خلیج فارس:عضو کمیسیون بررسی لایحه عفاف و حجاب درباره جریمه های ذکر شده در این لایحه میگوید: فردی که به قانون احترام نمیگذارد، قانون را قبول ندارد و به نوعی در مقابل آن گردن کشی میکند، در آینده نمیتواند مجری قانون باشد.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از خبرآنلاین؛ اخیراً مهدی باقری، عضو کمیسیون بررسی لایحه عفاف و حجاب در گفتگویی که داشته به توضیح جزئیات لایحه مذکور پرداخته است.
* در لایحه عفاف وحجاب به غیر از جریمههای نقدی چه مجازاتهای دیگری برای کسانی که بنا به روایت شما تعمداً بیحجابی میکنند، در نظر گرفته شده است؟
وقتی که فرد جریمه میشود به این معنی است که این مد نظر ما نیست که برای وی پرونده قضایی شکل بگیرد. بنابراین برای افرادی که متوجه تذکرات نیستند، به قانون احترام نمیگذارند و نمیخواهند حریم قانون را حفظ کنند، مرحله بعدی مراحل قضایی است به این ترتیب که برای فرد پرونده قضایی شکل میگیرد، که پرونده قضایی متناسب با نظر و رأی قاضی و نوع جرم پیش خواهد رفت.
البته قاضی در این مورد اختیاراتی دارد به این ترتیب که طبق قانون قاضی میتواند برای فرد جریمه نقدی در نظر بگیرد، ضمن اینکه فرد خاطی حبس هم بکشد.
نکته دیگر این است که در مجازاتهای در نظر گرفته شده برای فرد خاطی در لایحه عفاف و حجاب بحثهای محرومیتهای اجتماعی مهمتر است.
فردی که قانون حجاب را رعایت نکند، از سفر خارجی محروم میشود
*محرومیت از چه چیزی…
فردی که به قانون احترام نمیگذارد، قانون را قبول ندارد و به نوعی در مقابل آن گردن کشی میکند، در آینده نمیتواند مجری قانون باشد. در حقیقت وقتی این شخص میخواهد در کشور فعالیت اجتماعی داشته باشد، تخطی از قانون به عنوان سوءپیشینه فرد تلقی خواهد شد، علاوه بر این فردی که قانون حجاب تخطی کرده از خدماتی که در کشور میگیرد، محروم میشود که یکی از آنها سفر خارجی است.
فردی که مکرر به سفر خارجی میرود تا تجارت کند و یا اینکه در زمینه قاچاق اقلام غیرقانونی فعالیت میکند، با وی برخورد خواهیم کرد به این ترتیب که نتواند به راحتی گذرنامه بگیرد یا از آن استفاده کند.
https://www.pgnews.ir/?p=110726