خلیج فارس: انتقادات به مدیریت بیمارستان توحید جم در حال افزایش است و به نظر میرسد دکتر باقري انگیزه کاري اوائل مدیریت خود را ندارد.
به گزارش خلیج فارس به نقل از آوای بوشهر؛ فرهاد باقری در سال ۱۳۹۱ و با حکم دکتر مهرداد حسین زاده رییس وقت ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر به ریاست بیمارستان توحید جم منصوب شد و بیش از ۱۲سال از عمر مدیریتی اش را در این بیمارستان، سپری کرده است.
در ماه های اخیر هرگاه خبری از بیمارستان در رسانه ها و شبکههای اجتماعی منتشر شده گلایه های کاربران نیز سرازیر شده است و حتی در رسانه های آینه جم و آوای بوشهر نیز انتقاداتی به بیمارستان مطرح شد .
برخی از انتقادات و گلایه ها که اخیرا در شبکه های اجتماعی و رسانه ها منتشر شده است:
۱- عدم خدمات داروئی به بیماران در دو داروخانه بیمارستان
۲- عدم تناسب تقاضا با تعداد پزشک و خدمات مورد نیاز بیماران و عدم تلاش برای توسعه این بخش
۳- محدودیت دریافت نوبت های درمانگاه تخصصی برای مراجعین غیر شرکتی
۴- نگاه تبعیض آمیز در ارائه برخی خدمات در بیمارستان
۵- نحوه برخورد برخی پرسنل بخش های مختلف بیمارستان با بیماران و همراهان ایشان
۶- عدم تزریق آمپول به برخی بیماران با بهانه اینکه رئیس بیمارستان تأکید کرده به منظور کاهش حجم بیمارستان به خارج از آن ارجاع شود حتی اگر آمپولی باید در بیمارستان تزریق شود( این آمپول ها توسط پزشکانی خارج از شهرستان تجویز شده است)
۷- جداسازی مرکز خونگیری مراجعان نفتی از سایر مراجعان
۸- ارجاع برخی بیماران توسط متخصصان به مطبهای خارج از بیمارستان
از حجم و محتوای گلایه های کاربران (با فرض عدم صحت همه ادعاها)، واضح است که بیمارستان توحید جم در ارائه خدمات، روند فرسایشی را طی می کند و نارضایتی هایی که در سالیان اخیر، کم تر وجود داشت مجددا افزایش یافته و بر خدمات شایسته کادر درمان هم سایه انداخته است.
آخرین مورد از وضعیت نگران کننده بیمارستان نامه رئیس بیمارستان توحید جم به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای تعطیلی کامل ICU بیمارستان است دلیلش به کمبود نیروی پرستاری و عدم تخصیص نیروی طرحی از سوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اشاره شده است!.
به نظر می رسد بر خلاف مانورهای تبلیغاتی ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر بر توسعه بیمارستان توحید جم، این بیمارستان در حال تبدیل شدن به مرکز جامع سلامت شده است!
بدیهی است فرسودگی، روزمرگی، بی انگیزگی و فقدان خلاقیت، از آفت های مدیریت های طولانی به خصوص در بخش های خدماتی است موضوعی که دامنگیر مدیریت بیمارستان توحید جم شده است.
دکتر فرهاد باقری سالیان طولانی به جم و نفت، خدمت کرده و هر آنچه در کوله بار دانش و تجربه و خلاقیت داشته را به کار بسته است. وضعیت امروز بیمارستان نشان می دهد فضای بیمارستان، دچار رکود و روزمرگی و فقدان خلاقیت شده و نظارت ها هم به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.
همین امر هم تغییر در بدنه مدیریت بیمارستان توحید جم و تزریق خون تازه به رگ های بیمارستان را اجتناب ناپذیر می کند.
طبیعی است بیمار و همراه بیمار در مراجعه به بیمارستان، هر دو در یک سطح، درگیر درد و نگرانی و آشفتگی روحی هستند و این هنر بیمارستان و عوامل اداری و درمان است که درد را دو چندان نکرده و بر نگرانی و پریشانی بیمار و همراه نیفزایند؛ موضوعی که این روزها مورد غفلت واقع شده و ساز کوک بیمارستان نفت که طبق دستورالعمل های ابلاغی باید بدون تبعیض به همه مراجعین خدمات دهد را ناکوک کرده است.
ادامه وضعیت کنونی و کاهش خدمات و در کنار افزایش نارضایتی ها، زنگ خطر جدی است بیمارستان توحید را وارد حاشیه ها و کمبودهای بیشتر کند و از این منظر، ورود مدیران ارشد شهرستان و استان و نماینده مجلس به موضوع بیمارستان توحید جم، به سبب پیامدهای اجتماعی ، اهمیت ویژه ای دارد.
https://www.pgnews.ir/?p=106554