خلیج فارس: «عبدالرسول عمادی» معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رییس ستاد انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان درخصوص خبرهای ضد و نقیض پیرامون انتصاب ها در دولت جدید یادداشتی انتقادی منتشر کرد.
به گزارش «خلیج فارس»؛ در این یادداشت آمده:
«مجاهدان جمعه و مجاهدان شنبه مدام به دنبال زنبیل گذاری هستند اما بدبختانه این روزها معلومنیست زنبیل را کجا باید گذاشت.
ستاد انتخاباتی که تعطیل شده است و خود آنها که در ستاد فعالیت می کردند هم عمدتا جزو زنبیل به دستان هستند.
هر کسی که اندک احتمالی برود که اندک تاثیری بر انتخاب وزیر و فلان رییس دارد این روزها وقت های ملاقاتش پر است. خانه دار و بچه دار همه زنبیل برداشته و آمده اند. تقریبا هر کسی که به درد بخشداری همنمی خورد می خواهد استاندار شود و آنها که استاندار بوده اند هم به کمتر از معاونت رئیس جمهور و یا حداقل وزارت قانع نمی شوند.
ظاهرا کارگروه هایی برای انتخاب وزرا تشکیل شده یا در حال تشکیل است و زنبیل داران در به در به دنبال اعضایشان می گردند و هر چه همگفته شود که هنوز اینکارگروه ها شکل نگرفته، افراد قانع نمی شوند چون زنبیل ها سنگین هستند و باید هر چه سریعتر در محل مناسب قرار داده شوند.
به نظرم باید یک رشته روان شناسی زنبیل داری در دانشگاهها تاسیس بشود تا معلوم کند که چرا آدمها به وضع فعلی خود قانع نیستند و باید حتما در وضع مناسب تری! قرار گیرند. این وضع ایده آل کجاست تا آدم در نهایت در آن آرام بگیرد.
در ایام تبلیغات انتخابات پست های چند روزه ای مثل حکممیر نوروزی توزیع می شد و چه سر ودستی می شکستند خلق الله برای دریافت ابلاغ از ستادها.
ستاد نامزدها که تاسیس می شد پشت سرش انواع ستادهای موازی هم درست شد و آدم هایی همبودند که در خانه ذهن خودشان یک ستاد کشوری برای فلان نامزد درست می کردند و شما که در خانه ات نشسته بودی یا ناگهان ابلاغی دریافت می کردی که بر مبنای آن شخصی شما را به عضویت در شورای سیاست گذاری ای تخیلی منصوب کرده است و اگر الان اعلام شود که هر کس ابلاغ خود را رو کند تعداد ابلاغ ها از سی میلیون شرکت کننده در انتخابات کمتر نباشد!
این روزها در اطراف رئیس جمهور منتخب چند دسته آدم ها هست.
یک) ژنرال هایی بازنشسته و هفتاد سال به بالا که خیلی به جوانگرایی معتقدند اما آدم هشتاد ساله را همجوان می پندارند و آدم شصت ساله را که تک و توکی موی سیاه هم در سر و ريشش باشد مشکوک الحال تلقی می کنند. آنها اول به عنوان شورای راهبری یا راهبردی یا چیزی مثل این وارد می شوند و معیار و ملاک برای وزیر و فلان می نویسند بعد هم آن معیارها مصداقی جز خودشان پیدا نمی کند و مثل آقای نعمت زاده که مسئول ستاد آقای حسن روحانی بود و جوان تر از خودش در حوزه صنعت نیافته بود، می شوند وزیر و بعد هم در جلسات خوابشان می برد.
دو) جوان ترهایی که ریش سفیدان را دعوت به خویشتن داری می کنند و می گویند ژنرال ها باید در مقاممشاور باقی بمانند و وزارت را به جوان ترها بدهند اینان حرف درستی می زنند ولی چون مصداق وزیر آن هم نه برای یک وزارت خانه بلکه چندین وزارت خانه و معاونت رئیس جمهور خودشان و تنها خود خودشان هستند جوان گرایی شان دروغ است؛ جوانی از نظر آنها هم به زیر شصت سال تسری داده نمی شود.
