خلیج فارس: از روزی که «ارسلان زارع» به عنوان استاندار بیستیمن استاندار بوشهر معرفی شد، 100 روز گذشت.
به گزارش خلیج فارس؛ 19 آبان 1403 برای ارسلان زارع روزی تاریخی است؛ چرا که کلید استانداری زادگاهش به او سپرده شد، اتفاقی که به همان اندازه برای هر مدیری می تواند خاطره انگیز و همراه با انگیزه مضاعف برای فعالیت باشد، به دلیل توقعات و انتظاراتی که هست، این جایگاه برای بومی ها می تواند قربانگاه هم باشد!
امروز 100 روز از برگزاري آئين معرفي استاندار بوشهر مي گذرد. اين 100 روز بر زارع چطور گذشت؟ آیا او به اهدافی که ترسیم کرد، دست یافت؟
اگر از خود استاندار پاسخ اين سوال را جويا شويد، حتماً می گوید همه تلاش خود را به کار گرفته تا در اين سه ماه و 10 روزی که بر بالاترین طبقه ساختمان سرخ استانداری قرار گرفته، پیگیر توسعه و بهبود شرایط استان باشد؛ اما بهتر آن است که نگاههای بیرونی را هم در این خصوص جویا شد.
حاصل گفتگو با برخی فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بوشهر حکایت از آن دارد که منش شخصی «ارسلان زارع» که مخاطبان خود را با دیده احترام و روحیه تکریم می نگرد، بالاترین امتیاز وی محسوب می شود، اما روند کند تغییرات مدیریتی در استان، بیشترین نقد را به سوی وی سرازیر کرده است.
قطعا وی در این زمینه توضیحاتی خواهد داشت؛ از محدودیت هایی که همواره دولت های غیراصولگرا را در بکارگیری نیروهای شان گرفتار می کند تا اینکه جزو 10 استان کشور است که همه معاونان استاندار تغییر کرده اند، هرچند هنوز برخی فرمانداری ها یا مدیران ستادی در انتظار تعیین تکلیف استاندار هستند.
«خلیج فارس» در زمینه ارزیابی نقاط مثبت و ضعف 100روز استانداری «ارسلان زارع» به نظرخواهی از برخی فعالان سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوشهر پرداخت که البته برخی افراد به دلیل آنچه معذوریت های شخصی یا زودهنگام بودن قضاوت عنوان کردند، از پاسخگویی انصراف دادند.
5 نقطه قوت و 3 ضعف استاندار به روایت رییس ستاد انتخاباتی پزشکیان در بوشهر
عبدالرسول عمادی معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش، در انتخابات ریاست جمهوری امسال، به عنوان رییس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در استان بوشهر فعالیت کرد.
عمادی در پاسخ به نظرخواهی «خلیج فارس» 5 نکته قوت برای استاندار بر می شمرد و می گوید: «اول اینکه معاونان شایسته ای انتخاب کرده و از توان مندی های تخصصی خوبی در این جهت بهره گرفته است. همچنین با توجه به محدودیت های انتخاب، فرمانداران انتخاب شده تا کنون در مجموع هم راستا با گفتمان دولت انتصاب شده اند و رضایت مندی نسبی در این باره وجود دارد.
نکته سوم طبق اطلاعی که دارم، در ابتدای انتصاب اعتبارات خوبی برای فعال سازی برخی پروژه های کلان عمرانی جذب کرده اند که قابل تقدیر است.
چهارم اینکه تلاش استاندار برای انتقال حساب های مالی شرکت های صنعتی به استان و انتقال حساب های برخی از این شرکت ها اقدام قابل توجه و مهمی است که در صورت تکمیل می تواند نقش مهمی در اقتصاد استان داشته باشد.
موضوع مثبت دیگر هم پیگیری جدی استاندار و معاونان در تصویب اعتبارات ارزی و ریالی برای توسعه استان در جریان سفر رئیس جمهور قابل توجه است که در صورت تخصیص به هنگام و مناسب می تواند جهش مهمی تلقی شود.»
عمادی در زمینه نقاط ضعف 100 روز استانداری زارع هم می گوید:
«یکم: کندی فرایند عزل و نصب ها بسیاری از دستگاهها را بلاتکلیف گذاشته که لازم است استاندار محترم فیصله بخش و تمام کننده بلاتکلیفی ها باشند.
دوم: جریان رسانه ای منسجمی از سوی استانداری شکل نگرفته است و به افکار عمومی در مورد تصمیمات استاندار اطلاع رسانی مطلوبی صورت نمی گیرد.
