خلیج فارس: آمارها حکایت از آن دارد که واژگونی خودرو ها با سهم 50 درصدی، مهمترین عامل تصادفات در استان بوشهر می باشد، شاخصی که در کشور سهم 30 درصدی را در تصادفات تشکیل می دهد.
به گزارش خلیج فارس؛ جدای از کیفیت پایین خودروهای داخلی و مشکلات برخی جاده ها، یکی از دلایل آمار بالای واژگونی در بوشهر سرعت بالاتر خودروها در استان نسبت به کشور اعلام شده است.
در همین خصوص، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر با یادآوری این نکته که واژگونی یا چپ کردن خودرو یکی از خطرناکترین شکلهای تصادف رانندگی به شمار میرود که علاوه بر خسارتهای مالی، تهدید جدی برای سلامت سرنشینان خودروها است، تصریح کرد: مهمترین عامل واژگونی بالای خودروها در تصادفات استان بوشهر سرعت غیر مجاز و توجه نکردن به جلو است.
بابک کاوه ئیان ادامه داد: بر اساس آمار سامانههای هوشمند اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، متوسط سرعت بوشهریها در رانندگی ۸۴ کیلومتر در ساعت است که ۱۰ کیلومتر بیشتر از میانگین کشور محسوب میشود.
وی با بیان اینکه سرعت غیرمجاز ریشه در تمام سوانح جادهای در استان بوشهر دارد خاطرنشان کرد: بوشهر از استانهای اول کشور در زمینه میانگین سرعت رانندگی است، از این رو کاهش آمار سوانح جادهای نیازمند کاهش سرعت حرکت رانندگان است.
مدیر ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر درباره آسیب شناسی سایر دلایل واژگونی پس از سرعت بالا اظهار داشت: تغییر وضعیت خودروها و افزایش مرکز ثقل آنکه در خودروهای موسوم به شوتی رخ میدهد از دیگر دلایل برهم خوردن تعادل و واژگونی در جادههای استان بوشهر محسوب میشود.
وی درباره دلایل دیگری که منجر به واژگونی خودروها یادآور شد: تنظیم نبودن باد لاستیکها، صاف بودن آج لاستیک، باد بیش از حد لاستیکها که باعث کاهش سطح تماس با جاده میگردد و امکان واژگونی را افزایش میدهد، از این رو تنظیم باد لاستیکها باید مورد توجه باشد.
کاوه ئیان افزود: همچنین تغییر مسیر ناگهانی خودرو ناشی از عدم رعایت فاصله مناسب با خودروی جلویی یا حواس پرتی راننده بخاطر استفاده از تلفن همراه یا خستگی، خواب آلودگی یا مواجهه با موانع متحرک مثل عابرین پیاده یا حیوانات در جاده از دیگر دلایل واژگونیها میباشد.
https://www.pgnews.ir/?p=1953