطالبه گری شود. همچنین چهارخطه شدن مسیر ساحلی دیر که تا پشت دلوار آمده و تعطیل شده بود، از محل نفت 500 میلیارد تومان برای آن گرفته شد و کارگاه آن فعال بوده و تا آخر امسال باید تا روبروی روستای باشی می رسد.
نیمی از آب استان از دریا تامین خواهد شد
استاندار بوشهر با بیان اینکه 90 درصد آب استان از سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد و چشمه ساسان کازرون تامین می شود، گفت: در شروع کارم، مجموع تولید آبشیرین کن های استان 35 هزار مترمکعب در شبانه روز بود، اما با وقتی که برای حل مشکلات و موانع پروژه های ناقص این حوزه گذاشته شد، امروز تامین آب از آبشیرین کن ها به 100 هزار متر مکعب در هرشبانه روز رسیده است. این پروژه ها شامل فاز دوم نورویژه بوشهر، فعال شدن 35 هزار مترمکعبی مپنا در بوشهر، 10 هزار هکتار از آبشیرین کن سیراف و وحدتیه می باشد.
وی افزود: همچنین دومین آبشیرین کن بزرگ کشور معادل 75 هزار مترمکعب از سوی نیروگاه اتمی در سفر رییس جمهور شهید به استان مصوب شد و انصافا سرعت کار آن خوب است و اگر با همین فرمان پیش برود و تا تابستان سال آینده به بهره برداری برسد، در پروژه های مشابه رکورد زمان اجرا محسوب می شود. ضمن اینکه با پروژه هایی که اکنون فعال است (دیر، بنک، دلوار، آبپخش و تکمیلی سیراف) مجموعا تولید آب استان از دریا به 220 هزار مترمکعب در شبانه روز خواهد رسید که معادل 50 درصد آب مصرفی استان می باشد. از این رو خواهشم از رسانه ها این است که بر طبل خودکفایی آبی استان و تکمیل این پروژه ها بکوبند تا یکی از مشکلات تاریخی استان در مسیر بهبود قرار بگیرد.
محمدی زاده پیگیری سدهای استان را نیز در همین راستا خواند و بیان کرد: سد دالکی در شروع کار من، 23 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که امروز به پیشرفت 54 درصدی رسیده و قرار است زمستان امسال آبگیری شود. این سد می تواند هم از نظر تامین آب شرب دشتستان و هم آب نخیلات منطقه کارساز باشد. همچنین سد دشت پلنگ با 30 درصد پیشرفت تحویل دولت سیزدهم شد و با توجه به اینکه فاینانس چینی داشت و برخی چالش ها در روند تامین اعتبار آن بود، خوشبختانه مشکلات مرتفع و آخر امسال امکان آبگیری دارد. سدهای اخند و ارغون هم در همین دوره کامل و آبگیری شدند. سد های باهوش اهرم و دهرود دشتستان هم در دولت کنونی کلید خورد.
وی در پاسخ به پرسشی پیرامون اینکه چرا با وجود همه اقدامات مطرح شده، نوبت بندی آب در مرکز استان همچنان ادامه دارد؟ اظهار داشت: دلیل این مشکل، قدیمی بودن شبکه آب شهری بوشهر است که متناسب با جمعیت دهه های قبل طراحی شده که درصورت افزایش فشار آب، شبکه آسیب می بینید که برای بهبود این وضعیت پروژه هایی پیش بینی شده و باید اجرایی شود.
همه تلاشم بر حفظ وحدت و آرامش در استان بود
استاندار بوشهر با بیان اینکه همه تلاشم در دوران استانداری بر حفظ وحدت و آرامش در استان بود، اظهار داشت: همه ما اختلافات گذشته در استان هم در دولت اصلاحات و هم در دولت اصولگرا را به یاد داریم که حتی در مقطعی متاسفانه کار به تهمت های ناموسی کشیده شد و دود آن هم به چشم استان رفت. نیازی به عمومی شدن برخی موارد نیست، فقط به این اندازه بگویم که حتی اگر احساس کردیم اختلافی بین علما در استان هم هست، در مسیر حل آن و هم افزایی گام برداشتیم و توفیقاتی هم داشتیم. نتیجه همین رویکرد و روحیه هم، اوضاع آرام استان بود و نشانه آن هم آخرین انتخابات بود که فضای همدلی در استان رقم خورد و بنرهای آقای پزشکیان یا آقای جلیلی و سایر کاندیداها در کنار هم قرار داشت و یک بنری پاره نشد یا برنامه ای به هم نریخت.
