پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1398/01/01 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 48076954 تاریخ نمایش این آگهی : 1396/02/18 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 25313840
کد خبر : 261813 تاریخ ثبت : 1398/2/26 11:23 نظرات تایید شده : 0

تصاویر/ کارگاه پخت زولبیا و بامیه

عکس: وحید خادمی و محمدرضا افضل پور

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

http://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020164.jpghttp://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020173.jpghttp://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020170.jpghttp://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020169.jpghttp://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020168.jpghttp://img6.irna.ir/1398/13980223/3694818/n3694818-7020167.jpg

 

 



کلمات کلیدی خبر : کارگاه پخت زولبیا بامیه