سوم: تیم مشاوران استاندار استقرار نیافته و نظام تصمیم سازی متکی به مشورت های گه گاهی و شناخت شخصی و تجربیات استاندار است.»
برای ارزیابی باید زمان داد
نماینده دشتی و تنگستان در ادوار مجلس که در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان رییس ستاد مردمی پزشکیان منصوب شد هم می گوید: هنوز برای ارزیابی دقیق و همه جانبه درباره عملکرد استاندار زود است و باید فرصت داد.
سیدمحمدمهدی پورفاطمی در گفتگو با «خلیج فارس» ادامه داد: تاکنون در انتصاب فرمانداران و معاونان استاندار خوب عمل شده، هرچند درخصوص برخی مدیران استانی نقدها و حرف و حدیث هایی مطرح می باشد که فکر می کنم برای ارزیابی روشن تر، نیاز به زمان دارند.
پورفاطمی درباره پیشنهادش به استاندار هم اظهار داشت: پیشنهادم خاص استاندار نیست، بلکه ما و هرکسی که جایگاهی دارد باید تلاش کند اکنون که دولت وفاق روی کار آمده و امید به تغییرات و بهبود فراهم شده، همدلی و وحدت خود را حفظ کرده و اقدامی که این همدلی را خدشه کار کند، انجام ندهیم.
زارع از استانداران برتر کشور که نیازمند قاطعیت بیشتری است
خضر خلیلی از اعضای ارشد ستاد مرکزی پزشکیان و فعال سیاسی و اقتصاد استان هم درخصوص ارزیابی عملکرد 100 روزه استاندار بوشهر می گوید: از امتیازات ارسلان زارع، تواضع و مردمداری ایشان است، ضمن اینکه سابقه استانداری موفق در استان بزرگتری از بوشهر داشته که این مهم می تواند به ایشان کمک کند تا در شرایطی که کشور دچار مشکلات و پیچیدگی های بیشتری شده، تصمیمات درست تری بگیرد. علاوه بر این، زارع یکی از بهترین انتصابات دولت نه تنها در بین استانداران، بلکه در بین نیروهای ارشد دولت پزشکیان است، طوری که به دلیل دیدگاه و رفتار بیشترین مطابقت با دولت کنونی را دارد و از منظر سیاسی هم ایشان جزو دو یا سه استاندار کاملا اصلاح طلب دولت است.
خلیلی ادامه داد: ایشان همچنین از اعتبار خوبی بین وزرا و مقامات دولتی برخوردار و دارای ارتباطات موثری هستند که این روابط می تواند در خدمت رتق و فتق کارهای استان بکار آید. علاوه بر این، با وجود محدودیت بی سابقه ای که در این دولت استانداران برای انتخاب مدیران خود دارند، انتصابات مجموعه مدیریتی در بوشهر تاکنون قابل قبول و خوب بوده، طوری که هم در مسیر تعهد به پایگاه اجتماعی اصلاحات بوده، هم دیدگاه دولت در زمینه وفاق و استفاده از سایر ظرفیت ها هم مورد توجه قرار گرفته است.
وی درباره نقدی که به ارسلان زارع وارد می داند هم بیان کرد: ایشان بیش از اندازه ملاحظه کار هستند و قاطعیت لازم در خصوص مشکلات استان را اعمال نمی کنند. امیدواریم پس از انتصابات و تکمیل تیم مدیریتی شاهد رفتار قاطع و شیوه برنده تری از ایشان باشیم، چرا که دولت شرایط پیچیده و بغرنجی دارد و فضای حاکم بر اغلب دستگاههای دولتی هم به شکلی است که کارها و امورات به روال معمول کمتر پیش می برد و گاهی تحکم و قاطعیت لازم است.
زارع در 100 روز گذشته مسیر را هموار کرده و حالا باید سرعت دهد
حسین صداقت از جوانان فعال اصلاح طلب بوشهر هم درباره ارزیابی اش از عملکرد 100 روزه استاندار بوشهر می گوید: ۱۰۰ روز نخست استانداری ارسلان زارع، بیش از هر چیز، دورهای از تثبیت و کاهش تنشهای مدیریتی در استان بوده است. این ویژگی در نگاه اول یک نقطه قوت است. زارع با رویکردی آرام، از ورود به حاشیههای غیرضروری پرهیز کرده و برخی انتصابات مثبت، نشاندهنده درک او از اولویتهای مدیریتی استان است. اما سیاست «ثبات» بدون «تحول» به تدریج تبدیل به رکود میشود. انتظارات جامعه مدنی، از استاندار بیش از آن چیزی است که تاکنون دیدهایم.