وی با بیان اینکه با تدبیر حضرت آقا، شاهد افزایش مشارکت در انتخابات بودیم و رییس جمهور خوبی هم انتخاب شد، خاطرنشان کرد: باید همه به رییس جمهور و دولت چهاردهم کمک کنند. به هرحال ما در خارج از مرزها دشمنان خطرناکی داریم و نباید در داخل خودمان پای همدیگر را بگیریم و رفتارهایی کنیم که برخلاف همدلی است.
تخت های بیمارستانی استان از شاخص کشوری بالاتر می رود
استاندار بوشهر در بخش دیگری از گفتگویش با «خلیج فارس» با بیان اینکه حوزه درمان بوشهر عقب ماندگی تاریخی دارد و بهبود شاخص های آن از جمله تخت های بیمارستانی جزو اولویت هایش بوده، اظهار کرد: به ازای هر هزار نفر در کشور 1.7 تخت بیمارستانی در کشور داریم که این شاخص در بوشهر 1.1 تخت است. بخشی به خاطر سرمایه گذاری کم دولت هاست، بخشی هم بابت اینکه فضا برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم نشده است.
محمدی زاده با اشاره به پیگیری سه پروژه بیمارستانی در حال ساخت استان افزود: ماهیانه روند پیشرفت این بیمارستان ها را زیرنظر داشتیم. بیمارستان مادر و کودک در کنار بیمارستان شهدای خلیج فارس 56 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیمارستان جایگزین 17 شهریور برازجان از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در شروع کار بنده به 40 درصد رسیده و بیمارستان بیماری های خاص در جاده امام علی بوشهر نیز 47 درصد پیشرفت دارد و با همین فرمان پیش برود، همگی در نیمه اول سال آینده قابل بهره برداری است.
وی ادامه داد: همچنین مصوبه احداث بیمارستان 100 تختخوابی عسلویه و 200 تختخوابی کنگان از دیگر اقدامات بوده که مطالعات آن ها نهایی و پیمانکاران هم انتخاب شده اند، ضمن اینکه اعتبارشان هم مشخص شده و آماده کلنگ زنی می باشد، از این رو باید اجرایی شدن آنها جزو مطالبات از دولت باشد.
وی تقویت سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش درمان استان را ضروری دانست و گفت: بیمارستان دکتر رضایی در چهارباندی روند خوبی دارد و دستگاه رادیو تراپی که نیاز بیمارستان سرطانی برای عدم مراجعه به استان همجوار است، تا مهرماه در آن فعال شده و با تعرفه دولتی خدمات دهی می کند. بیمارستان خصوصی دکتر یزدان پناه در جاده امام علی فعال تر شده و بیمارستان جدید دکتر فرزانه در همین محدوده نیز شروع شده، بیمارستان تکمیلی قائم وابسته به نیروی دریایی سپاه نیز پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و طبق برنامه همه اینها باید تا نیمه اول سال آینده به بهره برداری برسد. با این اقدام، عملا سرانه تخت های بیمارستانی استان به 1.8 تخت می رساند که از سرانه کشوری هم بالاتر است.
محمدی زاده با تاکید بر اینکه البته بیمارستان های استان نیازمند تقویت متخصصان و تجهیزات می باشد، یادآور شد: درخصوص تجهیزات هم قدم های خوبی برداشته شده که بهره برداری ام آر آی جدید در بیمارستان شهدای خلیج فارس، رادیولوژی گناوه، رادیوتراپی تا مهرماه و سی تی آنژیو ویژه بیماران قلبی در هفته های آتی، وضع درمان استان بهتر می شود، هرچند تا شرایط مطلوب فاصله است که با مطالبه گری همگانی قابل دستیابی می باشد.
از ساختمان جدید استانداری تا نهضت ملی مسکن
محمدی زاده الحاق 2500 هکتار به شهرهای استان و 1200 هکتار به روستاها برای اختصاص زمین به مردم برای ساخت مسکن خبر داد و گفت: 450 هکتار از این اراضی مربوط به حوالی تنگک تا پشت دانشکده فنی بوشهر است که زیرسازی آن جهت واگذاری به مردم آغاز شده است.
