خلیج فارس:اوایل سال ۸۹ مرگ پسر ۲۱ سالهای در یکی از بیمارستانهای استان فارس به تیم جنایی اعلام شد. با حضور تیم تحقیق در بیمارستان مشخص شد پسر جوان با چوب و سنگ و چماق کتک خورده و به بیمارستان منتقل شده است. اما تلاش کادر درمان برای نجات پسر جوان بینتیجه مانده و او تسلیم مرگ شد.
دستگیری قاتلان
به گزارش«خلیج فارس» به نقل از ایران، با برملا شدن این موضوع تحقیقات برای شناسایی ضاربان آغاز شد و کارآگاهان تیم جنایی در بررسیها پی بردند که خانواده امیر (مقتول) با خانوادهای دیگر بر سر آب و زمین کشاورزی اختلاف داشتهاند. روز حادثه نیز سه پسر و داماد آنها با امیر درگیر شده و او را مورد ضرب و جرح قرار دادهاند.
با برملا شدن این موضوع کارآگاهان پلیس با ردیابیهای دو ماهه درنهایت ۴ متهم را در مخفیگاهشان بازداشت کردند.
متهمان در بررسیهای اولیه به قتل ناخواسته اعتراف کردند و از آنجایی که هر چهار نفر آنها مقتول را مورد ضرب و جرح قرار داده بودند قضات دادگاه کیفری استان فارس حکم بر مشارکت بر قتل متهمان صادر کردند.
با تأیید این حکم چهار محکوم به قصاص سه بار پای چوبه دار رفتند اما هربار با تلاش منوچهر محمودی، رئیس شورای حل اختلاف شهرستان داراب، دادستان شهرستان و آذر خانم شهسواری از اعضای هیأت صلح و سازش سرانجام اولیای دم به محکومان مهلت دادند.
درحالی که نام چهار مرد جوان، همچنان در لیست محکومان به قصاص بود دو سال قبل پدر مقتول فوت کرد. با این حال تلاش تیم صلح و سازش ادامه داشت تا اینکه فردی نیکوکار در آخرین جلسهای که با اولیای دم برگزار شده بود پیشنهاد داد چنانچه رضایت بدهند وی برای رضای خدا و جاودانه ماندن نام مقتول حاضراست در شهرستان محل زندگی آنها مدرسهای به نام مقتول بنا کند.
با این پیشنهاد و با رضایت مادر و خواهر و برادران مقتول سه برادر بخشیده شدند. همزمان نیز زمینی برای احداث مدرسه با کمک نیکوکار میانسال و خانواده محکومان خریداری شد. اما داماد خانواده هنوز منتظر رضایت اولیای دم است.
https://www.pgnews.ir/?p=251974