خلیج فارس: در اینکه ارتقای وضعیت درمان استان نیازمند بیمارستان خصوصی است تردیدی نیست، اما تا امروز هر آنچه مسئولان گفته اند، وعده هایی روی کاغذ یا زمین هایی بوده که بیمارستان از آن بیرون نیامده است.
به گزارش خلیج فارس؛ ماجرای احداث بیمارستان خصوصی در بوشهر از اواسط دهه 80 به صورت جدی تر در میان استانداران و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح بوده و در دهه 90 نیز زمین هایی به این منظور واگذار یا تعیین کاربری شد، از جمله پروژه ای در خیابان چمران بوشهر یا حاشیه اتوبان امام علی.
سال قبل بود که درباره اجرایی نشدن بیمارستان خصوصی در زمینی در بزرگراه امام علی (ع) خبرهایی منتشر شد و برخی خواستار بازپس گیری زمین توسط راه و شهرسازی با توجه به اتمام مهلت قانونی شدند، خبری که اگرچه منجر به فعال شدن کارگاه این بیمارستان شد، اما پیشرفت موردانتظار را نداشته است.
به تازگی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت در سخنانی، بوشهر را در میان 5 استان فاقد تخت بیمارستان خصوصی دانسته است.
دکتر حسن واعظی در گردهمایی روسای بیمارستان های خصوصی کشور اظهار داشت: بخش خصوصی در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و بوشهر هیچ تخت بیمارستانی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: در نقشه راه درمان ۱۴۰۴ تاکید شده که به ازای هر هزار نفر جمعیت باید حداقل یک تخت بخش خصوصی وجود داشته باشد که با جمعیت کنونی کشور، در حال حاضر باید ۸۹ هزار تخت بخش خصوصی داشته باشیم اما تعداد تخت های کنونی بخش خصوصی، حدود ۱۹ هزار و ۹۰۰ تخت است.
https://www.pgnews.ir/?p=59918
4 نظر
مثل مدارس غیر انتفاعی !
استان بوشهر با این همه نعمات خدادادی و شرکت های بزرگ پتروشیمی باید هم در فقر و فلاکت باشد
بیمارستان قائم وتأمیناجتماعی هست که هیچ کدام بیمه های پایه راقبول نمی کنند
کلینیک دی و عرفان خصوصی هستند پس چه هستند