وی با اشاره به اینکه استان بوشهر نیازمند یک بازتعریف در حکمرانی است، اما نشانهای از این بازتعریف در ۱۰۰ روز نخست دیده نمیشود تصریح کرد: کندی در تغییرات مدیریتی، بهویژه در حوزههای کلیدی ارتباط با جامعه، تصویری از محافظهکاری و احتیاط بیش از حد را در ذهن افکار عمومی ایجاد کرده است. در این مدت، انتظار میرفت که تحولی محسوس در مسیر تحقق «حق زندگی شایسته» برای مردم، علیالخصوص جوانان بوشهر شکل بگیرد، اما چنین تغییری هنوز ملموس نیست. زندگی شایسته صرفا به مسائل اقتصادی محدود نمیشود، بلکه شامل کرامت انسانی، حقوق مدنی، شفافیت در حکمرانی، و امکان مشارکت واقعی جامعه در تصمیمگیریها نیز هست.
مشاور استاندار اسبق بوشهر در امور جوانان تاکید کرد: در حالی که اشتغال، مسکن و معیشت از مطالبات اصلی مردم است، انتظار میرفت استاندار با اقداماتی نظیر چابکسازی مدیریت، تغییر مدیران غیرهمسو با دولت، میدان دادن به جوانان و زنان، و تقویت ارتباط با جامعه مدنی و رسانهها، امید را به بدنه اجتماعی حامی دولت بازگرداند. هرچند انتصابات اخیر گامی در این مسیر بوده، اما روند کند تغییرات و فقدان یک ارتباط سازنده با نخبگان و نیروهای اجتماعی، باعث شده است که حس تحول چندانی در استان شکل نگیرد. اگر این روند ادامه یابد، فاصله میان مدیران و جامعه افزایش خواهد یافت و سرمایه اجتماعی دولت در استان به تدریج فرسایش پیدا خواهد کرد.
این فعال سابق دانشجویی ادامه داد: حوزه رسانه و ارتباطات استانداری نیز نیازمند یک تحول جدی است. استاندار باید درک کند که دنیای امروز، دنیای روایتهاست. مدیریت افکار عمومی نیازمند رویکردی نوآورانه، دیجیتالمحور و مشارکتی است. اداره کل روابط عمومی نباید صرفا یک واحد اداری باشد، بلکه باید به اتاق فرمان روایتسازی و دیپلماسی رسانهای استان تبدیل شود. استاندار باید به جای نگاه سنتی به این حوزه، یک مدیرکل نوآور، جوان و جسور را در راس آن قرار دهد که بتواند با جامعه مدنی، رسانهها و نسل جدید ارتباط موثرتری برقرار کند.
صداقت در پایان درخصوص پیشنهاد به استاندار بوشهر بیان کرد: در ۱۰۰ روز نخست، زارع مسیر را هموار کرده، اما حالا وقت آن است که سرعت بگیرد. استان بوشهر نمیتواند درگیر «مدیریت حداقلی» باشد. ما نیازمند یک استانداری هستیم که در عین حفظ ثبات، با سرعت، جسارت و نگاهی آیندهنگر، نیروهای تازهنفس را وارد میدان کند، حکمرانی را بازتعریف کند و بوشهر را از حالت «انتظار برای تغییر» خارج سازد. آینده از آنِ مدیرانی است که فرصت را پیش از آنکه به تهدید تبدیل شود، درک کنند و برای آن برنامه داشته باشند.
حوزه فرهنگ مغفول واقع شده است
عبدالرحمان برزگر مسئول کمیته هنرمندان ستاد انتخاباتی پزشکیان هم درباره ارزیابی اش از 100 روز استانداری ارسلان زارع می گوید: انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان ریاست جمهوری، مرهون حوزه فرهنگ و هنر است. هم آوایی سطوح مختلف جامعه موید این است که هر گره ای را می توان با فرهنگ عمومی باز کرد. با وجود همه این ظرفیت ها، استاندار بوشهر نتوانسته در ۱۰۰ روز اخیر از ظرفیت بزرگ این حوزه بهره کافی را ببرد؛ تا جائی که با فشار فعالین فرهنگی و در آستانه ورود رئیس جمهور به بوشهر، با دستپاچگی مدیرکل ارشاد تغییر کرد، ولی کماکان در میراث فرهنگی که یکی از ظرفیت های استان است، تغییری حاصل نشده است.