سه) جوان ترهایی حدود پنجاه ساله که در دولت اصلاحی یا اعتدالی مدتی اندک بر مصدر کار بوده اند اما الان به یکباره گام را چنان بلند برداشته اند که آدم نگران فاق تنبانشان می شود. اینجماعت خود را در اندازه استاندار معرفی می کنند تا در حوضچه معاونتی یا فرمانداری ویژه یا ناویژه ای به آرامش برسند.
مجاهدان – چهمجاهدان جمعه و چه مجاهدان شنبه- کلا حاضر یراق مناصب اند و ملاک توزیع مناصب را همین مجاهدت های ایام انتخابات می دانند نه توانایی ها و شایستگی ها.
مجاهدت ها همالبته عمدتا ادعایی است. مجاهدانی مدعی تاج بخشی به رئیس جمهور منتخب هستند که در روستای خودشان رقیب رییس دولت، دوبرابر رای داشته است.
در ایام تبلیغات شخصی با بنده تماس گرفت و از این مجاهدت خود پرده برداشت که چند صد خانواده را که تحریمی بوده اند راضی به رای دادن کرده است، اما در انتهای تماس گفت این تماس بینمن و شما بماند و کسی نداند که من به شما زنگزده ام! چون ممکن است بعد از انتخابات تضییقاتی برایم فراهم کنند!
خلاصه اینکه کارنامه ادعایی مجاهدان جمعه و شنبه چندان پر و پیمان است که اگر تعداد آدم هایی که اینمجاهدان مدعی آوردنشان پای صندوق هستند جمع زده شود، بعید است که رای آقای پزشکیان چیزی کمتر از هشت صد میلیون بشود!
القصه به نظرم رئیس جمهور باید به مجاهدان بگوید آجرکم الله و اجرکم عندالله و فی امان الله. اول اتوبوس اتوبوس مجاهدان را به خانه ها بفرستد تا رنج و خستگی مجاهدت از تن به در کنند و سپس کابینه ای چابک و متخصص بچیند و به قول خودش دستورالعمل بدهد دست شان تا کار کنند و نظارت کند تا اگر کار خوب پیش نمی رود، قبل از ابن که خسارت حضور آنها جبران ناپذیر شود از قطار دولت پیاده شان کند.
https://www.pgnews.ir/?p=157048
20 نظر
باسلام واحترام دکتر عزیز گل گفتید، نبايد اجازه دهید اندک اميدي که به بهتر شدن امور دربین مردم، ايجاد شده است. با انتصاب افراد فاقد هرگونه تحصیلات مرتبط، سوابق کاري مشخص،شجاعت درعمل،صداقت درگفتارو معتقد عملي به شعارهای، دولت برای ايران ،چوب حراج به اعتماد بین مردم ودولت زده شود.ضمنابعنوان يک شهروند از سايت خبری وزين خلیج فارس بابت همراهی و حمایتهای عملي وفکری درانتخابات اخير سپاسگزارم. به اميد فردایی روشن با دکتر پزشکیان
بسیار زیبا معقول و منطقی بود
تفاوت اصلاح طلبان و اصولگرایان هم در همین است که اصلاح طلبان خود را نقد میکنند
و اصولگرایان همه رفتارها و عملکرد خود را بی نقص و مقدس می پندارند…
تا ببینیم چه می شود
من شخصی را میشناسم که در ستاد دکتر پزشکیان در استان بوشهر حاضر شده و چندین سال هست در تلاش برای بدست آوردن یک پست خاص و بالاتر در یکی از ادارات دولتی استان است. دولت جدید باید بسیار مواظب چنین افرادی باشد که صرف حضور در ستاد انتخاباتی نباید ملاک انتخاب چنین افرادی باشد.
