خلیج فارس: تالاب حله در سالهای اخیر دچار خشکی و کاهش منابع آبی شده بود اما در پی بارش های اخیر، دوباره آبگیری شده و شرایط مناسبی برای گذران پرندگان فراهم آمده است.
به گزارش خلیج فارس؛ این تالاب که حدود ۲۰ هزار هکتار مساحت دارد، در سال ۱۳۵۵ به عنوان منطقه حفاظت شده ثبت شده و پناهگاه امن برای پرندگان مهاجر و زمستانگذران محسوب میشود.
حضور پرندگانی نظیر پلیکان، دراج، حواصیل، قمری، فلامینگو، درنا، هوبره، عقاب و بسیاری دیگر در این تالاب نشانگر اهمیت اکوسیستم این منطقه است که البته طی سالهای اخیر تخریبهای فراوانی در این منطقه صورت گرفته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر خبر داد: بارندگیها موجب بهبود وضعیت تالاب حله شده و حال این تالاب خوش شده است.
عبدالرحمان مرادزاده در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه تالاب حله با نزول رحمت الهی و بارندگیهای اخیر جان دیگری گرفته است اضافه کرد: در بارندگیهای اخیر تالاب حله حدود ۸۰ درصد آبگیری شده و شاهد احیای مجدد این تالاب هستیم.
وی به حضور پرندگانی نظیر همچون مرغابی، غاز، انواع اردک و دیگر پرندگان در تالاب حله اشاره کرد و ادامه داد: منطقه حفاظت شده حله پناهگاه مناسب و امن برای پرندگان مهاجر و زمستانگذران است.
مرادزاده اضافه کرد: احیای تالاب حله در نتیجه انجام اقدامات حفاظتی و لایروبی تالاب بوده که با بارندگیهای اخیر پاییزی، تالاب مذکور به آبگیری کامل رسیده است.
وی ادامه داد: با احیای دوباره تالاب حله و زیباییهای این طبیعت بینظیر تعداد زیادی از عکاسان، پرندهنگرها و گردشگران و علاقمندان به طبیعت راهی منطقه حله شده تا از نزدیک این طبیعت شگفتانگیز را نظارهگر باشند.
انتظار می رود احیای تالاب حله نباید موقتی باشد و سالهای آینده مجدداً این تالاب با خشکسالی روبرو شود؛ باید اقدامات اساسی برای پایداری و استمرار حیات در این تالاب صورت گیرد.