وی همچنین از خارج کردن ساختمان استانداری از شهر بوشهر خبر داد و گفت: قرارگیری استانداری و سایر ادارات در شهر بوشهر، باری بر شهر تحمیل کرده، از این رو با فروش زمینی که در میدان انتظام داشتیم، اعتبار ساختمان جدید استانداری در کنار برج هواشناسی (میدان غدیر بوشهر) را تامین کرده و تا هفته دولت کلنگ زنی خواهد شد. البته ارزش زمین موردنظر بیش از اینهاست و ما 1 قطعه به ارزش 9 میلیارد تومان را فروختیم.
وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام و تامین زمین در ورودی شهر، سایر ادارات کل هم با فروش املاک مازادشان، از شهر خارج شده تا مشکل تراکم ادارات در شهر بوشهر کمتر شود، چرا که ادارات کل کاری در شهر ندارند و فقط بار بوشهر شده اند.
مدیر منطقه آزاد را به استان راه نمی دهم
استاندار بوشهر در پاسخ به سوالی درباره بی نتیجه ماندن منطقه آزاد که در دولت روحانی مصوب شده بود، گفت: یکی از اشکالات به تغییرات مدیریتی در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد برمی گردد، هرچند برای مدیریت اجرایی منطقه آزاد گزینه ما فردی بومی بود که به نتیجه نرسید و فردی منصوب شد که به دلیل پروازی بودن، وی را به استان راه نمی دهم. هرچند باید این نکته را گفت که مطالعات و تصویب اساسنامه منطقه آزاد در دولت که موضوعی زمانبر بود توسط ایشان پیگیری شد و به نتیجه رسید. الان در مرحله تعیین هیات مدیره و مدیرعامل هستیم که گزینه های بومی را پیشنهاد کرده و احتمالا باید منتظر استقرار دولت جدید باشیم.
عملکرد ضعیف درخصوص انتصاب مدیران بومی در صنایع نفت و گاز
محمدی زاده در پاسخ به سوال خبرنگار «خلیج فارس» پیرامون انتقادات به ناتوانی مدیریت استان در زمینه انتصاب مدیران بومی در صنایع گاز و پتروشیمی با وجود اختیاراتی که دولت داده بود، اظهار کرد: استاندار اختیاری در زمینه عزل و نصب نداشت. باید از دولت جدید مطالبه شود در زمینه مدیران پتروشیمی های دولتی، پیشنهاد از استان و صدور حکم توسط تهران باشد و اگر اختلافی هم رخ دهد، مشابه مدیران کل استانی، مجموعه ای که در تهران زیرنظر معاون رییس جمهور است، حکمیت کند. تا آن موقع که استاندار اختیار کافی در عزل و نصب ندارد، برای انتصاب مدیران بومی در پتروشیمی های دولتی و خصولتی ابزار موثری نداریم.
وی عملکرد استان در زمینه پیگیری مصوبه استخدام 50 درصدی نیروهای بومی در پارس جنوبی را قابل قبول دانست و گفت: آزمون های استخدامی را به بوشهر آوردیم، درحالی که قبلا در تهران و استان های دیگر تصمیم گیری می شد، همچنین کمیته نظارت بر مصوبه 50 درصدی با حضور دستگاه نظارتی و منطقه ویژه به ریاست معاون سیاسی استاندار تشکیل شده که در مدت فعالیتش، برای افزایش سهم نیروهای بومی در جذب ها موثر بوده و از بسیاری از تخلفات مثل نامه های معرفی جعلی به اسم اداره اشتغال منطقه ویژه پرده برداری کرده که به پیشگیری از تخلفات آتی و احقاق حق بچه های استان منجر می شود.
https://www.pgnews.ir/?p=157823
37 نظر
از همش بیشتر تصمیم راه ندادن مدیر پروازی به استان رو پسندیدم
جناب استاندار محترم لطفا از پول عوارض آلایندگی جنوب استان بگین که از شروع به کار شما هیچ گونه پرداختی صورت نگرفته …
جناب آقای استاندار محترم.
