خلیج فارس: اجرای طرح نهضت ملی مسکن بردستان در مسیر سیلاب و خطرات آن باعث اعتراض شهروندان بردستانی شده است.
به گزارش خلیج فارس به نقل از مهر؛ صدای اعتراض شهروندان بردستانی این بار از دل خاک بلند شده است؛ جایی که عملیات گسترده خاکریزی برای ساخت بیش از هزار و ۵۰۰ پلاک مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن، زنگ خطر یک بحران شهری را به صدا درآورده است.
پروژهای عظیم روی ۸۰ هکتار از زمینهای ضلع جنوبی شهر در حال اجرا است؛ اما در دل این توسعه، یک هشدار بزرگ نهفته است؛ «بردستان در خطر غرق شدن» خطری که باید خیلی جدی تر گرفته شود.
خاکریزیهای ۲ متری، مسدود شدن خیابان امام خمینی (ره) که شاهرگ ترافیکی شمال به جنوب شهر بردستان است، و بیتوجهی به مسیرهای طبیعی سیلاب، کافیست تا با اولین بارندگی شدید، محلههای مجاور زیر آب بروند.
قول دادند اصلاح کنند ولی خبری نیست
رئیس شورای اسلامی شهر با ابراز نگرانی شدید از اجرای شتابزده و غیرکارشناسی این پروژه میگوید: ما نگرانی مردم را منتقل کردهایم، مکاتبه کردیم، گفتیم گذرها اشتباه است، خیابان امام خمینی (ره) نباید مسدود شود، پلاکها باید به بومیها برسد.
مسلم صالحی افزود: حتی کارگروه نهضت ملی آمد بازدید و قول داد اصلاح کند اما تا امروز هیچ اصلاحی اتفاق نیفتاده است.
صالحی تأکید کرد: یکی از بزرگترین تهدیدها، انسداد مسیرهای خروج آبهای سطحی است.
رئیس شورای اسلامی شهر بردستان گفت: شورا مصوب کرده که تا زمانی که اصلاحات مورد نظر ما اعمال نشود، شهرداری هیچ پروانه و مجوز ساختی برای پلاکهای واگذاری این طرح صادر نکند.
طرح قانونی است، مشکل از ساختوسازهای قبلی است
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستانهای دیر و کنگان در پاسخ به انتقادات در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طرح کاملاً قانونی و مصوب استانداری است، طراحی آن توسط مشاوران رسمی انجام شده و اجرای خاکریزیها طبق کد ارتفاعی است.
سعید شعبانی اظهار کرد: اگر خانههای مجاور طرح امروز پایینتر از سطح پروژه هستند، بهخاطر ساختوساز غیراستاندارد در گذشته است.
شعبانی تأکید کرد: ما برای آینده ۵۰ ساله شهر داریم برنامهریزی میکنیم، نه بر اساس پلاکهای مجاور. احداث کانال دفع آبهای سطحی تنها راه حل اساسی این موضوع است.
درخواست فوری برای بازنگری کارشناسی در طرح
در شرایطی که نگرانیها در میان مردم، شورا و شهرداری بردستان به اوج رسیده، انتظار میرود مسئولان مرتبط در سطح شهرستان و استان با بازنگری دقیق و کارشناسی شده، نسبت به اصلاح نقاط بحرانی طرح اقدام کنند.
توسعه شهری نباید به بهای امنیت جانی و مالی مردم تمام شود.
اگر امروز صدای اعتراضها شنیده نشود، فردا ممکن است صدای آژیر خطر دیر شده باشد.
1 نظر
اجرای این طرح اگه واقعا در مسیر سیلاب هست فقط بخاطر اینه که لج طبیعت رو در بیارن و بارون شدید بباره که اونجا رو سیل خراب کنه