علی احمدی
انتشار فیلمی از جناب آقای کاظم صدیقی درفضای مجازی، اولین واکنش مستقیم ایشان به افشای تخلف سند زدن باغ ازگل به موسسه شخصی شان می باشد که در نوع خود جالب و قابل تامل است.همین که ایشان به جای توجیه و تاکید بر دست داشتن استکبار جهانی در این موضوع، رسما پذیرفته اند که از او سو استفاده شده جای امیدواری است که از این به بعد جایگاه رسانه در ایجاد شفافیت، بیشتر پذیرفته شود و رسانه های مستقل را ابزار معاندان و براندازان تلقی نکنند و به نقش شفافیت رسانه ای نه تنها در آیین نامه و بخشنامه بلکه در عمل پایبند باشیم.
در این خصوص توجه به 5 نکته حائز اهمیت است:
1. قطعا آبروی هیچ کس هم طراز با آبروی دستگاه قضایی کشور نیست، لذا واکنش قاطع و بدون مماشات قوه قضائیه در این فقره صرفا رسیدگی به پرونده یک تخلف نیست، بلکه تضمین اعتبار دستگاه دادخواهی کشور می باشد.
مردم باید ببینند همانگونه که در اعتراضات سال گذشته برای چند جوان به سرعت دادگاه تشکیل شد و احکام اعدام صادر و اجرا گردید، برای آقای صدیقی یا هر فرد ذی نفوذ دیگر نیز دستگاه قضایی کشور استثنایی قایل نیست.
2. آقای کاظم صدیقی سالهاست که برای مردم موعظه کرده و آنها را به تقوی و صبر دعوت نموده، لذا این خطای بزرگ صرفا لطمه به شخص ایشان نیست و تاثیرگذاری منابر وعظ را پس از این با چالش مواجه خواهد نمود. از این منظر باید اجازه داد تا در دادگاهی علنی و در مقابل دیدگان مردم به این موضوع رسیدگی شده و جناب صدیقی از خود دربرابر وجدان عمومی دفاع کند و اگرآنچه رخ داده واقعا قصور بوده و نه تقصیر، مردم نیز در کنار محکمه صالحه، قاضی دوم این پرونده باشند.
اگر ادعای برخی برای توجیه افشاگری های اخیر درباره آقای کاظمی که آن را نقشه معاندان و براندازان برای بی اعتبار کردن نظام می دانند، صحیح باشد، بدیهی است تشکیل دادگاه علنی و دفاع ایشان از خود در برابر اتهامات و اقناع افکارعمومی، تنها راه خنثی کردن این پروژه خواهد بود.
3. در ویدئوی منتشر شده از ایشان، جناب صدیقی به صراحت پذیرفته اند که در خصوص موسسه خانوادگی شان بی اطلاع بوده و از او سواستفاده شده است.
این سخنان با بیانیه اولیه او که گفته بود امضایش جعل شده تفاوت چندانی ندارد و همان سوال باقی است که نفع تاسیس شرکتی که بخش مهم سهم آن متعلق به آقای صدیقی و فرزندانش می باشد برای فردی که مرتکب این تخلف شده چیست؟
حتی اگر ادعای آقای صدیقی را حمل بر صحت کنیم حضور ایشان در سمت های مدیریتی جای تردید و سوال جدی است. لذا لازم است که قبل از هر اقدامی، ایشان از تمام سمت های کنونی شان تا روشن شدن جزئیات و اقناع افکار عمومی استعفا دهند.
قطعا حضور ایشان در مشاغل مدیریتی مانند ستاد امر به معروف و نهی از منکر یا امام جمعه تا پیش از روشن شدن همه ابعاد موضوع، به معنای لطمه به اعتبار این نهادها و جایگاه شرعی امر به معروف و نهی از منکر خواهد بود.
4. متاسفانه حضور ایشان در برخی تریبون های رسمی پس از افشا پرونده باغ ازگل این ذهنیت که برای برخی از نهادهای اصلی نظام افکار عمومی اهمیت چندانی ندارد ایجاد شده است.
