خلیج فارس: صدای اعتراض بوشهری ها از کیفیت ضعیف نان در استان بلند است، اما به نظر می رسد بهبود این شرایط به افزایش قیمت نان گره زده شده است.
به گزارش خلیج فارس؛ شهروندان معتقدند نان های لواش به عنوان پرمصرف ترین نان در استان آب رفته و نازک شده، طوری که با وزن مصوب فاصله دارد.
علاوه بر این، بسیاری از نان ها را همان لحظه می توان استفاده کرد و بعد از سرد شدن دیگر قابل استفاده نیست.
قطعا کیفیت آرد و مهارت نانوا دو عامل موثر در کیفیت نان است؛ در این بین مسئولان شرکت غله معتقدند آرد تحویلی به نانواها کیفیت لازم را دارد و اشکال را از مهارت نانواها خصوصا در فرایند آماده شدن خمیر می دانند.
این وسط نانواها نیز مدعی هستند نرخ ها مربوط به دو سال پیش بوده و اساسا کارگران حرفه ای برای پخت نان در بوشهر نیست یا برای شان توجیه ندارد در گرمای استان فعالیت کنند، از این رو باید نرخ ها افزایش یابد.
به نظر می رسد مسئولان بازرسی جهادکشاورزی و تعزیرات هم با توجیهات نانواها کنار آمده اند و منتظرند نان گران شود و احتمالا آن گاه تعارفات را کنار گذاشته و به وظایف ذاتی شان در قبال کیفیت نان ورود کنند.
شرایطی که مشخص نیست تا چه زمانی ادامه یابد و شهروندان این وضعیت را باید تحمل کنند؟
در این زمینه
رییس اتحادیه نانوایان بوشهر: بازنگری در قیمت نان ضروریست