خلیج فارس: معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر که از دوازدهم فروردین آغاز شده کماکان ادامه دارد.
به گزارش خلیج فارس، مصطفی حاجی رضایی اظهار کرد: بر اساس گزارشهای دریافتی، آلودگی نفتی مشکوک به لجن و نفت خام در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر مشاهده شد که بلافاصله با اعزام قایقهای گشت مقابله با آلودگی دریایی، عملیات پاکسازی آغاز شد.
وی یادآورشد: پس از پاکسازی اولیه، به طور مجدد آلودگی دیگری در همان منطقه مشاهده شد که تیمهای عملیاتی وارد عمل شده و آلودگی را جمعآوری کردند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در این راستا، شناور “دریاپاک ۱” به سمت بویه ۱ اعزام و تا سواحل اسکلههای “جلالی” و “ریشهر” و “سرتل” عملیات پاکسازی و پایش انجام شد.
حاجی رضایی افزود: برای اطمینان از عدم گسترش آلودگی، عملیات پایش با شناورهای ویژه انجام شد که نشان داد آلودگی جدیدی در محدوده موردنظر رویت شده است.
وی تصریح کرد: با این وضعیت، عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر وارد روز ششم شده و تا پاکسازی کامل ادامه مییابد.
حاجیرضایی یادآور شد: منشا ایجاد آلودگی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر همچنان نامشخص بوده و از سوی کارشناسان در دست بررسی است.