استان بوشهر با این ثروت خدادادی باید الان وضعیتش مانند قطر باشد نه اینکه شما باید برای چند کیلومتر راه التماس کنید تا با منت به شما اعتبار بدهند، لطفاً بیان کنید چرا استان بوشهر با این درآمد مردمانش در رنج و عذاب زندگی می کنند؟چرا از نظر عمران و آبادی چنان هست که هنوز استان بوشهر عنوان استان محروم را یدک می کشد ؟ و بهترین راه رسیدن استان بوشهر و مردمانش به این ثروت خدادادی چگونه هست؟ و مردم و امثال شما چه باید بکنند تا حق مردم تضییع نشود؟
مصاحبه تفصیلی و کاملی به نظر میرسد. باید وقت بگذارم و مطالعه کنم
… بیشتر این پروژه ها قبل از مدیریت شما، در حال انجام بوده، لطفا به نام خودتون تمام نکنید.
مثل راه آهن که فعال بوده؟
درصد پیشرفتاشون رو هم میدونی؟
خدا قوت
همش ايشالا ماشاالله و خواهد شد
مرد مومن گزارش كار با عدد و شاخص دهید
جناب محمدی زاده خداقوت. تشکر بابت زحمات شما و هرکه خدمت صادقانه به این مرزبوم دارد. انشالله چه شما و چه هرعزیزی که استاندار میشه پروژه های مهم و اولویت دار راه آهن/ راه و اب و درمان را به نتیجه برساند. درباره فضای آرام استان در دوران مسئولیت تان هم به عنوان یک شهروند تشکر میکنم
سلام با لحاظ بررسی تجارب ادوار گذشته پیشنها می شود:
1. استاندار غیر بومی و با تجربه واز دیار شهر های صنعتی و تولیدی باشد
2.معاون اقتصادی استاندار و همچنین مدیران کل صرفا اقتصادی استان نیز از استان های با دید صنعتی وتولیدی به مدت معینی بکار گرفته شوند.
تا فرهنگ صرفا تجاری استان به تولیدی – تجاری تبدیل شود .
ضمن تشکر از زحمات آقای استاندار و تیم همراه ، لطفا بفرمایند در این 3 ساله اخیر چه پروژه مهمی در شهر بوشهر به عنوان مرکز استان انجام شده است؟؟!!!
شهر کوچک و جمع و جور بوشهر به لحاظ موقعیت جغرافیایی ظرفیت تبدیل شدن به عروس بنادر ایران را دارد.
متاسفانه مرکز استان هنوز یه پارک درست و حسابی نداره.
ساحل درست و حسابی نداره.
مبلمان شهری درست و حسابی نداره.
متاسفانه هنور آب مرکز استان نوبت بندی است.
مراکز درمانی و ظرفیت هتلینگ درست و حسابی نداره.
با توجه به واقع شدن در کنار نیروگاه 1000 مگاواتی متاسفانه شاهد قطعی برق هستیم و …
مردم بر اساس آنچه که می بینند قضاوت می کنند.
برق تو کجا قطع شده؟ انگاری حالت خرابن
متاسفانه ضعیف ترین استاندار و معاون عمرانی نصیب این استان شد خدا کند در دولت چهاردهم.افرادی لایق .باسواد خصوصا و دلسوز در استان منصوب گردند
یه مورد بی پاسخ ماند با سفر مرحوم رییسی .استاندار گفتن نوبت بندی آب در بوشهر تمام شد. ما بعد از از انتخابات 5 روزه آب نداریم .دلیل بی آبی چیست؟
در حوزه فرهنگ و ميراث فرهنگي،كه هيچ سوالي نشده،استاندار با دو مديركل بسيار ضعيف بنام سجادي و افروغ،عملكرد بسيار منفي داشت در اين دوره
باسلام واحترام
دکترنحمدی زاده یکی ازسالم ترین وباصداقت ترین استانداران کشور است .
دردوران مسؤلیت تلاشهای زیادی انجام ودراین دوران اقدامات خیلی خوبی رقم زدند آرزوی سلامتی وموفقیت روزافزون ایشان دارم .
