خلیج فارس: احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاحطلب، با انتشار یادداشتی با عنوان «صلاح دیگران به بهای فساد خویش؟» در کانال تلگرامی خود نوشت: فرض کنیم عدهای از مدعیان دین و ایمان، “صلاح مردم” را درست تشخیص میدهند و کلید بهشت هم در دست آنهاست. با این فرض، آیا برای “اصلاح مردم” و “هدایت آنان به سمت بهشت”، حق استفاده از زور و اجبار را دارند؟ در پاسخ این پرسش اگر بگویند؛ نه! که کل مشکل حل میشود، اما اگر بگویند؛ آری! پس دربارۀ این سخن مولاعلی چه میگویند که به سپاهیان خود در کوفه گفت: إِنِّی لَعَالِمٌ بِمَا یُصْلِحُکُمْ وَ یُقِیمُ أَوَدَکُمْ وَ لَکِنِّی لَا أَرَی إِصْلَاحَکُمْ بِإِفْسَادِ نَفْسِی: من به آنچه شما را اصلاح کند و کژیتان را راست گرداند، به خوبی آگاهم، اما هرگز اصلاح شما را به بهای فساد و تباهی خود، جایز نمیدانم! (نهجالبلاغه خطبه ۶۹)
در این سخن مولاعلی به کارگیری زور و اجبار برای “اصلاح دیگران” را مساوی فساد و تباهی خود دانسته است. حالا مدعیان دین و ایمان برای توجیه به کارگیری زور در جهت به “بهشت بردن خلایق” در مقابل این سخن علی چه حرفی دارند؟
https://www.pgnews.ir/?p=218396
2 نظر
اقای زیدابادی شما قطعا می دانید دغدغه نویسندگان قانون حجاب دین و یا اخرت مردم نیست. هدفشان پس راندن مردم و نشان دادن قدرت است. پس زبان دین بر ایشان اثر ندارد.
اميرالمومنين علي عليه السلام، در جمله «فَاِنَّما عَليكَ تَطهِيرُ مَا ظَهَرَ لَكَ»؛ مالك را به مبارزه با مظاهر فساد و آلودگي و جلوگيري از فحشا و منكرات در جامعه فراميخواند، دشمن همواره ميخواهد با از بين بردن عفت و پاكدامني و اشاعه فساد در جوامع اعم از اسلامي و حتي غيراسلامي، ملتهاي مستضعف را از روح پاكي و معنويت جدا ساخته و آنان را چنان آلوده كند و به “از خود بيگانگي” و فساد بكشاند تا سرانجام در عمق منجلاب دستهاي آلوده استعمار فرو روند.