به گزارش خلیج فارس؛ این ساختار اسکیپ فلور (Skip-Floor) زمین کوچکی به مساحت کلی 76.72 متر مربع با یک دسترسی متمایز به خیابان در سمت غرب را پوشش می دهد. خود ساختمان مساحت 46.02 متر مربعی را اشغال کرده است.
با توجه به محدودیت هایی مانند نمای محدود، شکل طولانی و باریک سایت از شرق به غرب و اختلاف ارتفاع نسبت به زمین مجاور در سمت شرق، طراحی خانه تونیاما این چالش ها را در بر گرفته و نتیجه نهایی جالب توجه و متفاوت از موارد معمول است.
استفاده از یک آرایش اسکیپ فلور
خانه تونیاما شامل 14 فضای به هم پیوسته است که به طرز هوشمندانه ای توسط 9 لایه طبقه به هم متصل شده اند. این خانه جمع و جور از چیدمان های معمولی برای راه پله ها و راهروها استفاده نکرده و در آن از سطوح آویزان کف و سقف برای رهایی ساختمان از محدودیت های ارتفاع استفاده شده است.
طراحی دارای چندین عنصر نوآورانه است که از گاراژ حیاط دار 2.13 متری تا فضای بدون ستون 3.64 متری با تیرهای بالارونده را شامل می شود. پنجره های عمودی رو به راه پله ها قرار دارند و پنجره های سقفی در نمای شرقی لایه های بیشتری از پیچیدگی و تنوع را به فضای خانه می بخشند.
تاکویا تاکموتو آرکیتکتس در معماری این ساختمان تعادل بین نوآوری و طراحی مینیمال را برقرار کرده در شرایطی که حس زیبایی برای زندگی روزمره را نیز حفظ کرده است.
منبع: عصر ایران
https://www.pgnews.ir/?p=20173
1 نظر
این مدل طراحی برای کلان شهرها قابل اجرا نیست درسته که متراژ کمی دارند اما فضای ارتفاع بالایی دارند و از طرفی سازه چوبی بیشتر از دو طبقه قابل اجرا نیست این مدل برای زمین های فلت و وسیع در شهرهای یی که کمبود زمین ندارند