پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1397/12/28 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 214416 تاریخ نمایش این آگهی : 1397/01/04 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 44905410
کد خبر : 251732 تاریخ ثبت : 1397/12/23 16:40 نظرات تایید شده : 0

طرز تهیه پیتزا مکزیکی (مخصوص گیاهخواران)

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی:

 خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم 
 پنیر خامه ای  ۲۲۵ گرم
 ادویه تاکو ۱ بسته 
 کنسرو لوبیا ۱ قوطی 
ذرت ۱/۳ فنجان
زیتون ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
آووکادو رنده شده ۱ عدد
پنیر رنده شده ۲ فنجان
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا مکزیکی:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. 

خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.

در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.

سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.



کلمات کلیدی خبر : پیتزا مکزیکی