خلیج فارس: رئیس دانشگاه فنی و حرفهای بوشهر گفت: تربیت نیروی انسانی ماهر برای اشتغال در صنایع استان بوشهر را با جدیت دنبال میکنیم.
به گزارش خلیج فارس به نقل از روابط عمومی این دانشگاه، احسان بهمیاری در دیدار رئیس مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی از «آموزشکده فنی و حرفهای پسران بوشهر»، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفهای با تربیت نیروهای فنی و ماهر بخش اعظمی از مشکلات و نیازهای جامعه را مرتفع میکند.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر متشکل از سه آموزشکده فنی و حرفهای امام خامنه ای (پسران) و الزهرا (س) بوشهر و آموزشکده فنی و حرفهای کنگان از جایگاه رفیعی در استان بهره مند است و بدون تردید میتوان گفت از مهمترین دانشگاههای مهارتی استان است که از بدو تأسیس تاکنون در تربیت تکنیسن های ماهر، شایسته و کارآفرین نقش کلیدی و مهمی داشته است.
رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفهای بوشهر گفت: در حال حاضر قریب به سه هزار و ۵۰۰ نفر دانشجوی پسر و دختر در ۳۶ رشته (۲۲ رشته کاردانی و ۱۴ رشته کارشناسی) در پنج گروه آموزشی علوم انسانی، برق و کامپیوتر، علوم مهندسی، هنر و ساختمان و معماری در هر سه آموزشکده مشغول به تحصیل هستند.
بهمیاری با اشاره به اشتغال مطلوب فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای گفت: طرح «تاد» در دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر به منظور توسعه اشتغال دانشآموختگان با سرعت دنبال میشود.
وی در خصوص طرح «تاد» اظهار کرد: تاکید بر مقوله کارآفرینی، افزایش اشتغالپذیری دانشآموختگان و دانشجویان و همچنین بهرهگیری از توانمندیهای آنان از اهداف مهم طرح «تاد» است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه سردار دارابی یکی از مدیران بسیار موفق و علمی در حوزه صنایع دریایی کشور است و در این راستا مؤسسه دریایی شهید محلاتی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای ساخت و تعمیر شناور در کشور تبدیل شده است، قطعاً آینده همکاری بسیار خوبی بین دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر و این صنعت راهبردی ایجاد خواهد شد
مدیرعامل مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر در این بازدید بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان یک دانشگاه مهارتی در تربیت نیروی انسانی ماهر و ورود به بازار کار نقش اساسی دارد.
سردار علی دارابی با اشاره به این مهم که توسعه زیرساختهای آموزشی و مهارتی محور تربیت نیروی انسانی در استان بوشهر به عنوان قطب انرژی کشور است، گفت: عنصر مهم توسعه زیرساختهای آموزشی و مهارتی به عنوان ابزار مورد استفاده در تربیت نیروی انسانی برای تبدیل علم به ثروت لازمه مراکز آموزشی در استان است که باید اهمیت ویژه ای به آن شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری آموزشکده فنی و حرفهای پسران بوشهر با اشاره به مأموریت دانشگاه فنی و حرفهای مبنی بر تربیت نیروی کارآمد و تکنسین گفت: یکی از سیاستهای مهم دانشگاه فنی و حرفهای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود.
ارسلان نامی افزود: از سال گذشته فعالیتهایی در راستای تحقق این امر در قالب طرح “تاد” انجام شده برای مثال تفاهمنامههایی بین بخشهای صنعت و دانشگاه منعقد شده است.
معاون اداری مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر از متعدد بودن رشتههای مهارتی و مرتبط با نیاز صنعت در دانشگاه فنی و حرفهای گفت و تاکید کرد: باید دید خانوادهها نسبت به رشتههای مهارتی و فنی و حرفهای تغییر کند.
احمد کردی اضافه کرد: نگاه خانوادهها به این رشتههای مهارتی و فنی و حرفهای مناسب نیست و لازم است تا در دوران متوسطه دوم تحصیلی و قبل از انتخاب رشته دانشآموزان، این رشتهها برای دانش آموزان معرفی و از تنوع رشته فنی و حرفهای برای خانوادهها گفته شود.
مدیرعامل مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر با حضور در «آموزشکده فنی و حرفهای پسران بوشهر» ضمن بازدید از بخشهای مختلف و آشنایی بیشتر با ظرفیتهای این آموزشکده و دیدار و گفتگو با رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفهای بوشهر، بر همکاری و تعامل بیشتر این دو مرکز علمی و صنعتی تأکید کرد.
بهمنظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی بوشهر و ایجاد و گسترش زمینه همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی بین این دو مرکز، تفاهمنامهای نیز به امضا رسید.
16 نظر
امیدواریم این تفاهم نامه موجب ارتقا آموزش دریایی استان شود. هم شرکت محلاتی ظرفیت خوبی دارد و هم دانشگاه فنی و حرفه ای محیط خوبی برای آموزش های مربوط به رشته های دریایی هست.
مگر نه در سال قبلی رشته دریایی مجوز گرفتید جواب دهید چند نفر در این رشته ها تحصیل می کنند؟
به سامانه مراجعه کنید ببینید چند نفر در این آموزشکده تحصیل می کنند 3500 نفر در سال های قبل بوده الان هر دو آموزشکده به 2300 نفر نمی رسد آموزشکده کنگان هم زیر 30 دانشجو دارد و تقریبا تعطیل است
با سلام. رشته مکانیک موتور های دریایی از بهمن ماه دانشجو گرفته و شروع شده.