رییس سابق انجمن سینمای جوانان استان معتقد است: آنچه از اوضاع فرهنگی جامعه پیش روی مردم هست فعالیت فردی هنرمندان است. قطعا استاندار به عملکرد بسیار ضعیف خود در این بخش واقف هستند. البته هیچ گاه فرهنگ، هنر و میراث اولویت استانداران نبوده است.
استاندار برای جذب سرمایه گذار وقت بیشتری بگذارد
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه استان بوشهر هم با در پاسخ به نظرخواهی «خلیج فارس» می گوید: قضاوت 100 روزه دشواره است و باید منتظر زمان بیشتری ماند، اما انتخاب معاونین، از نقاط قوت استاندار بوده که چهره های متخصص حوزه خودشان به کار گرفته شده، هرچند در رده های پایین تر خصوصا بخش هایی که ارتباط بیشتری با مردم و سرمایه گذاران دارند، هنوز درخششی در انتصابات دیده نشده است.
مهرداد ابراهیمی درخصوص توصیه به استاندار می گوید: حتما راه آهن و آزاد راه بوشهر که ایشان وقت و انرژی اش را روی آن گذاشته برای استان مطالبه مهم و به حقی است، اما نیاز است برای کوتاه مدت هم برنامه داشت که با توجه به محدودیت های اعتباری دولت، اتفاقات جدید در استان از مسیر توجه و جلب سرمایه گذاران رقم می خورد. از این رو انتظار می رود استاندار حتی دو روز در هفه را به موضوع رفع مشکلات سرمایه گذاری در استان اختصاص دهد تا از رهاورد بهبود شرایط، شاهد تغییراتی در استان باشیم؛ وگرنه به انتظار دولت ماندن برای ایجاد تغییر با شرایطی که در خزانه کشور حاکم است، بی نتیجه می باشد.
ارسلان زارع می تواند فرصتی برای استان باشد اگر…
یک عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بوشهر هم درخصوص ارزیابی اش از عملکرد استاندار بوشهر طی 100 روز از انتصاب وی گفت: ارسلان زارع با توجه به شناخت کامل به استان و داشتن مسولیت در سنوات گذشته در بوشهر، بر نیازهای اساسی همچون توسعه زیرساختها، بهبود آبرسانی و تقویت اقتصاد دریامحور تمرکز داشته و در اینمدت با بازدید از پروژههای کلیدی مانند آبشیرینکن بوشهر و راهآهن شیراز-بوشهر تمرکز داشته که از نیازها و خواسته اصلی مردم هم می باشد.
چمکوری با بیان اینکه عملکرد زارع نشاندهنده توجه به ظرفیتهای بومی، استفاده از نخبگان و ایجاد وفاق ملی در استان بوشهر است، توضیح داد: نقاط قوت استانداری جدید بوشهر را میتوان در نگاه راهبردی، استفاده از ظرفیتهای بومی و ایجاد وفاق اجتماعی دانست.
وی افزود: اما در مقابل، کندی برخی اقدامات اجرایی، چالشهای معیشتی حلنشده و لزوم تقویت ارتباط با مردم از نقاط ضعف احتمالی زارع محسوب میشود.
وی با بیان اینکه برای موفقیت بیشتر، باید روند اجرای پروژهها را تسریع کرده و اعتماد عمومی را بیش از پیش جلب کند، یادآور شد: برای موفقیت بیشتر، ارسلان زارع باید اجرای پروژههای زیرساختی را با دقت و سرعت بیشتری پیش ببرد و بر تکمیل طرحهای کلیدی مانند راهآهن شیراز-بوشهر و توسعه آبشیرینکنها نظارت مستمر داشته باشد.
وی اضافه کرد: فراهم کردن شرایط مناسب برای سرمایهگذاران و کاهش موانع اداری، نقش مهمی در رشد اقتصادی استان خواهد داشت. همچنین، ایجاد فرصتهای شغلی، حمایت از صنایع بومی و رسیدگی به مسائل معیشتی مردم از جمله اقداماتی است که میتواند تأثیر قابلتوجهی بر بهبود وضعیت استان داشته باشد. برقراری ارتباط مداوم با مردم، نخبگان و فعالان اقتصادی، ضمن افزایش شفافیت، زمینه جلب اعتماد عمومی را فراهم میکند.