بیمارستان دکتر رضایی تا مهر پنج سال دیگه هم تموم نمیشه ،جناب استاندار بوشهر شما تو این هزار روز اگر اسم مناطق محروم رو از بوشهر برمی داشتید سالانه بودجه استان چندین برابر میشد لازم نبود برای پول جاده پوست تون هم کنده بشه
آقای استاندار بیشترین مدیران کم کار در دولت سید ابراهیم رئیسی بر سر کار آمدن از بازرسی استانداری بگیر تا چند مدیر نزدیک به خود شما . مدیر کل میراث فرهنگی بوشهر و معاون میراث فرهنگی.شهردار بوشهر و مدیران در شهرداری . مدیر کل آموزش و پرورش. مدیر کل شیلات . مدیر کل دانشگاه علوم پزشکی . رئیس بیمارستان خلیج فارس .رییس بیمارستان سلمان فارسی و خیلی دیگر از مدیران
ضمن قدردانی از زحمات استاندار محترم
متاسفانه مدیران ضعیف در سطح استانی منصوب کرد وسرمایه های مدیریتی استان را از چرخه مدیریتی حذف نمود و در نتیجه خیلی از ادارات کل و دانشگاه ها در این مدت عملکردی نداشتند و لذا در خیلی از حوزه ها تقریبا عملکردی ندارند/
متاسفانه در شرکت های نفت گاز و پتروشیمی هیچ کاری نکردید !!!
کاش از آقای استاندار در مورد مدیران جوان ناکارآمد و غیربومی پتروشیمی ها بیشتر سوال میشد
ایشون چند تا مدیرعامل غیربومی را سوال جواب کردند !!!
فلان معاون ایشون هم که همش عسلویه دنبال … بود
با سلام
اولین سوال از آقای استاندار شما در ۴۰ سال گذشته چند سال خود و خانواده در بوشهر زندگی کرده اید؟ و شاخصتان از بومی بودن چیست میتوانستید از مدیر منطقه آزاد خواهان زندگی خود و خانواده اش در بوشهر باشید و اگر نمی پذیرفت این کارها را انجام میدادید شما که به تهران در کنار خانواده محترمتان برمیگردید ولی دودش به چشم مردم رفت.
دوم خداوکیلی و انصافا یک داور بی طرف را یک روز به شورای اداری استان بیاورید تا قضاوت کند آیا یک مدیرکل قوی یا معاون قوی انتخاب نکردید، متاسفانه هرکس قوی بود تیمتان به طریقی قیچی نمودند.
شما و تیمتان فردای قیامت باید پاسخگوی مردم باشد
احسنت
دقيقا
درود
اقای استاندار خودتان با وجدانتان قضاوت کنید این مدیرانی که گذاشتی واقعا نسبت به قبلی ها قوی ترند ؟
بنا دارم به عنوان یک مطلع در مورد عملکرد ضعیف آقای استاندار پیرامون انتصاب مدیران بومی در صنعت پتروشیمی در استان و مهم تر پاسخ غیر مسئولانه وی صحبت کنم و آمادگی داریم مستندات خویش را در خصوص بی توجهی آقای استاندار در این زمینه به پایگاه خبری وزین خلیح فارس ارائه نماییم، …
وی ابراز نمودند که استاندار نقشی در عزل و نصب مدیران پتروشیمی ندارند.
بله، واضح است که استاندار به صورت مستقیم نقشی ندارد. اما غیر مستقیم حتما میتواند ایفای نقش کند و این صحبت ها ناشی از انفعال و عدم توانمند بودن یک استاندار است. ضمن اینکه، نباید به گونه ای صحبت شود که انگار بقیه هیچ نمیفهمند. چه طور استانداران سایر استانها میتوانند، اما ما نمیتوانیم؟
شما نماینده ارشد دولت در استان هستید، این چه حرفیه که ما نمیتوانیم؟
مگه خود دولت سیزدهم دستورالعمل صادر نکرده و این دستورالعمل شامل هیئت مدیره شرکت ها نیز نشده؟ مگر شرکت های پتروشیمی در استان متعلق به صندوق های بازنشستگی نفت، تامین اجتماعی، بازنشستگی کشوری و صندوق ذخیره فرهنگیان نیستند و در تعیین روسای اونها وزرای نفت، تعاون و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش نقش ندارند؟
آیا آقای استاندار یک بار هم مکانیزم دستورالعمل رییس دفتر رییس جمهور رو که ده بار هم به اطلاع ایشون رسوندیم اجرایی نمودند؟
ناچاریم مستند صحبت کنیم تا در حد ادعا باقی نماند. آیا در فقره دکتر بهزادی در پتروشیمی خارک که یک سال از اون موضوع میگذره و جزیره خارک که بغل دست شهر بوشهر است، آقای استاندار کاری کرد؟ برید ببینید دکتر بهزادی که نمونه بارز یه مدیر بومی متعهد و متخصص است و مثل او هم کم نداریم چه تحولی در پتروشیمی خارک ایجاد نمود و بعد از او چه شد.
