خلیج فارس: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بوشهر در ساحل بوشهر به همت دانشگاه علوم پزشکی در حال احیاء است، اما روند آن درگیر موارد اداری است.
به گزارش خلیج فارس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در بازدید از مرکز درمانی در دست ساخت بوشهر در محل سابق بیمارستان فاطمه زهرا بوشهر اظهار داشت: این مرکز درمانی در نزدیک چهارمحل شهر بوشهر و مرکز شهر قراردارد منطقهای که در آن درمانگاه ابوالفضل و بیمارستان فاطمه زهرا زمانی فعالیت داشت و پس از آن تعطیل شد که اختلال جدی در عرصه بهداشت و درمان شهر بوشهر بود، اما به همت دانشگاه علوم پزشکی این بیمارستان در حال احیاء است، اما روند آن درگیر موارد اداری است که ضرر اصلی را مردم میکنند.
وی افزود: عرصه بهداشت و درمان یکی از امور راهبردی جامعه است اگر مردم مراکز بهداشت و درمان استاندارد نداشته باشند به لحاظ روحی دچار اضطراب و در زمینه درمان دچار مشکلات جدی خواهند شد.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری گفت: با بررسی و بازدیدی که امروز از این مرکز درمانی شد و گفتگویی که با شهرداری و معاون عمرانی استاندار صورت گرفت زمان تعیین کردم تا فردا ظهر این مشکل برطرف شود تا مردم بیش از این زیان نکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: این مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بخش خصوصی است که از سال ۱۳۹۵ در قالب قرارداد سرمایه گذاری عملیات اجرایی آن آغاز شد که بخشی از آورده مانند زمین از سوی دانشگاه علوم پزشکی در اختیار سرمایه گذار قرارداده شد و ساخت آن را سرمایه گذار به طور کامل برعهده گرفت و بناست خدمات آن را ادامه دهد.
حسن ملکی زاده افزود: براساس قرارداد سرمایه گذار بخش خصوصی پس از مدت زمان مشخصی که ۲۸ سال است و قرار است اهداف دانشگاه را محقق کند مالکیت به دانشگاه علوم پزشکی برمی گردد یا باتمدید قرارداد فعالیت توسط بخش خصوصی ادامه مییابد.
وی اضافه کرد:زیربنای این مرکز درمانی ۶ هزار متر مربع است که نیمی از آن به خدمات با تعرفه دولتی اختصاص دارد که توسط سرمایه گذار ارائه میشود و نیمی دیگر آن در قالب خدمات خصوصی است که میتواند درمانی خصوصی یا تجاری باشد و بناست از محل سود آن قسمتها بتواند زیان بخش دولتی را جبرا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهرادامه داد: پزشک متخصص و فوق تخصص این مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی و دیگر نیروهای انسانی و پشتیبانی و تدارکات توسط سرمایه گذار تامین خواهد شد.
وی بیان کرد: اعتبار هزینه شده برای ساخت فضای فیزیکی این مرکزبه غیر از تجهیز به علت گذر زمان ۸۹ میلیارد تومان است که با پیگیری استاندار، امام جمعه و وزیر بهداشت موضوع حقوقی آن حل شده، اما مسائل حقوقی و فنی آن در مورد صدور پایان کار دچار مشکل است که با بازدید نماینده ولی فقیه در استان از این مکان قول قطعی برای رفع این مشکل داده شده تا شهرداری هم پایان کار این طرح را صادر کند.
ملکی زاده عنوان کرد: مجوز پایان کار لازمه آغاز مجوز درمانگاه است و بدون آن بهره برداری از این مرکز وجود ندارد این در شرایطی است که فضای فیزیکی این مرکز درمانی یکسال است آماده بهره برداری است.
https://www.pgnews.ir/?p=154053
1 نظر
با سلام جناب صفایی ودکت ملکی کمی هم فککر بهداشت و درمان چغادک باشید شهری که مرکز بخش محروم چغادک از حد اقلهای بهداشتتتتتتتی ودرمانی بر خوردار نیست ومردم محروم ومصیبت زده اش برای حتی سرماخوردگیهای معمولی هم روانه شیراز می شوندعنایتی بفرمایید نسبت به موضوع درمان وبهداشت وهخمچنینین اموزش وپ
رورش چغادک شهروند چغادکی حمید حاجیان