خلیج فارس: هرچند بوشهر از دیرباز درگیر خشکسالی و کاهش بارندگی بوده، اما وضعیت سال آبی جاری نگران کننده می باشد.
به گزارش خلیج فارس؛ براساس آخرین آمار وزارت نیرو درباره وضعیت سدهای مهم کشور، سد رئیسعلی دلواری به عنوان بزرگترین سد در دست بهره برداری استان بوشهر در شرایط زرد قرار دارد.
براین اساس، طی سال آبی جاری (از ابتدای مهر تا هفته اول بهمن)، 260 میلیون متر مکعب آب پشت سد رئیسعلی دلواری جمع شده است که 38 درصد ظرفیت آن می باشد. به عبارتی 62 درصد سد خالیست.
همچنین آب پشت سد نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل 30 درصد افت دارد.
گفتنی است 85 درصد آب سد رئیسعلی دلواری برای بخش کشاورزی استفاده می شود که با این وضعیت سال سختی پیش روی حقابه کشاورزان پیش رو می باشد.
این درحالی است طرح خط انتقال آب شرب از سد رئیسعلی دلواری برای رفع تنش آبی چند شهر دشتستان در دستور کار قرار گرفته و جزو پروژه های دهه فجر می باشد که باید دید با توجه به افت شدید دخیره آب سد، تا چه میزان عملی است؟
در این زمینه
آسمان بوشهر خسیس شد؛ کاهش ۶۴ درصدی بارندگی
https://www.pgnews.ir/?p=226705