به گمان بسیاری از مردم، اگر اسناد تخلف شخص طراز اولی فاش و افکار عمومی نسبت به او بدبین شود، با این استدلال که افشاگری کار دشمنان نظام و انقلاب است، آن شخص نه تنها مورد تعقیب قرار نمی گیرد بلکه نسبت به واکنش افکار عمومی بی توجهی معنی داری صورت می پذیرید که چنین تصور شود اصولا حاکمیت به آبروی خودی ها بیش از اقناع عمومی اهمیت می دهد و درخصوص مخدوش شدن اعتماد عمومی چندان حساس نیست.
لذا لازم است که جناب صدیقی از حضور در تریبون های رسمی تا تشکیل دادگاه عمومی و دفاع از خود منع شود تا شائبه لجاجت با مردم بیش از این تقویت نشود.
5. امروز جامعه ایران با معضلات زیادی دست به گریبان است که مهمترین آن مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها و سوء مدیریت هاست. در این بین، وقتی که مردم ببینند از یک سو دغدغه مسئولین به جای تسهیل معیشت عمومی، معطوف به مواردی نظیر حجاب آن هم با وضع قوانین سخت گیرانه است و از سوی دیگر نسبت به دست اندازی به بیت المال سهل گیرانه عمل می کنند، نتیجه آن جز رویگردانی و نا امیدی عمومی، چیز دیگری نخواهد بود.
برای مردم این سوال باقی است که مسئولینی که سیاست های اقتصادی و نحوه مدیریت و حکمرانی امروز ایران محصول دیدگاه سیاسی و مدیریت آنهاست و مدام مردم را به صبر دعوت می کنند، خود هم مانند همه مردم در ابتدای هر سال نگران بدتر شدن شرایط معیشتی خانواده هایشان هستند؟
در این زمینه
14 نکته درباره ویدئوی جدید کاظم صدیقی که بر ابهامات افزود
افشاگری جدید درمورد کاظم صدیقی؛ چگونه با جاعل به دفترخانه رفتید؟ + اسناد
صدیقی در همایش نوروزی “رییسی” نبود/ به نمازجمعه هم نمی رود؟
آقای صدیقی! این 4 کار را انجام دهید
باغ 1000 میلیارد تومانی “ازگل” و چند سؤال از آیتالله صدیقی
9 نظر
کلا مدیریت کشور دچار مشکلات ساختاری اساسی هست. همين اتفاق اگر در مثلا وزارت راه و شهرسازی میافتاد، یا در یک استانداری اتفاق میافتاد حتما بشدت و قاطعیت برخورد میشد ولی اینجا…
جوان مردم را …… اعدام کردند ولی برای امثال……… مصونیت وجود دارد
انگار استخوان در شله زرد دید اید
اینکه در برابر دهها مورد غارت از دکل نفت و چای دبش هیچ چیزی نیست .
علی برکت الله
چه کردین اینه وضعیت حجاب صدحیف خون شهدا پایمال کردین
… یک کارمند بسکوتی از کسی بگیره از کار بر کنارش میکنند اخراجش میکنند …
ترک دنیا به مردم آموزند/خویشتن سیم و غله اندوزند.انسان آن گاه می تواند درس اخلاق به دیگران بدهد که خود ذره ای به زخارف دنیوی دلبستگی نداشته باشد..خفته را خفته کی کند بیدار..غلام همت آنم که زیر چرخ کبود/ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزادست
قوه قضاییه واکنشی نشان نمی دهد؟
نوشته ای منطقی است، اما جناب آقای احمدی در باره نتایح ماجرا بیش از حد خوشبین تشریف دارند.
برادر جان، آب هم از آب تکان نخواهد خورد. چهار روز دیگر همه چیز فراموش خواهد شد.
داستان قالیباف و چندین داستان دیگر که یادتان هست، چه شد؟ صدیقی چرا نباید مثل بقیه باشد؟ …
مال واملاک آدمو وسوسه میکنه…