وی ادامه داد: علاوه بر این، استاندار باید به حفاظت از محیطزیست، مدیریت منابع آبی و توسعه پایدار توجه ویژهای داشته باشد. شفافیت در تصمیمگیریها و ارائه گزارشهای منظم از عملکرد استانداری نیز میتواند جایگاه او را بهعنوان مدیری کارآمد تقویت کند.
تغییرات در فضای آرامش و بدون تنش نقطه مثبت است
ابوذر شیخ سقا از فعالین اجتماعی بوشهر و از حامیان پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری هم درخصوص ارزیابی 100 روز استانداری ارسلان زارع بیان کرد: یقینا تغییر رویکرد دولت ها راحت نیست، آن هم برای دولت هایی که به دیدگاه اصلاح طلبی نزدیک هستند و با موانعی مواجه می شوند. ضمن اینکه اکنون هم به دلیل شرایط اقتصادی، جامعه در التهاب است. با این حال، به نظر من، از یک باب تغییرات آرام و بدون تنش مدیریت ها نقطه قوت است، هرچند برخی مدیران منصوب شده که از مجموعه همان معاونان و مدیران سابق دستگاه هستند، خوب نبوده اند، ولی برای ارزیابی بهتر از قوت و ضعف همین مدیران هم حداقل یک سال فرصت لازم است.
شیخ سقا ادامه داد: رویکردی که دولت جدید با شعار وقاق دارد، بیشتر دست به عصا حرکت کردن را به نمایش گذاشته، هرچند از زاویه دیگر اینکه تغییرات با آرامش رخ می دهد، می تواند برای استان و کشور مفید باشد.
در این زمینه
- ارسلان زارع رسما استاندار بوشهر شد + تصاویر
- از خبرسازترین تا ضعیف ترین استانداران بوشهر پس از انقلاب + اینفوگرافیک
23 نظر
درود ضمن تأیید برخی نقاط قوت
یکی از مهمترین بخشهای استان، حوزه سلامت است که هر گونه تأخیر در تخصیص اعتبارات و عدم توجه به تغییرات در آن، تبعات زیانباری را در پی خواهد داشت. تغییر مدیران حوزه سلامت از ضروریات و اولین اقداماتی بود که رسانهای شد و بنا بود در دانشگاه علوم پزشکی زودتر از سایر ادارات تغییرات صورت گیرد. الان حدود 100 روز میگذرد متأسفانه هیچ اتفای نیفتاده است. وضعیت مآیوس کننده و ناامیدکنندهای دانشگاه، بدهیهای انباشته، نارضایتی شدید کادر درمان و مردم همه را نسبت به دولت و تصمیمات آن دلسرد نموده است که دراین راستا استاندار محترم هنوز نتوانسته است تصمیم درست و منطقی بگیرد.
آقای ابراهیمی واقعا فرد ارزشمندی است من با ایشان در دانشگاه آزاد دلوار هم کلاسی بودم نگاه های عمیق و ژرفی دارد
جناب زارع
استاندار محترم
لطفا به معاون عمرانی بفرمایید تکلیف ماده 5 شهرداری را مشخص کنه، کاری که در زمان آقای رستمیان انجام نشد.
جناب آقای زارع در انتخاب مدیران دستگاه ها وابسته به طیف سالاری هستند متأسفانه
نخبگان در منابع انسانی وتوسعه حرف اول را می زنند مانند ایلان ماسک بنابراین شاخص اول هر انتصاب باید دارای ضریب هوشی حداقل ۱۳۰ باشد بعدا تحصیلات انهم بخصوص دانشگاههای مادر ومرتبط وتجربه بدون ازمون وخطا که مرتبط باشد وسپس اصالت از جمله پاکدستی. طبیعی است بعد ازان خودبخود اتفاق های خوب رخ می دهد. دوری از مدیران آزمون وخطا وتکراری ومحافظه کار وکم جرات ثعصا بدست وحافظ منافع صندلی….
شیخ سقا معلوم نی کمو طرفیه توی دولت انقلابی آدم جمع میکرد سی کاروان پیشرفت و با پول بیت المال میرفت تبلیغ سی دولت انقلاب میکرد حالا هم به اسم فعال اجتماعی اصلاح طلب نطق میکنه سی بقیه …
…
ضمن احترام به همه بزرگواران صاحب نظر ، در شهرستان های استان افراد نخبه بزرگوار هستند ، که نکته نظرات راجع نماینده منصوب دولت در ۱۰۰ روز دارند .خلیج فارس نیم نگاهی به شهرستان ها داشته باشد.
