مهدی جعفری زاده
سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور رئیسی در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی همزمان با پایان دولت سیزدهم در مصاحبه ای گفته: «نباید برخورد قهر آمیز و خشن با موضوع حجاب شود چون نتیجه عکس می دهد و زنان و دختران را به مقاومت و لجاجت وا می دارد» و از قول رئیسی گفته «تا کی باید دخترانمان را بگیریم و پرونده سازی کنیم.»
این سخنان خانم دستیار که در زمان تحویل دولت بیان شده، بسیار دیرهنگام و فاقد کارکرد اجرایی برای همان دولت است، اما تایید دوباره ای بر دیدگاه بسیاری از دلسوزان است که معتقدند اولا نباید با حجاب برخورد سیاسی و قهر آمیز کرد، ثانیا باید راه و روشی را در پیش گرفت که مورد پسند و استقبال جامعه به ویژه جامعه زنان باشد. ثالثا عصیان اجتماعی نتیجه یکسری عملکردهای قبلی است که باعث دلزدگی و ناامیدی نسل جوان شده و باید رویکردها و کارکردهای گذشته را به صورت ریشه ای اصلاح کرد تا وضعیت به حد بحران نرسد.
مطمئنا بی حجابی برای عموم مومنین – با هر بینشی- خوشایند نیست، اما گروهی افراطی و تندرو هستند که می گویند به هر قیمتی – حتی توسل به زور – باید زنان و دختران را با حجاب کرد، گروهی از مؤمنین معتدل و عاقبت اندیش نیز معتقدند حجاب باید به صورت داوطلبانه و از روی میل و رغبت پذیرفته شود تا آثار آن در جامعه پایدار و ماندگار باشد.
سابقه تاریخی ما نیز موید همین موضوع است. حجاب در وجه سلبی و حذفی آن در زمان رضا شاه انجام گرفت و طی آن خواستند حجاب را از سر زنان بردارند ولی با مقاومت سرسخت آنان مواجه شد و حکومت شکست خورد.
اینک نیز در وجه اثباتی آن و با حجاب کردن زنان و دختران نباید روشی را در پیش گرفت که آنها را به مقاومت و مبارزه وا دارد. بلکه باید از مسیر اقناع و رضایت قلبی به این مهم پرداخت.
https://www.pgnews.ir/?p=163750
8 نظر
خانم پاد عزیز چقدر هنرمند بودید و کسی نفهمید !
چقدر چرخنده اید شما !
شماهم مثل مدیران دولت رییسی دارید تغییر ظاهر میدید و صحبت اصلاح طلبانه میکنید !
خیلی از مدیران ادارات رییسی وقتی دیدند جلیلی رای نمی آره از همون قبل شمارش آرا عاشق پزشکیان شدند و دلبری آغاز کردند بخصوص در فضای مجازی .
اون موقع که باید ازدختران وجوانان این مملکت حمایت میکردید همه تون روزه سکوت گرفتید
الان که اقبالی ندارید حرفهای قشنگ میزنی
زمانه عوض شده مردم شماهارو میشناسن خدارحمت کنه پدر مخترع اینترنت وگوگل
آخه شرایط دوران ریسی اونجوری ایجاب میکرد، الآنم اینجور، بالاخره ما باید شغل خوبی داشته باشیم نمیشود که برویم نظافت خانه کنیم.
اگه جلیلی رییس جمهور میشد باز هم اینقدر محتاط و مسالمت آمیز سخن میگفتید؟؟؟؟خیر عزیزم. اون موقع چنان شمشیر را از رو میبستید که خدا هم نمیتوانست کاری کنه.
در دولت جلیلی جای امثال ایشون جماعت تزویر نبود
نگرانی مسئول زنان دولت جلیلی جلوگیری از اشتغال زنان به شیفت های 10 و 12 ساعته بود بیگاری و برداری زنان توسط نظام سرمایه داری بود
دغدغه چیز دیگری بود نه این مسائل حاشیه
یکی از عوامل عقب ماندگی هر جامعه ای تصنع و ریاکاری است.در درازنای تاریخ هم وجود داشته است.اما آمیزه ای از تدین و تزویر یا همان زهد ریایی جامعه را به اضمحلال می کشاند.در دوران حافظ هم صوفیان بی صفا و مزور زیاد بوده اند…آتش زهد و ریا خرمن دین خواهد سوخت/حافظ این خرقه ی پشمینه بینداز و برو…
امروزه هم تکرار تاریخ است و تداعی کننده شعر حافظ به نوعی دیگر…آتش زهد و ریا خرمن دین خواهد سوخت/تو بیا جامه ی تزویری بینداز و برو
به یه اصلی خیلی اعتقاد دارم و اون اینکه ریا و تزویر از چهره پیداست !
متاسفانه پوشیدن نیم تنه و لختی گشتن در جامعه عادی میشه و هیچکس به فکر نیست …