چقدر پرسنل و مردم منطقه به آقای استاندار التماس کردند، آیا حتی پاسخی دادند، وقعی نهادند؟ مستندات اینها همه موجود و قابل ارائه است.
یادم میاد قبلا پایگاه خبری به این موضوع پرداخته و عنوان خبر از سنگ صدا درآمد ولی از استاندار کاری برنیامد قابل بازخوانی است.
توجه داشته باشیم وقتی میگیم حمایت از مدیر بومی، منظورمون نه هر مدیر بومی است. منظورمون مدیر بومی و با عرضه است.
کاری نداره ما میتونیم برای نمونه و مثال، رزومه و اقدامات عملی دکتر بهزادی که یکی از نوابغ صنعت پتروشیمی است و حتی طرح های ابداعی ایشون در حال حاضر در پتروشیمی های کشور داره اجرا میشه رو تقدیم پایگاه خبری خلیج فارس کنیم تا ببینیم چه اجحافی در حق مدیران بومی، متعهد و متخصص شده است.
پس، با کمال احترام به آقای استاندار، وی که در این زمینه کاری نکرده، الان نیاد نسخه بپیچه که باید موضوع انتصاب مدیران بومی از دولت جدید مطالبه شود.
هر جور به این حرف نگاه کنیم، توهین به فهم مخاطب است.
اگه واقعا استاندار اختیاری نداشته، چرا ایشون این حق رو مطالبه نکرده که الان که میدونه دیگه استاندار باقی نمیمونه به دیگری حواله میده.
اگه این حق هم وجود داشته (که دارد و خدا رحمت کنه شهید رییسی هم به این موضوع اعتقاد داشت) و قدر مسلم آقای استاندار ما بوده که از این اختیار بدیهی استفاده نکرده یا با قدرت دنبال ننموده و مطالبه گر نبوده، دیگه پناه میبریم به خدا و او باید بعدا جواب پس بده.
تمام اینایی که اشان گفتند قول و وعده بوده و تقریبا رویایی مثلا 213 کیلومتر آینده اتوبان شیراز بوشهر را با توجه به کوهستانی بوده تقریبا کل مسیر چجوری 2 میشه رفت ؟ و از طرفی معمولا تمام دولتها استانداران منصوب خودشون را نصب میکنن و احتمالا ایشان هم یکی از تعویضی هاست چجوری قول ازاد راه دالکی کنار تخته را در خرداد ماه 1404 میدن ؟ و ….. مقداری با مردم شفاف تر باشید تا خدا هم بهمون کمک کنه والله بخدا
آنچه در مصاحبه 2 ساعت واندی جناب آقای استاندار محترم به عنوان اقدامات ایشان ودولت محترم سیزدهم آمده مشتمل بر سه بخش است .
1- طرح ها وپروژه هایی که باید دولت چهاردهم انجام دهد.وشما مردم ازآنها مطالبه نمایید. ما چون دولت خودمان سرکار بود دلمان نیامد یا رو دربابیستی نگذاشت فشار بیاوریم وبودجه ای برایشان بگیریم. ومعطل بودجه مانده اند.
2- طرح ها وپروژه هایی که دولت قبل انجام داد و ما زحمت افتتاحش را کشیدیم . وامروز به نام خودمان ثبت و ردیف می کنیم .بماند برای ثبت درتاريخ استان .
3- طرح ها وپروژه هایی که با اعتبارات دوزار ده شاهی تخصیصی حالا حالاها قابل اجرا نیستند اما ما کلنگ اش را زدیم.تا دل شما را خوش کرده باشیم. این هم از طرف ما بماند به یادگار.
