خلیج فارس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دولت چهاردهم در سفر استانی رئیسجمهور به بوشهر از ۳۱ مصوبه پنج مصوبه با اعتباری بالغ بر هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان را به حوزه سلامت بوشهر اختصاص داد.
به گزارش خلیج فارس، حسن ملکی زاده اظهار کرد: تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان، تکمیل بیمارستان جایگزین فاطمه الزهرا (س)، تکمیل دانشکده پزشکی و دندانپزشکی از جمله مصوبات در سفر استانی رئیسجمهور به بوشهر است.
وی تصریح کرد: ساخت، تکمیل و تجهیز مرکز رادیوتراپی بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر و تکمیل و تجهیز مرکز ناباروری سطح ۳ بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر از دیگر مصوبات در سفر استانی رئیسجمهور به بوشهر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از رئیسجمهور، وزیر بهداشت، نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه بوشهر، استاندار، نمایندگان مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار و سازمان مدیریت و برنامهریزی به سبب تلاش در جهت تحقق مصوبات تقدیر و تشکر ویژه را دارم.
https://www.pgnews.ir/?p=230839
2 نظر
با سلام اقای ملککی ای کاش احداث درمان بستر چغادک که قبلا قولش داده شده هم اجرایی می شد تا زحمت مردم محروم این بخش هم کم می شد عنایت بفرمایید انشا الله موفق باشید
اگه اعتبار کل استان هم بهت بدن دوباره کم میاری
آخرش ما نفهمیدم چکارش میکنی که دو همت تا الان بدهی داری