خلیج فارس:سامان نیازی، کارشناس مسائل بین الملل: دلیل تمایل ایران به مذاکرات غیرمستقیم، عدم اعتماد به آمریکا است. نتایج مذاکرات غیرمستقیم، پیش شرط و ابتکار ایران برای ادامه مذاکرات و دستیابی به توافقِ قطعی است.
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از چندثانیه؛ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گزینه نظامی خود علیه ایران به حمایت کشورهای حاشیه خلیج فارس امیدوار بود، اما این کشورها برای دور ماندن از جنگ و ادامه روند توسعه خود، حمایت مورد انتظار دولت آمریکا را انجام ندادند و طرفین اکنون تصمیم گرفته اند این روند را با دیپلماسی ادامه دهند.
موانعی بر سر راه توافق احتمالی از جمله بحث اعتماد وجود دارد، وقتی شرایط کنونی را ارزیابی می کنیم، تا زمانی که طرف آمریکایی، تمایلی برای لطمه زدن به منافع ملی ایران نداشته باشد، توافق غیرممکن نیست.
«الگوی لیبی» که رژیم صهیونیستی در مذاکرات با ایران به آمریکا پیشنهاد کرد، از سوی تهران قابل پذیرش نیست و تهران هیچ موضوعی جز برنامه هستهای خود را به میز مذاکره نخواهد کشید.
https://www.pgnews.ir/?p=247350