4- یک نکته فرعی داشت فراموشم می شد از اتفاق وجهت یادآوری.استانداری محترم بوشهر در سال 1400 کتابی با عنوان (پژواک توسعه، یا بوشهر از نگاه عمران وتوسعه1396 تا 1400) تهیه وگردآوری جناب آقای فرید میرشکار به چاپ رسانده که احتمالا یک نسخه از آنهم در کتابخانه استانداری بوشهر نیز موجود باشد. این هم برای مطالعه دوستان.
5- اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا ،آمین
احسنت
واقعا صدها بار میشه تاسف خورد..در سایر این متن مصاحبه و مصوبه هایی که ایشون اعلام کردند فقط یک بار به نام کنگان بزرگ اشاره کردند..این حجم از بغض و حسادت به این شهرستان بزرگ که بیش از شصت درصد پارس جنوبی ،بزرگترین کارخانه سیمان کشور،پتروپالایش کنگان ،ال ان جی و ده ها ابر پروژه نفت و گاز رو داره واقعا مثال زدنی نیست؟
لطفا از گزینه های خودتون و افرادی که به توصیه اطرافیانتون، در ادارات، با سوادهای بسیار پایین در پست های حیاتی گماردید، هم صحبت کنید. بوشهر که تبدیل شده به خشت و کنارتخته و حومه استان فارس!!!!!!!!!!
ظاهرا دوره آقای محمدی زاده هم داره تموم میشه و همزمان با بازنشستگیش هست خاطرات خوبی به جا نذاشت فراموش نخواهیم کرد انتصابات ضعیف مدیران کل که هیچ کدام بر مبنای شایستگی نبود و با لابیگری بودند و جو ادارت رو با این انتصابات متشنج کردند مدیران منصوبی ایشان یه مشت آدم منظاهر بودند همانهایی که قرار بود در سفرهای استانی اقای رییسی عزل بشوند و هنوز در انتظار عزلشان هستیم و آقای استاندار شخصا مسئولیت انتصاباتش را پذیرفته و هیچ وقت هم پاسخگوی اعمال نادرست منصوبینش نبود
وضعیت اداره استان در دوره ایشان ضعیف بود و هزینه ضعف مدیران اجرایی را مردم پرداخت کردند
فراموش نخواهیم کرد آقای استاندارمطالبه گران را به جایگاه نق زنندگان تقلیل دادند ، ایشان با چه رویی حرف از مطالبه گری میزنند وقتی که منتقدین و مطالبه گران را نق زن خطاب کرد
فراموش نخواهیم کرد که آقای استاندار چگونه باعث اختلاف بین انقلابیون استان شدند و حتی نشست فعالان سیاسی با مشاور رئیس جمهور را نیز با عصبانیت ترک کردند
فراموش نخواهیم کرد که اطلاعات غلط ایشان در خصوص ته لنجی به دولت چگونه باعث کوچکتر شدن سفره ملوانان شد
فراموش نخواهیم کرد که پلاکهای فلکه انتظام سندشون به نام استانداری نبوده و در اجرای مسکن مهر به نام دولت جمهوری اسلامی با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر شده بوده است که در راستای ساحت مسکن برای پرسنل استانداری که فاقد مسکن بودند ساخته شود و مازاد آن هم در جهت ساماندهی مسکن برای سایر کارمندان ساخته بشود اما چگونه سر از مزایده در آوردند الله و اعلم چگونه و با چه قانونی این اراضی را استانداری به مزایده گذاشته است وقتی مالکیتی نداشته و یا چگونه و بر اساس چه قانونی استانداری دوباره مالک شده است که آنرا به مزایده گذاشته و ظاهرا یک پلاک را ۹ میلیارد فروخته است ؟ پس قانون اراضی مازاد جهت اجرای مسکن چی میشه؟ برای همه دستگاهها لازم الاجرا بوده الا استانداری و راه و شهرسازی ؟!
حضور مدیران ناکارآمد و ضعیف غیربومی در راس شرکت های پتروشیمی و نبود یک سیستم شفاف و پیگیر برای اشتغال جوانان استان تا ابد به نام استاندار ضعیف نوشته خواهد شد.