بسیار عالی. حالا باید زنبیل ها را بپاییم. زنبیل زدایی کنیم جناب دکتر.
آقای رییس ستاد لطفا شما هم فکر جوانان استان بوشهر باشید
اجازه ندهید حق جوانان جویای کار در شرکت های عسلویه خورده شود
چرا همه مدیران عامل شرکت های گاز و پتروشیمی در عسلویه غیربومی باشند ؟
چرا هیچ کس فکر عسلویه و آلودگی آن نیست ؟!
شما به جای شکایت از وضع موجود ، برنامه ای تدارک ببینید که مدیران نالایق و بی خاصیت غیربومی را از عسلویه اخراج بکنند
سلام اولین کار وحدت بین خودتان می باشد .انسان های که در طول خدمات گذشته سالم کار کرده اند و اختلاس نکرده اند به کار گرفته شود پیشنهاد می شود اول وحدت بین خودتان ودوم استفاده از نیروهای ارزشی استان باگرایش های مختلف
فعلا که کار دست استاندار و نماینده سابق است که اسم نمی آورم چون ممکن است منتشر ننمایید
جناب دکتر عمادی وقتی مطمئن نبودند که بعد از انتخابات اینچنین کار از دستشان خارج می شود و نمی توانند مطالبات هواداران خود را از دولت اصلاحات تا کنون پیگیری کنند بهتر بود به جای اینکه الان با مقالات مختلف شانه از زیر مسئولیت خالی می کنند اصلا وارد گود نمی شدند و از اعتبار خود و اصلاحطلبان اصیل خرج نمی کردند.
آقای دکتر من البته به جز ذکر خیرتان و تصاویر منتشر شده در فضای مجازی جز یکی دوباری که اخیرا دیدار صورت گرفت شما را ملاقات نکرده بودم. این یکی دوبار هم متانت وادب وپختگی در سیمای شما هویدا بود. القصه کلمه تنبان در شان و شخصیت اهل علم وادب و فرهیخته ای چون حضرت عالی نیست. خاصه آن که قریب به اتفاق شما را شایسته مسند استاندار بوشهر می دانیم. مراقبت بفرمایید صحبت های دورهم نشینی دوستانه با بیان نظر ودیدگاه در فضای عمومی متفاوت است. آرزوی تندرستی و سلامتی برای شما خواهانم. جناب احمدی این وظیفه شما هم بود که تذکر می دادید.
انشاالله خود نویسنده جایی زنبیل نذاشته باشه،که حرفاش نقض شه
دوستان توجه کنند این مطلب با زبان طنز نوشته شده، و به اقتضای طنز بودنش کلمات و عبارات خاص خود را دارد.
نویسنده بازنشسته است شما دلواپس نباشید
کارگزارن آقای روحانی در بندرگناوه محکم زنبیل گذاشتن. افسوس که ترسو و بی سخاوت هستند
اتفاقا اون استاندار ونماینده سابق قدم های محکم برداشته اند و فاق تنبان شان نیز همچون دوره روحانی، بدون مشکل همراهی می کند. شما شماره ما رو به یاد داشته باش
رئیس ستاد محترم کلاهتان را بالاتر بگذارید لابد فکر کرده اید اینهایی که برای آقای پزشکیان در ستادهای عریض و طویل انتخاباتی ایشان شب و روز نداشته اند برای رضای خدا و خدمت به خلق تلاش کرده اند ؟؟؟؟؟؟؟؟
قانون مدیریت خدمات کشوری و شخص آقای دکتر پزشکیان به صراحت ملاک های انتخاب مسولین و کارگزاران را بیان کرده اند.
قطعا همه ما اتفاق نظر داریم که افرادی باید بر مسند امور بنشینند که دارای شاخص های مورد نظر شخص دکتر پزشکیان باشند و چنانچه افرادی دارای امتیاز یکسانی باشند، مسلما اولویت با اون فردیست که آشکارا همراه و هم صدا و مبلغ اندیشه و افکار آقای پزشکیان در انتخابات بوده .
