پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1399/01/06 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 24054064 تاریخ نمایش این آگهی : 1399/05/04 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 1116572
کد خبر : 345722 تاریخ ثبت : 1399/5/11 09:57 نظرات تایید شده : 0

اسپاگتی و پاستا با سس کاربونارا

خلیج فارس: یکی از انواع پاستا که منشأ ایتالیایی دارد که توسط کارگران معادن زغال سنگ اطراف رم درست شده و مورد علاقه ایتالیای‌هاست و تخم مرغ و پنیر مواد اصلی آن را تشکیل میدهد که با تکنیک مناسب می توانید آن را درست کنید.

اسپاگتی و پاستا با سس کاربونارا

پاستا کاربونارا

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
خامه یک پیمانه
سیرخرد شده ۲ عدد
ژامبون مرغ یا گوشت ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

اسپاگتی و پاستا با سس کاربونارا

۱. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید وقتی به جوش آمد پاستا را همراه مقداری نمک داخل آن بریزید صبر کنید تا پاستا نرم شود سپس داخل سبد آب کش کنید و مقداری از آب پاستا را کنار بگذارید.

۲. زرده تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان، سیر و نمک را در ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

۳. قارچ را در تابه ای با کره تفت دهید و آب لیمو به آن اضافه کنید

۴. مخلوط خامه و قارچ را به همراه ژامبون، پاستا و آب پاستا در تابه ای بریزید و به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود.

۵. پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید و در صورت تمایل روی آن فلفل بریزید.

-->