خلیج فارس: محمدرضا فخرایی، دانشآموخته مدرسه کوچک کالو و دانشجوی ترم ششم مهندسی شیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر، با غلامرضا دانشفر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر دیدار کرد و از خاطرات پرشور خود در مسیر علم و دانایی سخن گفت.
به گزارش خلیج فارس؛ مدرسه شهید رجایی روستای کالو، جایی که فخرایی در آن پرورش یافت، مدرسهای است که به واسطه عشق معلمی فداکار به نام عبدالمحمد شعرانی به شهرت جهانی رسید. مدرسهای کوچک در دل کویر جنوب که تنها چهار دانشآموز داشت، اما قلبی بزرگتر از جهان علم و فرهنگ را در خود جای داده بود.
عبدالمحمد شعرانی، معلم و وبلاگنویس جوان جنوبی، که در سال ۱۳۸۵ به عنوان سرباز معلم به روستای کالو اعزام شد، داستان این مدرسه کوچک را با قلمی ساده و صمیمی در وبلاگ خود «دیر تش باد» روایت کرد. همین نوشتهها باعث شد که مدرسه کالو در گزارش پربیننده خبر ۲۰:۳۰ سیما معرفی شده و سپس توجه رسانههای جهانی همچون CNN و دویچهوله را نیز جلب کند. این مدرسه به عنوان «کوچکترین مدرسه دنیا» به جهانیان شناسانده شد.
اما این شهرت تنها در نام خلاصه نشد. شعرانی با پیگیریهای بیوقفه خود توانست توجه خیرین مدرسهساز را به کالو جلب کند؛ مدرسهای نو ساخته شد، جاده روستا آسفالت شد، کالو به برق، آب و تلفن دست یافت و بعدها کتابخانهای نیز به همت شرکت نفت در این روستا راهاندازی شد. عبدالمحمد شعرانی با نگارش کتاب پرفروش «قصه کوچکترین مدرسه دنیا» و برگزاری نمایشگاههای هنری، کالو را به یک نماد زنده از اراده، عشق و عدالت آموزشی تبدیل کرد.
امروز محمدرضا فخرایی، یکی از ثمرات این تلاشهای عاشقانه، در جمع مسئولان آموزش و پرورش بوشهر حضور یافت تا ثابت کند که حتی از دل کوچکترین مدرسه دنیا میتوان به قلههای بلند دانش رسید.
در این دیدار، غلامرضا دانشفر با ابراز خرسندی از پیشرفتهای دانشآموختگان مدارس روستایی گفت: «موفقیتهایی چون محمدرضا فخرایی نشاندهنده قدرت ایمان، تلاش و نقش بیبدیل آموزش در کوچکترین نقاط کشور است. افتخار ما، فرزندان روستاهایی چون کالو هستند که با عزم و اراده به آیندهای درخشان گام برمیدارند.»
کالو همچنان زنده است؛ نه فقط در دل کوهها و دشتهای جنوب، بلکه در قلب کسانی که باور دارند، هیچ رویا و آرزویی در حصار جغرافیا نمیماند.
https://www.pgnews.ir/?p=252980
8 نظر
سلام و درود بر مدیر کل محترم جناب آقای دانش فر مدیر دلسوز پرتلاش مردمی و باایمان که همچنان تووجه به دانش آموزان نقاط محروم استان و تحقق حق و حقوق همه همکاران هستند و اجازه ضایع شدن و پایمال شدن حق هیچ معلم وهمکاری را به هیچ کس نمیدهند
درود بر مدیرکل پرتلاش دلسوز ومردمی زنده باد
این معلم نمونه یادگاری ازخودش گذاشته برای نسل های آینده
معلمی شغل انبیاست.مفهوم این جمله گسترده و وسیع است،امام رحمت علیه
انسان دونوع آموزگاردارد،آموزگاروروزگار،هرچه باشیرینی ازاول نیاموخت دومی باتلخی به تو می آموزد،اولی به قیمت جانش،دومی به قیمت جانت
انشا… این معلم شیرینی تلاشش رابا پیشرفت و کوشش دانش آموزانش در مراحل تحصیل وزندگی به چشم دیده وچشیده است طعم پیروزی
تدریس درنقاط محروم با موقعیت زندگی درمحل خدمت صبروبردباری وتلاش میخواهد.این معلم دلسوز با کیاست وفاداری به همه ثابت و معرفی نموده نقش معلم
میتوان ازسرگذشت ایشان درمراحل شغلی یک فیلم یا سریال ساخت برای آیندگان،جهت تقدیر