خلیج فارس: کارگاه تخصصی گردشگری با عنوان “سفر با طعمها و مزهها” با اجرای اکبر شایان خواه در خانه بومگردی مان همیشه سبز برگزار شد.به گزارش خلیج فارس به نقل از روابط عمومی فستیوال کوچه، در این کارگاه چهار ساعته، آموزش نحوه ساخت قلیه ماهی بوشهری، دوپیازه میگو، رنگینک، شناخت انواع ماهی و آموزش پاک کردن آبزیان خوراکی ارائه شد.
این کارگاه که در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد استقبال پرشور مخاطبان فستیوال کوچه را به دنبال داشت.
یکی از رویکردهای اصلی سومین دوره فستیوال کوچه، معرفی ظرفیت های گردشگری بوشهر و بهویژه آشنایی گردشگران با غذاهای بومی و محلی منطقه است.
در این رویداد فرصتی فراهم شده تا مخاطبان و مهمانان فستیوال کوچه با دورهمی در فضایی بکر و دلنشین در بافت تاریخی بندر بوشهر، طبخ، سرو و همچنین آموزش نحوه ساخت خوراکهای بومی و دریایی را فرا بگیرند.
در پایان این کارگاه تخصصی، با غذاهای دریایی طبخ شده از شرکتکنندگان در رویداد پذیرایی شد.
دبومین کارگاه تخصصی گردشگری رویداد فرهنگی کوچه، شنبه ۵ اسفندماه به تدریس «اشکان بروج» و با موضوع تولید محتوا در حوزه گردشگری و سفر ساعت ۱۷:۳۰ در «عمارت هاجربانو» در بافت تاریخی بندر بوشهر برگزار خواهد شد.
https://www.pgnews.ir/?p=81673