787
https://www.pgnews.ir/?p=109497
خلیج فارس: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: ۸۸ درصدنان مصرفی در استان بوشهر نان لواش است که هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
به گزارش خلیج فارس؛ رضا تنگستانی مکان در گفت وگو با ایسنا این مطلب را بیان کرده و افزود: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون صدور مجوز نان لواش دراستان لغو شده و نان سنگک، بربری و تافتون جایگزین شده است.
وی با بیان اینکه نانواییهای دارای مجوز نان لواش برای تنوع بخشی و کیفی شدن نان خود میتوانند مجوز سایر نانهای گفته شده را اخذ کنند، اضافه کرد: در این مدت ۳۱ مجوز نان سنگک، بربری و تافتون و ۲ مجوز نان محلی و نان کامل با آرد سبوس دار صادر شده است که تلاش میکنیم در هر شهرستان حداقل یک مرکز نان محلی احداث شود.
وی با اشاره به اینکه خرید تضمینی گندم از ۱۸ فروردین در استان آغاز شده است، اضافه کرد: خرید تضمینی گندم از شهرستانهای دیر، دشتی، دیلم، گناوه و دشتستان با قیمت ۱۷هزارو۵۰۰ تومان انجام میشود.
10 نظر
خیلی وقته کارمون از کیفیت گذشته و فقط کمیت مهمه
البته چون دولت رو نون لواش یارانه میده و نسبتا ارزونتره ارزش غذایی نداره و تیتر زدین وگرنه چیمون درسته که این باشه
گندم و ذرت های کپک زده ی وارداتی روس نوش جان ایرانی و آرد و گندم ایرانی بکام افغان و اعراب خلیج و سوریه و فلسقین و لبنان.
یه جوری میگه انگار میوه و سبزی و مرغ و بقیه ارزش غذایی دارن .
همه مون مصرف کننده سم و هورمون هستیم . کافیه یه سرچ ساده کنید .
آمار وحشتناک انواع سرطان هم گویای همه چیز .
تیتری که زدین با مطلبی که گذاشتین هیچ مطابقت نداره و اصلاً راجب کیفیت صحبت نشده.
نان های لواش بعلت عدم نظارت مدتهاست که خیلی سبک و دورریز پیدا کردن بطوریکه یک بردشون اصلاً پخت نمیره و می بایست دورشون ریخت، وقتی هم که بهشون گفته میشه هیچ جوابی برای کارشون ندارن.
از ماست که بر ماست
بنظر من بهترین نون شهر بوشهر نون سنگک عاشوری نونوایی بهشت صادق واونهایی میدون بهمنی هست
ابتدا باید آرد اصلاح شود متاسفانه در سیلوها گندم را فاسد می کنند و مواد شیمیایی متعددی بهش می زنند
متاسفانه نان فعلی در سراسر ایران عامل قندخون فشار خون مشکلات متعدد گوارشی و … است
اخیرا دوستان فعال در زمینه طی سنتی ایرانی به موضوع نان ورود جدی داشته اند و آردهایی تحت عنوان آرد کامل تولید شده که در برخی استانها در حال پخت است اما من در بوشهر ندیدم
اگر بیاد خیلی عالیه
شما ک مسئول توزیع آرد هستید مقصر اول و آخر شمایید سالهاست مردم بوشهر از کیفیت بد نان گفتن هیچکس رسیدگی نکرده مقل بقیه چیزها،
اعلام ایشون به نظر از جنبه علمی درست نیست. مفهوم” ارزش غذایی ندارد” دقیقا یعنی چی؟ نان از آرد گندم تهیه میشه. آرد گندم به هرحال حداقل حاوی کربوهیدرات هست و مقداری هم پروتیین. اصولا دانه غله ای نیست که ارزش غذایی نداشته باشه، مگر اینکه آرد به قدری کهنه و دچار آسیبهایی مثل قارچ یا مواد دیگه بشه که احتمالا در اونصورت بعیده بشه ازش نان تهیه کرد. کلا صحبت عجیبیه. کاش ایشون بیاد توضیح بیشتری بده