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت استاندار محترم و پایگاه خبری وزین خلیج فارس
ضمن احترام به آقای محمدی زاده عزیز ، بخاطر اینکه ایشان همه مخاطبان خود را بیگانه با واقعیات عملکرد و کارنامه خودشان فرض نکنند ، باید اول به خود ایشان یادآور شوم و به آگاهی عموم مردم شریف و ساده دل استان بوشهر هم برسانم که ناتوانی و ضعف عملکرد ایشان در حوزه اصلی و ذاتی معیشت و اقتصاد و اشتغال استان بوشهر ، همین بس که از ۲۶ پتروشیمی موجود در این استان ، جوانان و متخصصان بوشهری بخاطر عدم حمایت و بی اعتنایی و بی کفایتی استاندار محترم ،در مدیریت هیچکدام کوچکترین نقشی ندارند ، این در حالیست که حتی اگر شانسی هم مدیریت را بین استانهای کشور تقسیم میکردند حداقل یکی به استان می رسید!
برای اعتراض به عزل ظالمانه دکتر بهمن بهزادی که از مفاخر علمی و پتروشیمی و از نخبگان ایران هستند دهها نامه و طومار از مردم استان و کارگران شرکت پتروشیمی خارک برای آقای محمدی زاده فرستادیم و مکاتبات زیادی با ایشان شد ولی به گفته همین پایگاه خبری نقل به مضمون «از سنگ ناله برخاست ولی از استاندار صدای شنیده نشد»
خیلی خنده دار است که ایشان با وجود مصوبه هیئت دولت شهید دکتر رییسی که هرگونه عزل و نصب مدیران شرکتهای دولتی و غیردولتی مستقر در استان ها را منوط به اجازه استانداران دانسته و قدرتی در حد وزیر به استاندار محترم داده ولی ایشان اکنون انتظار دارد که دیگری این صیانت از حق و حقوق جوانان تحصیلکرده استان را انجام دهد!!!
ایشان را میتوان ضعیف ترین استاندار تاریخ بوشهر …. دانست که نتوانستند خواست و اراده دولت سیزدهم را اعمال کنند
یعنی حق مردم استان در پتروشیمی خارک و دیگر پتروشیمی های مستقر در استان توسط شخص آقای محمدی زاده پایمال شد
بیگانگی ایشان با منافع مردم استان در پتروشیمی های ۲۶گانه استان مثل اینست که استاندار گیلان نسبت به کشت برنج که کشت بومی آن استان است در قبال برنجکاران گیلانی هیچ مسئولیتی را متوجه خود نداند
الان دهها هزار از جوانان اقصی نقاط کشور در پتروشیمی های استان شاغلند ولی جوانان بوشهری باید از بیکاری یا معتاد شوند یا در خط شوتی کار کنند
آش انقدر شور شده که دیگه همه به بی عرضگی مسئولین استان بوشهر … زبان باز کرده اند
… الان در استان خودمان غریب شدهایم و محتاج صدقه
بدون شک دکتر بهزادی یکی از مفاخر استان و از بزرگان صنعت پتروشیمی می باشند که مورد بی مهری دولت سیزدهم و بخشدار خارگ قرار گرفت.
راستی چرا هیچ کس بعد از رفتن دکتر بهزادی و آمدن یک آدم غیربومی هیچ توضیحی از بخشدار محترم خارگ نخواست؟ چرا ایشون دیگه ایرادی به کار مدیرعامل غیربومی و رانتی پتروشیمی خارگ نگرفتند؟ …
نگران نباش برادر. ان شاءالله تو دولت چهاردهم، آقای بخشدار جویای نام تغییر خواهد کرد و دیگه آقای استاندار عزیز نیست که بواسطه رفاقت با پدرش، همه جوره جورش بکشه.
سلام .
مدیر پروازی راه ندادید ؟ مگه استاندار محنرم و معاونانش( به جز یک نفر ) ساکن تهران نیستند و پروازی رفت و آمد نمی کنند ؟ معیار اینکه کدوم مدیر پروازی خوب است و بلامانع هست را اعلام کنید تا بندگان خدا با تعارض مواجه نشوند .
کنارگذر آبپخش هیچوقت مشکل معارض نداشت. همه این رو خوب می دونن. شما هم اگه اجرا نکردی چون …. بهرحال دوران تو هم چندصباح دیگه تمام میشه اما پروژه ای که ملی بود و اجرای آن مطالبه حداکثری داشت رو اجرا نکردی. به خدا واگذارت می کنیم.