پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1398/01/01 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 44837675 تاریخ نمایش این آگهی : 1396/02/18 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 22082190
کد خبر : 239527 تاریخ ثبت : 1397/10/21 09:20 نظرات تایید شده : 0

هدر رفتن سالانه 36 میلیون تن مواد غذایی در ایران

خلیج فارس:رئیس ستاد بحران کشور گفت: 120 میلیون تن انواع مواد غذایی بویژه کشاورزی سالانه در کشور تولید می شود که 36 میلیون تن آن به شیوه های مختلف هدر می رود که فاجعه محسوب می شود.

به گزارش ایرنا، اسماعیل نجار شامگاه پنجشنبه در دومین نشست تخصصی استانداران ادوار استان ایلام با موضوع آب و خاک اظهار داشت: استفاده بی رویه از سموم کشاورزی بویژه سموم قاچاق علاوه بر آلودگی محیط زیست در کاهش کیفیت مواد غذایی و تولیدات کشاورزی نیز موثر است.

وی با بیان اینکه مشکل آب در ایران به مدیریت منابع آبی بویژه در حوزه کشاورزی و صنعت نیاز دارد، افزود: امسال یک هزار و 200 میلیارد ریال برای کاهش تنش مشکل آب تخصیص یافت.

نجار تاکید کرد: در اجرای طرح هایی چون انشعابات آبیاری نوین باید تغذیه سفره های زیرزمینی نیز لحاظ شود و تنها راه خروج از مشکلات کنونی این است که ترمیم طبیعت را به خودش و بدون دخالت عامل انسانی واگذار کنیم تا میزان تخریب ها کاهش یابد.

وی در ادامه ایلام را به واسطه منابع آبی مناسب، خاک حاصلخیز، آب و هوا و اقلیم جغرافیایی مطلوب یکی از قطب های کشاورزی و دامپروری معرفی کرد و گفت: در استان ایلام بهتر است صنایع تبدیلی و تکمیلی به جای کارخانجات ایجاد شود.



کلمات کلیدی خبر : اسماعیل نجار مواد غذایی