خلیج فارس: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر می گوید: طبق برنامه ای که تدوین شده، تا سال 1406 اولین استان از نظر سرانه استاندارد و آرمانی فضاهای آموزشی خواهیم شد.
به گزارش خلیج فارس؛ ابراهیم احمدی در نشست خبری پیرامون پروژه های این اداره کل در دهه فجر افزود: دو سال پیش اولین استانی بودیم که سند توسعه فضاهای آموزشی را براساس رشد جمعیت و نیازمندی های شهرستانی تدوین کردیم که طبق آن باید هزار و 804 کلاس درس احداث شود.احمدی افزود: تا امروز 962 کلاس درس در استان افتتاح شده و 105 کلاس درس دیگر هم در دهه فجر به آموزش و پرورش تحویل می شود. از این رو برای تحقق برنامه موردنظر به 747 کلاس درس دیگر نیاز داریم.
وی اظهار داشت: طبق سند توسعه مدارس استان، تا سال 1406 و حتی زودتر به کلاس موردنیاز در استان می رسیم و اولین استان کشور از نظر سرانه استاندارد فضای آموزشی خواهیم شد.
به سرانه 8.3 متر در ازای هر دانش آموز می رسیم
احمدی تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۴۵ متر مربع و در بوشهر ۶.۵ متر مربع است که البته بالاتر از کشور می باشد، اما با اجرایی شدن سند موردنظر، به سرانه آرمانی 8.3 متر به ازای هر دانش آموز استان بوشهر خواهیم رسید که پیشگام سایر استان ها از این نظر خواهیم شد.
این مقام مسئول تاکید کرد: فعالیت مدرسه سازی ما در شهرستان های جنوبی استان با رویکرد پاسخ به افزایش جمعیت این مناطق و در برخی دیگر از شهرستان ها نظیر تنگستان، دشتی و دشتستان به دلیل تعداد بالای کلاس تخریبی و در بوشهر با نگاه به محدودیت های فعلی فضاهاست.
50 درصد اعتبارات مدرسه سازی بوشهر توسط خیرین تامین می شود
وی درخصوص اینکه چه میزان از پروژه های نوسازی مدارس توسط خیرین انجام می شود، اظهار کرد: 50 درصد پروژه های این اداره کل توسط خیرین می باشد که بخشی از آنها مجموعه های حقوقی نظیر پتروشیمی ها و صنایع جنوب استان هستند.
مدارس کانکسی بوشهر جمع شد
مدیرکل نوسازی مدارس استان همچنین از جمع شدن مدارس کانکسی در استان خبر داد و گفت: 8 مدرسه مستقل کانکسی در استان داشتیم که پارسال همه آنها به ساختمان تبدیل شد. البته در برخی نقاط استان به دلیل کمبود فضا، بعضا از کانکس برای یکی، دو کلاس استفاده می شود که به آن ضمیمه کانکسی می گویم و آنها هم در برنامه توسعه فضاهای آموزشی استان ساماندهی می کنیم، اما مدرسه ای که همه کلاس هایش در کانکس باشد دیگر نداریم.
مدرسه در سیاه چادرها جمع می شود
احمدی همچنین درخصوص مشکلات مدارس عشایری بیان کرد: آموزش و پرورش عشایری بوشهر زیرنظر فارس است، اما خود را از مشکلات این دانش آموزان جدا ندانسته و طرح احداث مدارس عشایری در استان بجای سیاه چادرها را کلید زدیم.
وی خاطرنشان کرد: 14 مدرسه عشایری در قالب 20 کلاس نیاز داریم که تلاش داریم برای سال تحصیلی آینده همه آنها آماده بهره برداری باشد.
https://www.pgnews.ir/?p=226510