خلیج فارس: عضو هیئت رئیسه شورای عالی استانها گفت: امروز عدل برای مردم استان بوشهر به واژهای دست نیافتنی تبدیل شده و میتوان بوشهر را سرزمین تضادها و پارادوکسهای اجتماعی و اقتصادی کشور لقب داد.
به گزارش خلیج فارس؛ حسن رمضانی نماینده استان بوشهر در شورای عالی استانها در نطق پیش از دستور خود در اجلاس هجدهمین شورا با گلایه از ناعدالتیها در استان، گفت: ناعدالتیها در بوشهر از حد گذشته است. امروز عدل برای مردم استان بوشهر به واژهای دست نیافتنی تبدیل شده و میتوان بوشهر را سرزمین تضادها و پارادوکسهای اجتماعی و اقتصادی کشور لقب داد.
وی افزود: استان بوشهر، استان بر گنج و در رنج، ثروتمند فقیر، دلیران مظلوم، ساحلنشینان تشنه لب، وطن دوستان غریب، کانون اشتغال با جوانان بیکار و صیادان در دام صنعت گرفتار است.
عضو هیئت رئیسه شورای عالی استانها خاطرنشان کرد: بوشهر پایتخت انرژی ایران است اما در تکمیل زیرساختهای خود حیران مانده، ریلگذار اقتصاد ملی است اما فاقد شبکه ریلی، جزیره خارک در شمال استان در آرزوی وصل گاز و عسلویه در جنوبش، در آرزوی قطع بوی گاز است.
رمضانی اظهار داشت: مثل این که قرار نیست استان بوشهر از بزرگترین کندوی عسل جهان؛ عسلویه، عسلی شفابخش مردم دردمند بهره ببرد. این همه سال سهم عمده ما از این کندوی بزرگ، نیش زنبور بوده نه نوش آن.
وی ادامه داد: برای منطقهای که بیش از ۱۳۰ فلر گازی بدسوز و آلاینده در آن سر به فلک کشیده و ابر آسمانش همه دود است، آیا واژه محیط زیست خود تلخترین پارادوکس نیست؟
عضو شورای عالی استانها خاطرنشان کرد: مگر مردم این مناطق حقی برای زندگی سالم ندارند؟ مگر مقام معظم رهبری یک دهه قبل در دیدار با مردم عسلویه نفرمودند: کمک به رفع نیازهای مردم، جزو جهاد اقتصادی است. پس چرا در این مدت پاسخ در خوری به نیازهای ابتدایی مردم از جمله آب و درمان و راه و اشتغال داده نشده است؟ پس بپذیریم که مدیران، جهادی عمل نکردهاند.
وی افزود: مگر قرار نشد، ۵۰ درصد از نیروهای بومی در صنعت اشتغال داشته باشند، چرا باید امروز جوانان تحصیل کرده ما، در به در کار باشند؟ چرا از حق جوانان منطقه توسط امور اشتغال منطقه ویژه، دفاع نمیشود؟ چرا عوارض آلایندگی که مهمترین منبع درآمد شهرداریها و دهیاریها است، باید بیش از ۱۵ ماه از وصول آن بگذرد و به حساب این نهادها واریز نشود؟ چرا راههای ارتباطی جم به فیروزآباد و دیر به بوشهر باید قربانگاه مردم باشد؟
نماینده استان بوشهر در شورای عالی استانها بیان داشت: چرا سازمان تأمین اجتماعی، در پرسودترین استان خود، بیمارستانی متناسب با نیازهای مردم و کارگران احداث نمیکند؟ چرا مصوبه دولت در خصوص تشکیل کمیته ملی رفع آلودگی عسلویه بر زمین مانده است؟ چرا مصوبه احداث بیمارستان در عسلویه از ثبت در دبیرخانه فراتر نرفته است؟
رمضانی عنوان کرد: چرا وزارت نفت به جای احداث بیمارستان در پارس جنوبی، زمزمههایی مبنی بر ساخت بیمارستان نفت در فاصله ۵۰۰ کیلومتری از پارس جنوبی و عسلویه در شیراز موجب نگرانی و نارضایتی مردم شده است؟ به وزارت نفت این تضمین را میدهیم که احداث بیمارستان بزرگ در استان بوشهر نیز بسیار سودآور خواهد بود چرا که به لطف صنایع آلوده نفت و گاز و پتروشیمی، مردم دچار دردهای بی شماری شدهاند که درمان آن، هزینهبر است.
https://www.pgnews.ir/?p=2115