دیدگاه دکتر چمکوری وآقای خلیلی دقیق ومتناسب با عملکرد است.
ضعیف ترین استاندار ارسلان زارع میباسد در حد یه فرماندار است
وای به حال مردمی که فعال اجتماعی آن ٬ این فرد آخری باشد متاسفم .
چه سابقه درخشان و تابناک و مشعشعی و … داشتند .
رستمیان معاون عمرانی قبلی متاسفانه کندترین ،ضعیف ترین ،ترسو و محافظه کار ترین و کم جرآت ترین معاون استاندارمحمدی زاده بود
در مورد مدیریت دانشگاه ها باید زودتر تصمیم گیری شود
سلام جناب استاندار بعضی از مسولان در جلسات د شرکت نمیکنند و از پستشان سو استفاده میکنند زیاد مهربان نباشید برخورد کنید شجاع باشید
بدترین دخالت زارع و سالاری انتخاب رستمی برای راهداری حمل و نقل است با توجه به میزان نارضایتی پرسنلی .که به جای دخالت در راهداری باید در علمی کاربردی استان بوشهر خونه تکانی و دخالت میکردند و مدیران و معاونین و و مسئول مدرسان و مصاحبه گرهای این دانشگاه ناحق را از بیخ عوض میکردند که متاسفانه این دانشگاه علمی کاربردی بوشهر یکی از عوامل رشد نیافتگی استان شده است
علمی کاربردی اسمش پول بده مدرک بگیر عامل رشد نیافتگی وجدانا چجور به ذهنت امد
تمام غیر انتفاعیا، علمی کاربردیا، دانشگاه آزادیا ادارات رو به افتضاح رسوندن
به ۶۰ ساله ها مدرک لیسانس میدن که پست بگیرن
چقدر پیام تون مغرضانه است!
باسلام و احترام به همه دنبال کنندگان پایگاه خبری خلیج فارس و تشکر از متولیان پرتلاش نشریه
یکی از نقاط قوت عملکردی استاندار محترم بوشهر در این 100 روزه، انتصاب فردی پاکدست و پرتلاش برای مسولیت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هست و مردم امیدوار بودند درسایر معاونت ها و فرمانداری ها هم بجای تیم رفاقتی و ایجاد شرکت سهامی و رفاقت بازی، افرادی کار آمد وشایسته تر انتخاب میکرد.
در بسیاری از ادارات کل نیز گزینه های معرفی شده بسیار ضعیف تر از مدیران قبلی هستند و از نظر پاکدستی نیز ابهاماتی دارند لذا اینگونه انتصابات باعث ناامیدی مردم از آینده میشود
ضمن احترام به نظرات فعالین سیاسی استان، باید گفت تغییرات مدیریتی وقتی مفید است که مدیر جدید توانمندتر از مدیر قبلی باشد، اما متأسفانه در انتصابات استاندار بوشهر برعکس آن را مشاهده می کنیم، نمونه بارز آن آقای دشتی فرماندار جدید دشتستان که توانایی مدیریت یک مدرسه را هم ندارد چه برسد به فرمانداری شهرستان دشتستان بزرگ ! نمونه دیگر آقای رستمی مدیرکل جدید حمل و نقل استان می باشد که در دوران مدیرکلی راه و شهرسازی استان (دولت روحانی) از ضعیف ترین مدیران استان بود .
ارسلان برای استانداری بوشهر بسیار ضعیف است …بهتر که نشد بدتر هم شد
سلام موضوع گزارش خوبه ولی ای کاش از دیدگاه مخالف هم نظر می خواستید یا کسانی که در کارهای اجرایی دستی بر آتش دارند
مدیریت زارعی به حدی ضعیف هست و تابع آدم هایی که اونو آوردن که حتی بنظر من در حد مدیریت یه مهدکودک هم نیست… وای به حال ما که یکی میاد واویلاتر از قبل
صد روز در عالم سیاست عدد و زمان زیادی ست و تغییر و تحول در این مدت با توجه به رویکرد دولت برای عبور از بحران های مملکت باید خیلی سریعتر اتفاق بیفتد؛ خیلی از نظرات گفته شده حاکی از این است که انگار افراد مصاحبه شونده واهمه از گفتن حقیقت دارند و یا به دنبال امتیاز خاصی هستن … زمانی برای آزمون و خطا نداریم.