علی ایحال اولویت با افراد توانمندیست که در میدان بوده اند نه آنانکه در کنج عافیت از دور هم دستی بر آتش نداشته اند.
تمام
نکته ای که باید آقای دکترعمادی عنایت فرمایند این است که همه مبلغان و همراهان رئیس جمهور منتخب خواهان پست و مقام نیستند و شدنی هم نیست ولی انتظار دارند حداقل یک تشکر و سپاس خشک و خالی نصیب آنها شود ، دیده شوند و مورد بی مهری قرار نگیرند.
چه بسیار افرادی را می شناسم که به دور از هرگونه هیاهو، با یک سبک کاری متفاوت و از طریق پیامک و تماس تلفنی و …بدنبال اقناع کردن و کشاندن افراد، مخصوصا آراء خاکستری و نسل Z پای صندوق رای بودند.
حواسمان باشد که در آینده ای نه چندان دور ، مجدداً نیازمند همراهی و کمک این قشر پیدا و نامریی خواهیم بود.
آقای دکتر عمادی ستادهای موازی بخاطر این تشکیل شده که اجازه ندهد هر کسی که تو ستادهای دیگر سردست میشکند بدون اینکه واجدشرایط باشد به پست نرسد خیلی افراد در ستاد دیده شد که بدنبال پست برای خود و فرزندان هستند باید جلوی این افراد گرفته شود وگرنه آش همان آش و کاسه همان کاسه
نکات قابل تاملی بود که امیدواریم در این دوره شاهد آسیب های دوره های قبل نباشیم…
وزارت فرهنگ ٫ خانه ما بوده و هست و خواهد بود .ما پیش از آنکه کارمند این وزارت باشیم خاک صحنه هنر را خورده ایم ؛ ما صاحبان و فرزندان این خانواده بزرگ ٫ دنبال تحول مدیریتی در ساختار کلان وزارت متبوع از صدر تا ذیل هستیم و کوتاه نخواهیم آمد.
مدیریت صدر تا ذیل وزارتی که فرهنگ و هنر و رسانه را اداره میکند تنها و تنها و تنها حق بهترین های خود مجموعه است که درد مجموعه را با جان و دل میفهمند و سالها خون دل خورده اند و هرچند بسیار متخصص و باتجربه و توانمند هستند اما بی رحمانه منزوی شده اند؛ چرا که پخمه سالاری جای نخبه سالاری و شایسته سالاری را گرفته است . این خانه بزرگ مقدس جای عده ای ییلاقی و قشلاقی با مدارک بی ربط و بدون هیچگونه سابقه و تجربه و تخصص نیست. هدف ما کارکنان اصلی و اصیل این وزارت ٫ اصلاح ساختار فشل کنونی از صدر وزارت تا معاونین و مدیر کل ها تا نیروهای ستادی و سپس مدیر کل های استانی و معاونین آنهاست است و برای این هدف ذره ای کوتاه نخواهیم آمد . دهه هاست که این وزارت مثل طفل سر راهی هر از گاهی توسط عده ای ناتوان و کارنابلد و گذری و متوهم خودشیفته که اطرافشان پر از کاسه لیس های هزار رنگ است ٫ دارای دایه مهربان تر از مادر میشود و نحیف تر و ویران تر میشود . اما این بار اتمام حجت میکنیم : هیچکس جز خود خانواده هیچ حقی اینجا ندارد ؛ جفا را تحمل نمیکنیم چون اهل سر خم کردن و گردن کج کردن نیستیم . زبان و قلم ما آتشین است چون هنرمند واقعی اهل بله قربان گویی نیست.شاهین نجفی نیروی رسمی وزارت ارشاد .دکترای مدیریت رسانه . رییس کمیته فرهنگ و هنر پزشکیان در استان بوشهر