خلیج فارس:زودپز یک وسیله بسیار کاربردی است و وقتهایی که زمان زیادی برای پختن غذا ندارید به کمکتان میآید، اما پختن بعضی غذاها در زودپز اصلا نتیجه خوبی ندارد.
به گزارش «خلیج فارس» به نقل از فرارو، زودپز یک وسیله خانگی بسیار پرکاربرد است که با استفاده از آن میتوانید غذا را در کمترین زمان ممکن طبخ کنید. بسیاری از افراد، به دلیل مشغله کاری زیاد به استفاده از زودپز در آشپزی علاقمند هستند و میپندارند هر غذایی را میتوان در زودپز آماده نمود، اما طبخ برخی از غذاها در زودپز امکان پذیر نیست.
آیا میدانید چه غذاهایی را نمیتوان در زودپز تهیه کرد؟ در این بخش غذاهایی را که نباید در زودپز تهیه کنید را آورده ایم.
مزایا و معایب پختن غذا در زودپز
زودپزها تا ۷۰ درصد زمان پخت را کاهش میدهند. پخت و پز در زودپزباعث صرفه جویی قابل توجهی، در انرژی میشود. به طور کلی، پخت غذا با زودپز به دلیل سرعت آن، باعث افزایش حفظ طعمهای طبیعی غذا میشود، اما برخی از ویتامینهای مفید و مواد مغذی را که به گرمای زیاد حساس هستند، در زودپز از بین میروند.