خلیج فارس: پروژه احداث بیمارستان اعصاب و روان بوشهر به دلیل نداشتن ردیف اعتباری کند و ادامه آن به جذب خیرین موکول شده است.
به گزارش خلیج فارس؛ براساس آمارهای رسمی، بوشهر در بین استان های آخر کشور از نظر سرانه تخت بیمارستانی قرار دارد که یکی از کمبودهای جدی این حوزه، تخت های بیماران اعصاب و روان می باشد.
اتفاقی که باعث سرگردانی بیماران و همراهان شان در استان فارس شده؛ گروهی هم که توان پرداخت هزینه های درمانی در استان های دیگر را ندارند، روند درمان شان ادامه نمی یابد.
در همین راستا، سال 1395 عملیات اجرایی بیمارستان اعصاب و روان بوشهر در حاشیه بزرگراه امام علی (ع) کلید خورد، اما در شرایطی که طبق پیمان اولیه قرار بود این پروژه تا سال 1400 به بهره برداری برسد، آنقدر کش دار شده که 8 سال از عمر آن می گذرد، اما همچنان درگیر تامین اعتبار می باشد.
در سفر اخیر هیات دولت چهاردهم به استان بوشهر نیز تنها تامین اعتبار تکمیلی بیمارستان مادر و کودک بوشهر (مجاور بیمارستان شهدای خلیج فارس) و بیمارستان 17 شهریور برازجان مصوب شد؛ درحالی که سرنوشت بیمارستان هایی نظیر اعصاب و روان، مادر و کودک که حدود 60 درصد پیشرفت دارند، یا پروژه های بیمارستانی در کنگان و عسلویه که در در اواخر دوره استاندار سابق (محمدی زاده) کلنگ زنی شد، در هاله ای از ابهام می باشد.
در همین زمینه خبر می رسد به پیمانکار پروژه بیمارستان اعصاب و روان بوشهر اعلام شده به دلیل نبود ردیف اعتباری مشخص، کارگاه خود را تعطیل کند تا این پروژه از مسیر جذب خیرین تکمیل شود؛ موضوعی که باعث نگرانی درباره فرجام این پروژه بیمارستانی شده است.
تکمیل بیمارستان اعصاب و روان بوشهر نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درخصوص وضعیت بیمارستان اعصاب و روان بوشهر می گوید: این پروژه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن به 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
دکتر حسن ملکیزاده در گفتگو با خلیج فارس ادامه داد: عملیات شمعکوبی و زیرسازی این بیمارستان در سال ۹۵ انجام شد، اما متأسفانه متوقف گردید. با این حال، در سال ۱۴۰۰ مجدداً روند ساخت آن آغاز شد و تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی رسیده است.
وی درخصوص اعتبارات تخصیصیافته اظهار داشت: در دور اول سفر رئیسجمهور فقید، ۶۰ میلیارد تومان مصوب شد که تاکنون۴۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است. همچنین در دور دوم سفر شهید رئیسی، ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه مصوب شد که تاکنون تخصیصی نداشته است.
به گفته دکتر ملکیزاده، تاکنون ۹۶ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده که ۵۶ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه تأمین شده است.
وی با تأکید بر اهمیت تکمیل این بیمارستان افزود: برای اتمام پروژه بیمارستان اعصاب و روان بوشهر، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است که هماکنون پیگیری های مجدانه مدیران ارشد استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مدیران وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مدیران برنامه و بودجه برای جذب این اعتبار در حال انجام است.
https://www.pgnews.ir/?p=235942
12 نظر
استان بوشهر با این همه نفت گاز و پتروشیمی واقعا باید لنگ بودجه بیمارستان باشه
مسئولین استان بوشهر چیکار می کنند
استاندار فردا پابشه مستقیم برود پیش وزیر نفت بگه این بیمارستان را باید دوساله تحویل بدهی
این همه آلودگی در دریای گناوه و عسلویه کی کرده ؟ همین وزارت نفت کرده
دور تا دور این بیمارستان به حال خود رها شده درد این یکی نیست درد نهضهت ملی مسکن پشت همین بیمارستان هست که به حال خود رها شده و هیچکس پاسخگو نیست و جالب تر از همه اینه که شهرداری و شهردار این منطقه رو به حال خود رها کرده میخواد 3 هکتار پارک در تنگک ها بسازه ! اخه هیچکس نیست به این شهردار بگه مردم بدبخت خونه بالای سر ندارن تو رفتی تنگک 3 هکتار پارک درست کنی که چی بشه چرا پول بیت المال رو دارین الکی هدر میدین جناب آقای استاندار جناب آقای فرماندار و امام جمعه بوشهر چرا هیچ نظارتی نیست شورای شهری که عرضه نداره این منطقه رو آباد کنه چرا باید دستور بدن بیابون های تنگک که هیچ دستاوردی نداره آباد کنن لطفا به فریاد مردم بدبخت برسین
استانی که به اندازه کشور قطر سرمایه دارد و فقط تنها درآمد عسلویه در سال۶۰ میلیارد دلار است و الان لنگ ۲۰۰ میلیارد تومان است چه طنز تلخی شده که استان ثروتمند ولی فقیر باشید.
سلام دکتر جان در آذر ماه فرمودید 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد .الان که سه ماه گذشته باز هم همان 60 درصد .آیا الان فسخ قرار داد به نفع دولت است .یه جای کار مشکل دارد که تخصص من نیست ولی سازمان بازرسی ورود کند خوب است
تکمیل بیمارستان نیمه کاره هفده شهریور برازجان و آزمایشگاه مرکزی بعد از گذشت هشت سال در دولت پزشکیان متوقف شده
ناکارآمدی مدیریت علوم پزشکی بوشهر باعث آسیب به مردم بوشهر شده است. خواهشمند است با توجه به سوابق واضح این ناکارآمدی ها، یک مدیر بهتر برای این دانشگاه انتخاب شود تا بیش از پیش باعث آوارگی مردم استان، جهت امورات درمانی به شیراز نباشیم.
سلام به نظر من به جای ایجاد پارک در تنگه سوم ا ورودی شهر را شهرداری اولویت قرار میداد که بسیار نازیباست یا پارک لیان که نابود شده یا بازسازی دهکده گردشگری که نابود شده تمام وسایلش
پولهایی که به اسم کار فرهنگی داره هزینه میشه باید در اصل تو این پروژه ها استفاده بشه که زودتر به نتیجه برسه
شما ضرورت تکمیل بیمارستان برازجان را در حد ضرورت بیمارستان اعصاب و روان میبینید؟!!!!!!
وقتی استاندار محترم این همه مدیرعامل بیخاصیت غیربومی در شرکت های عسلویه می بیند و کاری نمی کند که احتمالا برای حفظ خودش است مشخصه استان ما از داشتن بودجه یک بیمارستان عاجز است
فقط تاسف باید خورد به این استان با این همه شرکت پتروشیمی و گاز
فقط ساخته شدن برای جلسه روزی ۲۰ مرتبه جلسه میگیرند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی والا ما که عادت کردیم به اتمام پروژه ها بعد از 15 سال ، حالا چرا خودت میای پخش میکنی که 200میلیارد پول میخواد الان اینو گفتی که مردم چکار کنن برات