خلیج فارس: استاندار بوشهر گفت: ظرفیت تولید آبشیرینکنهای استان بوشهر ۱۰۵ هزار مترمکعب در روز است که تا پایان دولت سیزدهم به ۲۲۰ هزار مترمکعب در روز میرسد.
به گزارش خلیج فارس به نقل از مهر، احمد محمدیزاده اظهار کرد: آب یکی از مهمترین مسائل در استان بوشهر است که برای رفع مشکلات و چالشهای این حوزه اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی با اشاره به برنامههای دولت سیزدهم برای تأمین آب مورد نیاز در استان بوشهر خاطرنشان کرد: تأمین آب شرب، کشاورزی و صنعتی از اولویتهای استان بوشهر در دولت سیزدهم بوده و طرحهای متعددی در این زمینه اجرا شده است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه بزرگترین تأسیسات آبشیرینکن توسط سازمان انرژی اتمی در جوار نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است گفت: ظرفیت این آبشیرینکن ۷۵ هزار مترمکعب است که روند اجرایی آن مطلوب است.
وی بیان کرد: تا قبل از تشکیل دولت سیزدهم ظرفیت تولید آب از تأسیسات آبشیرینکن کن ۳۵ هزار مترمکعب بود که با تکمیل طرحهای در دست اجرا در ۲.۵ سال گذشته اکنون ظرفیت تولید آب شرب از این تأسیسات به ۱۰۵ هزار مترمکعب رسیده است.
محمدیزاده اضافه کرد: در کنار این تأسیسات واحدهای جدید آبشیرینکن در نقاط مختلف شهری و روستایی استان بوشهر مجموعاً به ظرفیت ۱۲۵ هزار مترمکعب طراحی و اجرایی شد.
وی از ساخت آبشیرینکن در شهرهای دیر، بنک، عسلویه، هلیله، تنگستان، بوشهر، سیراف – جم خبر داد و خاطرنشان کرد: در موضوع آبشیرینکن تا شهریور ۱۴۰۴ ظرفیت تولید از این تأسیسات به ۲۲۰ هزار مترمکعب خواهد رسید که ضمن حل مشکلات آب شرب شهرها و روستاهای استان بوشهر میتوان آب برخی نقاط دیگر استانها را تأمین کرد.
محمدیزاده با بیان اینکه توجه ویژهای برای حل مشکل تأمین آب شرب، کشاورزی و صنعتی در دولت سیزدهم شده است اظهار داشت: رودخانه حله که سه شهرستان بوشهر، دشتستان و گناوه تحت پوشش دارد برای احیا آن اقدامات لازم با مشارکت بسیج سازندگی انجام شد.
وی با بیان اینکه آب رودخانه حله به حداقل رسید و زمینه خشک شدن تالاب حله فراهم شده بود گفت: با عملیات لایروبی کانال رودخانه حله آب در آن جریان یافت و تاکنون ۴ نوبت آبگیری شده و تالاب حله در حال احیا شدن است.
https://www.pgnews.ir/?p=128425
1 نظر
آب شرین کن خوبه بشرطیکه داخلش کلر نریزند در قدیم برای گرفتن ماهی از رودخانه داخل رودخانه کلر میرختند و براحتی ماهی ها را صید میکردند