کنگان با حضور ریس جدید دانشجو جذب کرد. قبل ایشان سال 1401 دو نفر ورودی داشت، الان هم خوابگاه دارند هم کلاس حضوری دارند. قبلا شاید دانشگاه ول بود، ولی الان صاحب داره. خوش باشید
با سلام.عزیزم فکر کنم شما دانشجو اخراجی باشی یا کارمند مغضوب رئیس که این طور صحبت میکنی.مو خودم سال 95از دانشکده امام خامنه ای فارغ شدم الان هم به خاطر همین مدرک کاردانی که دارم سر کار هستم.عامو خیلی هم دانشگه خوبی حسش.شرکت نفت میگه اول دانشجو دانشگه فنی بعد بقیه.تا عمر دارم مدیون آقای کامیار ومعاون آموزشی آقای دشتی زاده هسم.ممنونم
آموزشکده فنی با ریزش شدید، دانشجو کیفیت بد خدمات آموزشی ، عدم توجه به مدرسان با اصالت مهارتی ، عدم برگزاری کلاس های کارگاهی
اصبلا استاندارد های اولیه یک آموزشکده ندارد چه برسد دانشگاه
اگر دانشگاه است چرا معاون آن کارمند است ؟ یک دانشگاه حداقلی پیدا کنید معاون کارمند باشد ؟ حداقل ساختارهای وزارت علوم رعایت نمیشود
به عنوان یک مدرس خواهشمندم قبل از اینکه فرزندتان بفرستید تحقیق عمیق کنید به نظرم به عنوان یک مدرس ، دانش و مهارت در حال حاضر به دانشجویان اضافه نمی شود تحصیل در دانشگاه آزاد ، پیام نور و به طریق اولی دانشگاه خلیج فارس اهمیت بیشتری دارد
از کارکنان آنجا سوال کنید اگر اشتغال دارد چرا فرزند خودشان را جهت تحصیل در آموزشکده ترغیب نمی کنند ؟ جواب این سوال می تونه برای شما نشان بدهد فرزندتان آنجا جهت تحصیل برود یانه؟
معلوم هست که پست نگرفتی یا قبلا پست داشتی حالا نداری :))
چرا شما فرزندتان نمی فرستید دانشکده
اگر خوب است پس فرزندتون هم بفرستید
چرا برای مردم خوبه برای فرزند خودتون خوب نیست
با سلام. من کاری به معاون کارمند یا هیات علمی ندارم .ولی من الان 4 سال هست با این دانشکده همکاری می کنم.خدایی تجهیزات ونیروهایی که در این دانشکده موجود هست بینظر هست .کمتر جایی این تجهیزات آموزشی رو داره.ریزش دانشجو همه جا هست حتی دانشگاه خلیج فارس.این دانشکده هیات علمی نداره یا اگر هم داره کم هست ولی دانشگاه خلیج 250 عضو هیات علمی داره که فکر کنم نگهبان دم درش هم هیات علمی هست. مبلغ حق التدریس پرداختی به اساتید این دانشکده بسیار پایین است ولی باز همه اساتید مدعو با میل ورغبت وعلاقه میان برای تدریس.التماس تفکر
تفاهم نامه ای که در استان بوشهر امضا می شود ولیخروجی های آن بویژه در حوزه اشتغال جوانان شامل حال استان غیور همسایه بوشهر می شود!
آقای معاونین که خانواده ها را ترغیب می کنی برای تحصیل در آموزشکده فنی
آیا خودتان فرزندانتان می فرستید برای تحصیل در آموزشکده ها
لطفا این قدر تعریف آموزشکده ها نکنید من خودم اونجا هستم می دونم که کیفیت خدمات اموزشی صفر است
شرایط دانشگاه فنی و حرفه ای به طور چشم گیری نسبت به قبل بهتر شده. با حضور معاون آموزشی جدید ، قطعا دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش به طور چشم گیری ارتقا پیدا کرده. در کنگان هم یکی از بهترین نیروی های دانشگاه شده معان و امید میره که اونجا هم تحولات اساسی رخ بده.
اون که رفته انجا تبعیدی است برادر جان
ریزش 700 دانشجو رشد نشون می ده
حالت خوبه
لطفا دعوا سرپست نکنید آموزشگاه فنی ( نه آموزشکده ) نیرو ندارد و تعداد اندکی نیروی مظلوم و ……… وجود دارد این قدر خار توچشم هم نکنید بابا این پست ها چند صباحی می گذرد این چیز ها ارزش ندارد
یکی میره مصاحبه ،معاون دیگه تماس می گیره بهش پست ندهید با اینکه زیر مجموعه خودش هم بوده
حالا چند صباح دیگه که انتخابات شروع شد و نتیجه معلوم شد میان زیر پای یکی دیگه خالی می کنند
ما هم که اونجا کار می کنیم ازتون خیلی ناراحت هستیم
اگر بهترین نیرو بود که سرگردان در کنگان نبی
اگر بهترین نیرو بود که مسوول آموزش می گذاشتید کار کند
البته اینکه ایشون قوی ترین نیرو در حوزه آموزش پسران است شکی نیست
خیلی رشد کرده شده معاونت پاتوق زیرآبی زدن کارمندان شده
با رشد که ایشون ادعا کرده کمرم درد گرفت بابا هر روز انصراف هر روز خدمات ضعیف آموزش
ریزش شدید دانشجو
درسته رشد کرده ولی با شیب منفی