پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1398/08/16 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 797657 تاریخ نمایش این آگهی : 1398/07/06 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 5946789
کد خبر : 271610 تاریخ ثبت : 1398/4/19 14:58 نظرات تایید شده : 0

کیک شکلاتی برای بیماران دیابتی

خلیج فارس: در این بخش از آموزش کیک و شیرینی، امروز تصمیم داریم شیوه‌ی پخت یک کیک شکلاتی مناسب برای بیماران دیابتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کیک شکلاتی برای بیماران دیابتی

مواد لازم:

آرد: 100 گرم

پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

کره (به دمای اتاق رسیده باشد): 100 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

شیر کم چرب: دو قاشق غذاخوری

شکر یا پودر فروکتوز: 50 گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

کره، شکر، پودر کاکائو و شیر کم چرب را داخل ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

در پایان آرد را به مواد قبلی افزوده و خوب مواد را مخلوط می‌کنیم.

قالب مورد نظر را چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم.

مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

پس از سرد شدن کیک، آن را سرو می‌کنیم.