خلیج فارس: معاون سیاسی سابق حزب موتلفه میگوید که این حزب و عموم جریان اصولگرا مردم را به رسمیت نمیشناسند و از نظر آنها مردم شعور سیاسی ندارند.
مهدی عرب صادق دربارهی عملکرد طیف تندرو این جریان سیاسی گفت: افرادی که با عنوان جبهه پایداری مشهور شدند جریانی هستند که در سالهاي قبلتر بزرگان اصولگرا آنها را براي مقابله با اصلاحطلبان تربيت كرده بودند و امروز در مقابل همان بزرگان ايستادهاند. برخي از اين افراد اگر لازم شود از حاكميت هم عبور خواهند كرد.
عرب صادق در گفتوگو با انصاف نیوز با تاکید بر اینکه علاوه بر معاونت سیاسی از عضویت در حزب موتلفه اسلامی هم استعفا کرده است، گفت: طبیعی است که وقتی فردی از یک تشکیلات یا حزب جدا میشود به لحاظ حرفهای دیگر نمیباید با عنوان عضو آن تشکیلات معرفی شود. استعفای من فقط استعفا از معاونت سیاسی نبود بلکه از عضویت در حزب موتلفه هم استعفا کردم.
او ادامه داد: از ابتدا هم همسویی فکری من با افراد اصلی حزب موتلفه بسیار کمرنگ بود اما در ابتدا تصورم بر این بود که میتوان مشی حاکم بر حزب را تغییر داد و حزب را با خواستههای جامعه همسو کرد ولی ماهیت بعضی تشکیلات اجازهی چنین تغییراتی را نمیهد. ادامهی حضور هر فردی در چنین شرایطی ابتدا ظلم به خود فرد است و بعد هم به مردم و جامعهای که در آن حضور دارد.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: نه تنها حزب موتلفه بلکه عموم جامعهی اصولگرایی اساسا مردم را به رسمیت نمیشناسد و حاضر نیستیم تفکرات خود را منطبق بر خواستههای آنها سامان دهیم. مثال آن هم اتفاقات سال ۱۴۰۱ است آیا مردم دیدگاه و نظر ما را قبول داشتند؟! از نظر آنها مردم شعور سياسی ندارند.
او با اشاره به اظهارات مطرحشده از سوی برخی بزرگان موتلفه دربارهی جوانگرایی در این حزب گفت: قرار نیست ما جوانها ویترین پیرمردهای احزاب باشیم. برخی جوانها را برای ویترین میخواهند. هر جايی كه از جوانها به عنوان ويترين استفاده میشود و امكان ايجاد تغيير و تحول را ندارند نبايد بمانند.
عرب صادق در پاسخ به این سوال که اختلاف نظرهایش با سران موتلفه از چه زمانی شروع شد، گفت: من پس از انتصاب به معاونت سیاسی حزب موتلفه نیز انتقاداتی بسیاری به مشی و روش حاکم بر حزب داشتم و آن را مطرح میکردم. قبل از این انتصاب هم افکارم همان بوده پس از استعفا هم همان است. در این مسیر مطلقا تغییری نکردهام.
او با بیان اینکه دولت سيزدهم ظلم نابخشودنی به مردم كرد، گفت: اينكه برخی انتظار داشتند كه در ازای امتيازی مثل معاونت سياسی حزب من سكوت كنم و با دولت وقت همجهت شوم برای من پذيرفتنی نبود.
به گفتهی این فعال سیاسی اصولگرا، افرادی در حزب و جريان اصولگرايی معتقدند كه فيلترينگ حق ما است و میتوانيم مردم را از استفاده از فضای مجازی محروم كنيم.
معاون سیاسی سابق موتلفه گفت: هنگامی كه در این موقعیت بودم به شدت عليه يک طيف تندرو در جريان اصولگرایی كه به جبهه پايداری مشهور شده موضع میگرفتم. افرادی كه در سالهای قبلتر بزرگان اصولگرا آنها را برای مقابله با اصلاحطلبان تربيت كرده بودند و امروز در مقابل همان بزرگان ايستادهاند. برخی از اين افراد اگر لازم شود از حاكميت هم عبور خواهند كرد.
او در ادامه دربارهی مصادیق مواردی که با مخالفت بزرگان موتلفه مواجه میشد گفت: در مصاحبهای گفته بودم که با اين مسيری كه جبهه پايداری میرود ديگر نه بين مردم و نه در انقلاب جایی خواهند داشت. لازم است که آنها اين مسير را اصلاح كنند. نظر ديگری را مطرح كردم كه برای اصلاح وضعيت كشور لازم است كه از آقای لاريجانی استفاده شود. واقعيت اين است كه اصولگراها همچون يک جوجه تيغی شدند كه هر كسی به آنها نزديک شود تيغی به سوی او پرتاب میكنند.
