خلیج فارس: با پایان یافتن انتخابات در ۱۱ اسفند ۴ نماینده مجلس شورای اسلامی و یک نماینده مجلس خبرگان رهبری در استان بوشهر انتخاب شدند.
به گزارش خلیج فارس، در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری مردم استان بوشهر با حضور پرشور خود 4 نماینده مجلس شورای اسلامی و یک نماینده مجلس خبرگان رهبری در استان بوشهر انتخاب کردند.
2 نماینده منتخب مردم استان از مجلس یازدهم و 2 نماینده دیگر هم جدید هستند که به جمعاً به مجلس دوازدهم راه یافتند.
در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم، جعفر پورکبگانی با 23 هزار و 3 رأی بهعنوان منتخب مردم این حوزه انتخاب شد.
جعفر پورکبگانی در گفتگویی با اشاره به برنامههای مورد نظر در این حوزه انتخابیه اظهار داشت: برنامههایی که برای خدمت به مردم تدوین شده این است که آن چیزی که امروز مغفول مانده و مورد مطالبه مردم است در دستور کار قرار گرفته شود.
منتخب مردم بوشهر، گناوه و دیلم اضافه کرد: آن چیزی که امروز مغفول مانده، بیتوجهی و مورد بیمهری قرار گرفته تلاش میشود به نحو احسن انجام شود.
تشکیل شورای راهبردی در راستای جایگاه حقوقى در حوزه انتخابیه
وی یکی از برنامههای خود را تشکیل شورای راهبردی در راستای جایگاه حقوقى دانست و تصریح کرد: شورای راهبردی متشکل از نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و 4 استاد حوزه و دانشگاه در زمینه ارتباط با موضوع مورد نظر تشکیل و برای تحقق مطالبات و رفع مشکلات مردم تصمیمگیری میشود.
پورکبگانی نخستین موضوع مورد نظر شورای راهبردی یاد شده را توجه به تحقق 50 درصدی اشتغال جوانان استان بوشهر در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی دانست و گفت: دومین موضوع پرداخت حق آلایندگی به مناطق مختلف استان بوشهر است و مسئولیتهای اجتماعی این صنایع در این شورا مورد توجه قرار گرفته میشود.
ارائه راهکار علاج 2 مشکل اساسی مردم کم آبی و بیکاری در دشتستان
ابراهیم رضایی از نیروهای اصولگرا و نماینده مردم دشتستان در مجلس یازدهم هم در این دوره از انتخابات توانست با 43 هزار و 629 رأی برای دومین دوره پیاپی منتخب مردم دشتستان شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگویی اولویت خود در مجلس دوازدهم را نظارت بر اجرا برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: این برنامه پس از تصویب به تأیید شورای نگهبان رسید و از ابتدای سال آینده تا سال 1408 این برنامه نقشه راه کشور است.
رضایی اضافه کرد: تمرکز بر اقتصاد و فرهنگ که جز مطالبات مهم و مشکلات کشور محسوب میشود در اولویت این برنامه قرار دارد.
وی بیان کرد: در استان بوشهر توسعه زیرساختها و پیگیری برای علاج 2 مشکل اساسی مردم کم آبی و بیکاری در اولویت برنامهها قرار دارد.
در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان نیز غلامحسین زارعی از کارکنان صدا و سیمای استان بوشهر و از نیروهای اصولگرا با تبلیغ در صدا و سیمای استان و شرکت در مناظره تلویزیونی خود را بیش از پیش معرفی و اعتماد مردم این حوزه را جلب کرد.
نخستین اقدام در حوزه دشتی و تنگستان کاهش و رفع بیکاری
غلامحسین زارعی با 20 هزار و 257 رأی بهعنوان منتخب مردم دشتی و تنگستان انتخاب شد.
وی در گفتگویی با بیان اینکه مناظره تأثیر قابل توجهی در مخاطبان داشته است به برنامههای مورد نظر خود پرداخت و اظهار داشت: مهمترین مشکل این حوزه انتخابیه و استان بوشهر موضوع اشتغال است، 345 هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی استان بوشهر است که 120 هزار نفر آنها در پارس جنوبی و عسلویه فعالیت میکنند.
زارعی ادامه داد: نخستین اقدامی که باید برای کاهش و رفع بیکاری انجام شود سهمی از اشتغال پارس جنوبی به 2 شهرستان تنگستان و دشتی اختصاص یابد.
وی توجه به سواحل، مرزنشینان، صیادان و ملوانان استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: این موارد در دستور کار قرار دارد و با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه توسعه اقتصاد دریا محور این مهم در برنامهها قرار گرفته است.
اجرایی شدن سیاست اقتصاد دریا محور در جنوب استان بوشهر
در جنوب استان بوشهر در حوزه دیر، کنگان، عسلویه و جم حجتالاسلام موسی احمدی از نیروهای اصولگرا و نماینده مردم در مجلس نهم و یازدهم با 19 هزار و 165 رأی توانست برای سومین بار راهی بهارستان شود.
حجتالاسلام موسی احمدی در گفتگویی اعلام کرد: برنامه آینده بر اساس سیاستهای کلی نظام اسلامی، منویات مقام معظم رهبری و برنامه توسعه هفتم تدوین و تنظیم شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به ساحلی بودن و دریا محور این منطقه برنامهها بر اساس اقتصاد دریا محور تنظیم شده و در این عرصه مشاوران بکارگیری شده تا این برنامهها بهصورت قانونی ارائه، مصوب و اجرایی شود.
منبع: تسنیم
https://www.pgnews.ir/?p=86867
1 نظر
حاج آقا جعفر پور کبگانی نماینده محترم بوشهر، سلام علیکم، احتراما اینجانب علیرضا شریف پور بوشهری یکی از شهروندان بوشهر، مدت چهار سال هست که در پارک محلی باسیدون، سیادت، تی وی بوشهر کتابخانه ای عمومی جهت استفاده مردم شهر زیر نظر سازمان فرهنگی ، اجتماعی، ورزشی شهرداری بوشهر راه اندازی نموده عموم مردم ازن استفاده میکنند، با توجه به استقبال مردم ، درتاریخ ۲۲//۲ /۱۴۰۳ از شهرداری وشورای اسلامی شهر بوشهر ضمن تقاضای تمدید قرارداد تقاضای تخصیص فضای بیشتری جهت کتابخانه را کردم( لازم به توضیح است که فضای فعلی ۱۵ مترمربع میباشد) ، لذا بعداز طی مراحل قانونی ودستور شهردار محترم موضوع در سازمان فرهنگی شهرداری طرح ولایحه اجرای آن نوشته وبه شورای اسلامی شهر بوشهر در تاریخ ۱۳/۴/۱۴۰۳ فرستاده شد موضوع در تاریخ۲۰/۴/۱۴۰۳ در کمیسیون فرهنگی شورا طرح وبا حضور اینجانب مورد بررسی قرار گرفت، لیکن از آن تاریخ تا آلان هیچ اقدامی نسبت به پاسخ وطرح آن در صحن شورا داده نشده است، لذا از نماینده محترم بوشهر تقاضا دارم با توجه به اینکه این طرح برای شهرداری وشورا هیچ هزینه مالی ندارد وصرفا همکاری آست که از طرف خیرین شهرداری درجهت انجام کاری فرهنگی برای استفاده شهروندان صورت میگیرد چه دلیلی دارد که شورا نسبت به انجام یک پاسخ موافقت یا مخالفت اینقدر بی تفاوت عمل میکند؟ ضمن تشکر مجدد خواستار پیگیری نسبت این مساله میباشم