پویاسامانه

تاریخ نمایش این آگهی : 1396/01/01 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 34583845 تاریخ نمایش این آگهی : 1397/01/04 <br/> تعداد بازدید تاکنون : 41355335
کد خبر : 239085 تاریخ ثبت : 1397/10/18 11:06 نظرات تایید شده : 3
در حاشیه بیماری‌زا بودن اسنک پف کرده با خوراک دام

محصولات ناسالم و سکوت مسئولان

خلیج فارس: با توجه به پر مصرف بودن این نوع ماده غذایی بین قشرهای مختلف مردم و به خصوص کودکان و نوجوانان که بدنی به مراتب حساس‌ تر دارند، می‌ توان این پرسش را مطرح کرد که چرا در اعلام اسامی این دو برند متخلف کوتاهی شده و وقت تلف می‌ شود؟

خلیج فارس: اخیرا تخلف دو برند معروف اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در محصولاتشان محرز شده، هرچند نامی از این دو شرکت برده نشد است.

به گزارش «خلیج فارس»؛ این موضوع عاملی شده تا بیش از پیش خوردن ‏پفک حتی برای دوستدارانش دشوار شود و از سویی افکار عمومی خواستار اعلام نتایج بررسی ها و نام این برندها هستند.

اواخر آذرماه بود که سازمان غذا و دارو اعلام کرد پرونده تخلف ‏این دو برند به دستگاه قضائی ارجاع داده شده؛ پرونده‌ای که همچنان درحال بررسی است. ‏

سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این خصوص گفت: ما فقط محصول نهایی را کنترل می کنیم، از این رو مسئولیت استفاده از خوراک دام در تولید "اسنک پف کرده" متوجه وزارت جهاد کشاورزی است.

در همین خصوص یک کارشناس صنایع غذایی درباره آسیب مصرف خوراک دام برای انسان‌ها به شهروند گفته: بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پف کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری‌هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود.

نکته قابل تامل این که با گذشت چند هفته از اعلام موضوع و خطرات اعلام شده درباره مصرف ذرت دامی که مستقیما می‌تواند سلامت مردم را  تهدید کند، سازمان غذا و دارو استفاده از ذرت دامی را در دو برند معروف اسنک تایید کرده و گفته با دو کارخانه متخلف برخورد شده، اما هنوز نام این دو کارخانه برای آگاه سازی اعلام نشده است.

با توجه به پر مصرف بودن این نوع ماده غذایی بین قشرهای مختلف مردم و به خصوص کودکان و نوجوانان که بدنی به مراتب حساس‌ تر دارند، می‌ توان این پرسش را مطرح کرد که چرا در اعلام اسامی این دو برند متخلف کوتاهی شده و وقت تلف می‌ شود؟

این حق مردم است که بدانند چه مواد غذایی برای سلامتی شان مضر است.