عرب صادق در توضیح بیشتر وضعیت حزب موتلفه گفت: گاهی نه تنها نمیشود وضعيت را اصلاح كرد بلكه برای ماندن بايد در باندهای حاكم در حزب حل شويد. و اگر اين كار را نكنيد خودتان و خانوادهتان در خطر خواهند بود. من نميخواهم كسی را متهم كنم اما واقعا مرا در اين مدت به معنای واقعی كلمه اذيت كردند و با وجود جدایی از حزب همچنان هم ادامه دارد.
او ادامه داد: گاهی شک میكنيم كه دشمن اصلی كيست؟! نفوذ فقط به معنای تربيت جاسوس و حضور او در كنار مقامات نيست گاهی نفوذ از جنس نفوذ افكار است نه نفوذ افراد. اگر به خودمان نياييم و اين جنس از نفوذ را نبينيم عبور از حاكميت را از سوی همين افراد مدعی شاهد خواهيم بود. وفاق و اتحاد را «همه با من» تفسير میكنند و نتيجهی چنين تفسيری همين وضعيتی است كه دربارهی نسبت ميان جامعه و جريان اصولگرایی و حزب موتلفه و ديگر احزاب مشابه میبينيم.
به گفتهی این فعال سیاسی اصولگرا: اگر بلایی كه ما اصولگرايان بر سر كشور آورديم را فرياد نزنيم مردم در قيامت بر سر ما فرياد خواهند زد. صدای من در اعتراض به دولت سيزدهم بايد از ديگران بلندتر باشد زيرا در رای آوردن آن متاسفانه كمک كرده بودم.
او دربارهی جزییات استعفایش گفت: من از معاونت سياسي حزب موتلفه دو مرتبه استعفا دادم. نوبت اول اسفند ۱۴۰۱ بود كه در توييتر از استعفای خودم خبر دادم و دبير كل هم در همان فضا نوشتند كه با اين استعفا موافقت نشده است. و قرار بر اين شد كه كار با تغييراتی پی گرفته شود. شش ماه بعد با عزم جزمتری استعفا كردم و اين بار علاوه بر معاونت سياسی از عضويت در حزب نيز استعفا كرده بودم و در نهايت اين بار با استعفای من موافقت شد.
عرب صادق با اشاره به اعتراضات ۱۴۰۱ گعت: در ماجرای خانم مهسا امينی بنده بارها به مسئولان حزب گفتم كه در چنان شرايطی نبايد نمک به زخم مردم بپاشيم و لازم است پيام تسليتی بدهيم اما در همان روزها بزرگان حزب مصاحبه میکردند و میگفتند مهسا امینی مهره بوده است. روشن است که چنین صحبتهایی مردم را ناراحت میکند.
او در ادامه گفت: دربارهی فیلترینگ هم چنین وضعیتی است. در مقطعی به دلیل بالا رفتن تنشها این تصمیم گرفته شد اما تداوم آن که مورد حمایت بزرگان حزب موتلفه و بعضی جریانهای اصولگرا بوده، منطقی نیست.
عرب صادق با اشاره به وضعیت فیلترینگ گفت: فردی که در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شد در دوران تبلیغات گفته بود که خودمان در اینستاگرام فعال هستیم اما در عمل چه شد؟! اینستاگرام هم فیلتر شد و هنوز هم رفع فیلتر نشده است. حتی واتساپ هم فیلتر شد.
او در پاسخ به این سوال که آیا در پشت پردهی استعفای او مسائل اقتصادی هم دخیل بوده است، گفت: صراحتا میگویم که هیچ دخالتی در هیچ موضوع اقتصادی نداشتم.
حضور من در حزب موتلفه حتی یک ریال هم برایم منفعت اقتصادی نداشته است. بعضی اوقات در مسائل مربوط به هزینههای جاری حزب هزینههایی هم کردهام که البته منتی هم نیست. اگر هر کسی مدعی است من به واسطهی حضور در موتلفه یک ریال امتیاز و یا رانت دریافت کردهام میتواند آن را بررسی کند.
او ادامه داد: نمیتوانم به کسی در این باره اتهامی بزنم ولی نسبت به برخی مسائل اقتصادی که در حزب موتلفه جریان داشت منتقد بودم. اما فقط میتوانم بگویم که عمدهی اختلافات ما سیاسی بود.
https://www.pgnews.ir/?p=202422
1 دیدگاه
مردم هم اصولگرایان را به رسمیت نمی شناسند و به همین خاطر هم هست که شکاف حکومت و مردم عمیق شده است و مردم نیز از اصولگرایان عبور کرده اند و این فاصله و گذر روز به روز عمیق تر می شود.